Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3749 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפועל - בחורף אני מיישם פעמיים, אחת בתחילת החורף למשך חודשיים שלושה, ושוב פעם, כשמתחיל להתחמם והמזג אוויר נהיה טוב אני מיישם כל חודש בערך כי אני אוהב את המראה הטרי של הווקס.

Opel Adam S 2017

פורסם
בפועל - בחורף אני מיישם פעמיים, אחת בתחילת החורף למשך חודשיים שלושה, ושוב פעם, כשמתחיל להתחמם והמזג אוויר נהיה טוב אני מיישם כל חודש בערך כי אני אוהב את המראה הטרי של הווקס.

אז קיץ אתה מתחזק רק ווקס האופן שוטף? כלומר חצי שנה ללא חידוש אוטם:shock:

פורסם

הווקסים המודרנים לרוב מכילים אוטם בעצמם (Fusso / supernatural hybrid).

אני משתמש בווקסים איכותיים שמחזיקים לפי יצרן כ 3 חודשים ומעלה, זה שאני מחליט לחדש ווקס בכל פעם זה בשביל הכיף שלי.

אחת לחצי שנה או פחות פלסטלינה לפני יישום ווקס והפינה סגורה.

היום אין ממש הבדל בין אוטם צבע לווקס, יש ווקסים עמידים יותר מאוטמים והמנזרנה אולי טוב אבל עמידות של חודשיים בלחץ מהפעם האחרונה שניסיתי.

אם אתה רוצה ווקס איכותי ועמיד וקל ליישום תכוון ל collinite 845 אתה תהיה מרוצה, בדיוק הזמנתי כזה מחו"ל, זול (140 שקל בערך) חצי ליטר קל למריחה כי הוא נוזלי + מראה רטוב ויפה.

Opel Adam S 2017

פורסם
הווקסים המודרנים לרוב מכילים אוטם בעצמם (Fusso / supernatural hybrid).

אני משתמש בווקסים איכותיים שמחזיקים לפי יצרן כ 3 חודשים ומעלה, זה שאני מחליט לחדש ווקס בכל פעם זה בשביל הכיף שלי.

אחת לחצי שנה או פחות פלסטלינה לפני יישום ווקס והפינה סגורה.

היום אין ממש הבדל בין אוטם צבע לווקס, יש ווקסים עמידים יותר מאוטמים והמנזרנה אולי טוב אבל עמידות של חודשיים בלחץ מהפעם האחרונה שניסיתי.

אם אתה רוצה ווקס איכותי ועמיד וקל ליישום תכוון ל collinite 845 אתה תהיה מרוצה, בדיוק הזמנתי כזה מחו"ל, זול (140 שקל בערך) חצי ליטר קל למריחה כי הוא נוזלי + מראה רטוב ויפה.

נראה, יש לי כרגע בערך חצי ליטר של PL+CL,הCL החזיק לי מעמד יפה חודשיים, יישום גם קליל, ריח גם סבבה.

שלח לי בפרטי קישורים למוצרים שאתה מדבר :)[קצת התעלקתי על השרשור]

פורסם
ווקס יכול להחזיר (סינתטי) גם חצי שנה, אבל לא חושב שיש מישהו מחברי הפורום שממש שם ווקס ושוכח ממנו לחצי שנה.

כשאני שם ווקס אני גם שוטף את הרכב כל שבוע שבועיים, ומשתמש בקוויק דיטיילר לרוב לאחר כל שטיפה כדי להחזיר את הברק / הגנה ממים.

זה כמובן משנה את ההתנהגות של הווקס.

ה FUSSO לדוגמא מצהירים עד 12 חודשים, בפועל לא חושב שמישהו בפורום בדק זאת כולל אותי אבל יכול כמה חודשים בכיף (אצלי 4).

אוטם צבע טוב של מנזרנה PL יכול להחזיר חודשיים בערך במדינה שלנו, עם הכנה טובה.

או כימיקל גייז JET SEAL גם כן רק לדעתי הוא יקר יותר בכמעט 50%.

עם הכנה סבירה הPL מחזיק 4-5 חודשים לאנשים.

כמו הקולינייט 845

לגבי שאר שטויות:

וקס טבעי יכול להחזיק גם הרבה יותר מחודשיים, תלוי בוקס ותלוי בהכנה, כן גם בארץ.

אוטם סביר יחזיק 4-5 חודשים. אוטם טוב (קולי 400 ומשהו, פוסו) יחזיקו גם 6-9 חודשים.

עד כאן בלי תחזוקה ובלי שכבות על גבי שכבות.

כשמערבבים

חומרים צריך לדעת מה עושים וזה הרבה נסיון וטעיה כי יש חומרים שלחוד מעולים אבל ביחד הורסים אחד את השני או סתם מפריעים.

לגבי התנאים של הארץ - רוב היצרנים מכוונים לחורפים של אנגליה\ גרמניה (כולל מלח על הכבישים) והקיץ של קליפורניה (לא פחות חם או שמשי)

בנוסף יש מוצרים שנועדו לתת הגנה ויש כאלה שנועדו לתת מראה מסויים (ובתאכלס הם לא שווים כלום אם הצבע מתחת במצב רע. הכנה כבר אמרנו?)

יש וקסים ב2000 ש"ח שמחזיקים במקרה הטוב חודש אבל נותנים מראה מטורף. יש אפילו וקסים שמכילים תוספים שמתאימים לצבעים מסויימים ונותנים מראה מיוחד עם שינויים קלים לגוון של הרכב

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

טוב אחרי שקראתי את הכל עדיין לא ממש קיבלתי שם של מוצר שהוא נחשב שווה גם מבחינת מחיר(130 שקל בערך) וגם נותן תמורה טובה למחיר שכל אחד פשוט ירשום את מה שהוא ממליץ

וגם את אופן הכנת המשטח אני עד היום עשיתי סיטרוס בריכוז גבוה+פלסטלינה בסיכוך סיטרוס עוד משהו?

פורסם

אין מוצר "שווה". תגדיר מה אתה רוצה - ברק? עמידות? הגנה? מחיר? (יש מוצר ב130 ש"ח שמספיק ל-5 פעמים ויש כזה שיספיק ל25)

Golf 1.6 2002-> Lancer 1.6 2007-> Swift 1.2 2013

פורסם

אממממ הבנתי אותך תאמת שאני לא ממש יודע לאיפה לכוון נראלי אני פשוט ינסה ואז להבא אני יחליט אם אני רוצה יותר ברק או עמידות בנתיים הרצון זה רק עמידות על אזור החודשיים שלוש.

פורסם
אממממ הבנתי אותך תאמת שאני לא ממש יודע לאיפה לכוון נראלי אני פשוט ינסה ואז להבא אני יחליט אם אני רוצה יותר ברק או עמידות בנתיים הרצון זה רק עמידות על אזור החודשיים שלוש.

אז נראה שהPL אמור להתאים לך,הכנה טובה עם פלסטלינה,IPA, לייבש וליישם[כמובן לא על פח חם וגלוי לשמש] כמובן שתצתרך פד+מגבת להסרה שלו[לאחר 15-20ד']

• תוכן חדש...