Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיעורי נהיגה מתקדמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרבה זמן שלא יצא לי לכתוב כאן עקב גיוס לצבא כלוחם מה שלא משאיר לי יותר מדי זמן פנוי. בסוף השבוע הבא אני יוצא לסוג של רגילה, חמישי עד שלישי, ואני מתכנן להכניס חוויה מוטורית משמעותית בחופשה הזאת. חשבתי על קורס נהיגה מתקדמת של אלטרנטיבי או משהו בסגנון אבל מפאת קוצר הזמן החלטתי שאני מעדיף לקחת שיעורי נהיגה 1 על 1 עם מדריך שיביא רכב מעניין לשיעורים.

יש לי כמה שאלות לגבי זה:

1. אילו מדריכי נהיגה מומלצים יש (ועל אילו רכבים הם מלמדים)?

2. מה המחיר הממוצע של שיעור מהסוג הזה?

3. האם אוכל להתחיל להנות מהנהיגה כבר מהשיעורים הראשונים או שאקבל יד חופשית רק אחרי מספר שיעורים ובהתחלה הוא ינהג על הרכב?

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

פורסם

1. (לפי מה שאני יודע) און יעקובסון, ליאור לוי ואולג וסילוקוב נחשבים למעולים, ומביאים לך מכונית שלהם (אצל אולג ראיתי בפייסבוק מיאטה). אם אתה רוצה סתם לנהוג, יש מישהי בצפון שתמורת 2000 שקל יתן לך שעתיים בקיימאן ידנית.

2. תלוי מאוד במה שאתה לוקח- אבל לדעתי בסביבות 1000-2000 שקל.

3. אני חושב שאתה תנהג תמיד, ואולי המדריך רק ינהג מדי פעם להדגמות, אבל אני לא ממש יודע.

פורסם

תודה על התגובה, אין לי נסיון בנהיגה מקצועית אז אני לא מחפש רכבים ברמה גבוהה מדי, הוט האץ' עד מיאטה. בנוסף לזה גם משכורת חייל לא מאפשרת לי לשים אלפיים שקל לשעה...

אני מעדיף מדריך שילמד אותי טכניקות ולא רק יתן לי להשתולל ברכב ספורט.

208GTi, 206XS, BRZ- SOLD

Mx5 Nc Prht- SOLD

• תוכן חדש...