Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

כמה מכם שמעתם על תקלות בסיאט? האם זה אוטו אמין?

אני מדבר על סיאט איביזה 2013-2016 בין השנים האלה.

לא משנה אם זה ספורט או רגיל אני מדבר גם על גיר ידני.

להחזיק אותו כזה האם זה הרבה כסף? אחריות במידה ואין, ברור שתקלות וכדומה אי אפשר לדעת זה נכון, אבל ממה ששמעתם וראיתם האם לרכב הזה יש תקלות בכללי או שזה רק טיפולים כל 10 אלף והביתה?

פורסם

הגיר ידני לא עושה בעיות,הגיר אוטומטי פחות מוצלח ובהתחלה היו בעיות.

עם השנים עושה רושם שהוא פחות בעייתי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

אם היא ידנית עם מנוע אטמוספרי לא צריכה להיות שום בעיה. אם יש לה מנוע 1.2. tsi יכול להיות שיהיה צורך בהחלפת קיט טיימינג.

אם יש לה dsg7 אז פה זה כבר הימור, אם יהיה צורך בהחלפת מצמדים עקב בלאי או עקב תקלה.

אם זו קופרה 1.4 אז המנוע בעייתי יחסית.

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

גיר ידני זה אחלה (הרבה יותר אמין לגבי ה-DSG למיניהם).

השאלה היא איזה מנוע (היו גם סוגי מנועים קצת בעייתיים בקונצרן וואג. איני יודע אם הם משודכים גם לאיביזה. תבדוק ותעשה מחקרון קטן).

alfa 156 2.5.

פורסם

אם היא ידנית עם מנוע אטמוספרי לא צריכה להיות שום בעיה. אם יש לה מנוע 1.2. tsi יכול להיות שיהיה צורך בהחלפת קיט טיימינג.

אם יש לה dsg7 אז פה זה כבר הימור, אם יהיה צורך בהחלפת מצמדים עקב בלאי או עקב תקלה.

אם זו קופרה 1.4 אז המנוע בעייתי יחסית.

גיר ידני זה אחלה (הרבה יותר אמין לגבי ה-DSG למיניהם).

השאלה היא איזה מנוע (היו גם סוגי מנועים קצת בעייתיים בקונצרן וואג. איני יודע אם הם משודכים גם לאיביזה. תבדוק ותעשה מחקרון קטן).

כמובן גיר ידני ואני לא בטוח ארצה DSG.

המנוע זה בכיוון 1.2/1.4/1.6 אבל TSI לא בטוח ...

אין תקציב כלכך גבוה .

דעתכם?

פורסם

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מנוע BTS של איביזה 1.6 ידנית הוא וותיק ונראה שהוכיח את האמינות שלו (לפחות מקריאה שלי בפורומים).

פורסם

אם אתה הולך על מנוע אטמוספרי עדיף לקחת את ה1.6.

פורסם
ברכבים הגרמניים הבעיה היא לא התקלות אלא כמה תצטרך לשלם עליהם ברגע שיצוצו. רמז - לא מעט!

ממש לא צודק - ראית פעם אנשים שיוצאים ממוסך של רכב צרפתי למשל?

ומהכרות עם אנשים שעובדים איתי - טיפולים ליפניות לא יותר זולים מטיפול של גרמניה

השוותי טיפול של הונדה מול טיפול שעברתי בגולף הקודמת אצל רון וההפרש היה לטובתי, אז ההשוואה לא נכונה תמיד

קובי

:-)

פורסם
ברכבים הגרמניים הבעיה היא לא התקלות אלא כמה תצטרך לשלם עליהם ברגע שיצוצו. רמז - לא מעט!

אני לא יודע במה אתה נוסע אבל אני לא שמעתי על רכב שהאחזקה שלו זולה. במכוניות החדשות ממזרח ומערב יש ים של מערכות חכמות ומורכבות וטיפולים בהם עולים "קצת" יותר מהחלפת דיסטרביוטר שפעם היו מנגבים את הכוסית שלו מרטיבות וממשיכים בנסיעה. נכון שתמיד אפשר לפתור את הבעיות עם מוסכים של חאפרים וחלקי חילוף סינים זולים אבל לא ככה תיכננו את המכוניות של היום ואז הבעיות מחריפות. רכב זה לא השקעה, זאת הוצאה

פורסם

התכוונתי בכללי שבגרמניות התחזוקה היא יקרה ביחס להמון רכבים אחרים במיוחד יפנים. הונדה נחשבת לבעלת התחזוקה היקרה ברכבים היפנים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לשאלתך, סיאט איביזה זה לא אוטו של תקלות, זה אוטו של ערסים.

וברצינות, אתה מדבר על רכב פשוט יחסית בן 3 מקסימום. אם טיפלו בו לפי הוראות היצרן איזה תקלות אתה מצפה למצוא? ומה זה בשבילך הרבה כסף?

תברר כמה עולים טיפולים במוסך, תוסיף לזה דלק וביטוחים ואתה יכול לדעת לבד בפני מה אתה עומד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

חייב להסכים עם מאור בנושא.

פולו 2003, כל תקלה שצצה עולה הרבה יותר ביחס למתחרות. גם טיפולים שוטפים יותר יקרים.

מחירי חלפים גבוהים (מטפל אצל רון כבר 4 שנים ברכב הנוכחי).

• תוכן חדש...