Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחליף האמיתי של ה-747-400 יהיה ה-777-9, אבל הוא צפוי רק בעוד מספר שנים.

דור - לגבי הצפיפות ב-737 של אל-על, אני מציע (אבל לא ממליץ) לך לבדוק את אלה ששופצו והוכנסו לשירות השכר והטיסות הזולות. צפיפות ממש בלתי נסבלת. כנראה שאלה שמשמשים בקוים ה"רגילים" יותר טובים, אבל לא יצא לי לטוס בהם כבר כ-4 שנים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
המחליף האמיתי של ה-747-400 יהיה ה-777-9, אבל הוא צפוי רק בעוד מספר שנים.

דור - לגבי הצפיפות ב-737 של אל-על, אני מציע (אבל לא ממליץ) לך לבדוק את אלה ששופצו והוכנסו לשירות השכר והטיסות הזולות. צפיפות ממש בלתי נסבלת. כנראה שאלה שמשמשים בקוים ה"רגילים" יותר טובים, אבל לא יצא לי לטוס בהם כבר כ-4 שנים.

בצי של ה737 של אלעל, טסתי על ה800 בלבד. 4X-EKA (הזקן שבחבורה) ועל 4X-EKS (שהיה אז בן 6 בערך, ב2014). שניהם בתצורת עסקים + תיירים. התיירים סביר למדי. עם זאת, אני נמוך יחסית (1.70 מ' בלחץ), כך שאני לא בדיוק מדד לנוחות.

דודים שלי שטסו בUP לקחו בהמלצתי מושב עם מרווח מוגדל ואכן היה להם טוב. הם ראו שבמושבים הרגילים המרווח קטן משמעותית ודוד שלי די גבוה (1.85 מ'), כך שעבורו זה יותר קריטי.

למזלי הרב, אני הולך לבדוק בעוד שלושה חודשים חברה שאני רציתי לטוס איתה כבר הרבה זמן - לופטהנזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

טסתי בקיץ על ה-EKI ועל ה-EKR (זה עם המפלצת הצהובה על סנפיר הזנב), והיה צפוף במידה לא רגילה. מצד שני, סבלתי מצפיפות דומה בכל ה-737/320 של חברות אירופיות כאשר לא הצלחתי לתפוס מושבי מעבר חרום, משהו שהוא כבר נוהל קבוע אצלי כאשר יש לי הבחירה ולא מדובר בתשלום נוסף חצוף.

יש לי קרוב שטס הרבה עם LH ודי מקלל אותם מאז שאידרגו את המטוסים לת"א, ומדובר בבחור שטס רק בביזנס. אני טסתי אתם לאחרונה לפני 6 שנים, שני קטעים ב-346 שהיה מצויין ושני קטעים ב-744 שהיה מאד לא נוח. אבל אתה כנראה כבר לא תזכה להכירם.

עריכה אחרונה על ידי sperial

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הביזנס בA321 זה בדיחה,

ביזנס אירופאי.

במקרה הזה הייתי מעדיף לטוס עם אלעל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

לא במקרה שלו - האו בד"כ ממשיך לצד השני של השלולית.

ומרויח הרבה מיילים

פורסם

אה, אוקיי, זה כבר משהו אחר.

• תוכן חדש...