Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסעות גרוטראלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3759 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה חזק, לא ידעתי שיש דבר כזה בארץ

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

משהו לא מסתדר לי באירוע הזה.

בתנאי קבלה היה כתוב שההרשמה מותרת לרכבים שנקנו בסכום כולל של עד 3000 שקלים (השקעה כוללת).

יש לי אחד כזה ואפילו שקלתי להרשם.

אבל אז גיליתי שכל רכב שם עובר בניה ומיגון בעוד אלפי שקלים ויותר..

אז מה נכון?

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

כנראה המיגון לא נכלל בהשקעה או המיגון הוא פשוט זול,כולה לוחות מתכת.

אל תשכח שחלק מהרכבים הם של בעלי מוסכים לכן עלות השקעה יורדת.

לא מדובר על ציריות ובולמים משופרים.

אשמח אם יצרפו את זה לשירשור המקורי

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

לא מדובר על ציריות ובולמים משופרים.

אז זהו שכן, רוב הרכבים עוברים לכל הפחות הגבהה על ידי החלפת קפיצים ובולמים. רואים את זה גם בסרטון ששמת, שום רכב במצב סטוק לא יושב כלכך גבוה כשהוא מלא באנשים וציוד

יום טוב גם לך

פורסם
משהו לא מסתדר לי באירוע הזה.

בתנאי קבלה היה כתוב שההרשמה מותרת לרכבים שנקנו בסכום כולל של עד 3000 שקלים (השקעה כוללת).

יש לי אחד כזה ואפילו שקלתי להרשם.

אבל אז גיליתי שכל רכב שם עובר בניה ומיגון בעוד אלפי שקלים ויותר..

אז מה נכון?

זה נכון.

לפי הבנתי, בגלל שזו לא תחרות רשמית מי יודע מה לא מקפידים על הדברים האלו ולא בודקים את רמת ההכנה של המכוניות השמתתפות.

גם לא כולם עוברים הכנה אבל רבים כן וזה כמובן משפר את הסיכויים.

פורסם

הכלל העיקרי שם שלרכב היהי הנעה של 2 על ארבע.

הגיון בריא אומר כל וולבו ממוגנת ומגובהת במעט תעבור בקלות את המסע.

פורסם

הכי כיף לשבת על הגג/מכסה המנוע של הרכב כשהוא נוסע במדבר, בדרך משובשת, ממש לא מסוכן.

הרעיון אבל (וגם הביצוע אני מאמין - when done correctly), על פניו, בהחלט משעשע.

!AWDSOME

• תוכן חדש...