Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3782 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום ראשון לפני שבוע. אני נוהג מנצרת מערבה ורואה בזווית העין רכב מתהפך: https://www.youtube.com/watch?v=OLOUN8oyTrw

אין לי שום יכולת לעצור או להסתובב (כביש מהיר מאד מסוכן ואני בכיוון ההפוך), אז רק מתקשר מיד למשטרה ומודיע שנראה לי שרכב התהפך ואולי יש לי סרטון של הארוע. אחרי חצי שעה התקשרתי שוב, הודעתי שהסרטון באיכות טובה וזו בעצם תאונה בין שני רכבים, ואשמח להעבירו אליהם. המוקדנית וקצין תורן אמרו שכבר יודעים על התאונה ומעוניינים בסרט. מסרתי פרטים וחיכיתי בסבלנות שבוע. באופן לא מפתיע, אף אחד לא יצר קשר איתי, למרות שברור שיש נפגעים ומניח שגם יהיה משפט. מרגיז כמה עצלנות ורשלנות יש במערכת האמונה על האכיפה והבטיחות בכבישים. יש להם סרטון על מגש שיכול לחסוך עבודה לבוחן, לתביעה, לשפוך אור על הגורמים לתאונה ולשכנע אולי לשפר את הצומת הארור ולחסוך חיים בעתיד. אבל זה לא מזיז לאף אחד.

נ.ב. אתמול עוד תאונה במקום ופקק של שעות. זה אזור נוראי שמוזנח כבר שנים וגובה המון קורבנות - פצועים והרוגים.

פורסם

גם בלי הסרט העובדות תהיינה די ברורות לבוחן.

אבל כמו שכתבו לפני

תעלה לאתר המשטרה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הסטיה שלו נבעה מהמכה שספג מהרכב שפנה שמאלה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מאז מינוי המפכ"ל החדש המשטרה עברה לפסים חשאיים. תשלח את הצילום בעילום שם למשטרה.

וברצינות, לצערי המשטרה (בין בשל מצוקת כח אדם ובין בשל "נעילה מחשבתית") לא פעם מוותרת על ראיות. גם בפרשת זדורוב הכל כך מדוברת המשטרה ויתרה על גביית עדויות (אציין כי אני לא מחסידי זדורוב, בלשון המעטה)

פורסם

עזוב אותך אחי, הסירטון לא שווה כלום

הבוחן גם לא צריך את זה

ידוע שהתאונה נגרמה כי לא הייתה מצלמת מהירות באזור

רק ממצלמות מהירות יפתרו את הקטל בכבישים

(ציניות)

• תוכן חדש...