Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3778 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעונין כמובן בשליפה מהירה יחסית, אבל מצד שני אני רוכב על אופנוע, כך שלא יודע אם נרתיק פתוח שכזה בכלל טוב לי:

http://www.amazon.com/Pistol-Fobus-Paddle-Holster-Model/dp/B00IKJ17AK/ref=sr_1_fkmr0_2?ie=UTF8&qid=1456473294&sr=8-2-fkmr0&keywords=El+Paso+228+holster

http://www.midwayusa.com/product/620905/el-paso-saddlery-combat-express-belt-slide-holster-right-hand-sig-sauer-p220-p226-p229-p228-p225-leather

פורסם

אמנם אני לא מסתובב עם אקדח קבוע ורק בזמן התנדבות אבל הנרתיקי עור הרבה יותר נוחים להרבה סיטואציות. כמו לשבת ברכב.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

זה נכון, הכוונה שלי היא לא להפעיל אותו תוך כדי רכיבה, כמובן...

החשש שלי הוא שהנשק עלול ליפול וללכת לאיבוד (אף פעם לא הבנתי איפה זה) בזמן הרכיבה.

מצד שני - נרתיק פתוח, שזה כל היתרונות.

אני עכשיו בוחן קיידקס. שוב, הקשיחות של החומר נותנת יתרונות בשליפה.

הבעיה שלי היא בעצם סירבול שליפה בנרתיקים הקונבנציונליים.

פורסם

אם אתה גר באיזור ירושלים, יש בחוצות היוצר בית מלאכה של עורות... אם אני לא טועה הוא נקרא "עורות היוצר". יש לו מגוון רחב של נרתיקים באיכות גבוהה מאד. כנ"ל לגבי חגורות, ארנקים ועוד. חבר עם אקדח קנה שם חגורה ונרתיק סגור (לגלוק) אבל עם קליפס שבנוי לשליפה מאד מהירה והוא מאד מרוצה.

פורסם

כנ"ל ממליץ על עור היוצר, החברה שלנו עובדת איתם.

לי אישית יש נרתיק פנימי שכולל תפס חגורה ועשוי מבד בשילוב עור, נורא נוח.

בכל אופן אני נגד נרתיקים חיצוניים מכל מיני סיבות, העיקרית זה שאתה מסמן לעצמך מטרה על הגב.

בנוסף אתה חשוף לניסיון חטיפת נשק מה שלא ממש בא לך לחוות.

פורסם
אם אתה גר באיזור ירושלים, יש בחוצות היוצר בית מלאכה של עורות... אם אני לא טועה הוא נקרא "עורות היוצר". יש לו מגוון רחב של נרתיקים באיכות גבוהה מאד. כנ"ל לגבי חגורות, ארנקים ועוד. חבר עם אקדח קנה שם חגורה ונרתיק סגור (לגלוק) אבל עם קליפס שבנוי לשליפה מאד מהירה והוא מאד מרוצה.

הייתי נמנע מנרתיקים שמצריכים ממך ללחוץ על לחצן כלשהו בזמן שליפה, אומנם זה נראה מגניב ונוח, אבל בפועל מאט מאוד את השליפה.

אני אומנם לא מסתובב עם נשק, אבל אבא שלי שנים עם גלוק, ויש לו את אותו הנרתיק רק בלי הכפתור המיותר.

במקום זה יש כמו רצועה קטנה שחובקת את הנשק מלמעלה ומתחברת עם שני כפתורי "קליק" לצידי הנרתיק.

ככה כשהוא צריך לאבטח את הנשק לגוף בצורה טובה (כמו אצלך בזמן רכיבה) אז הוא שם את החובק מאחורי הידית.

וכשצריך להסתובב עם הנשק בדריכות גבוהה, הוא פשוט מסיר את החובק או מזיז אותו הצידה שלא יפריע לשליפה.

בברכה!

יונתן.

פורסם

כשרכבתי על אופנוע נהגתי להשתמש בנרתיק כתף. נרתיק כזה מאפשר הצנעה של הנשק ועדיין יש זמינות לתפעול ביד אחת ( אני משתמש באקדח תופי להגנה עצמית)

פורסם (נערך)

ירחמיאל , מה הכוונה " הכלי יפול וילך לאיבוד " ? מה עם שרוך אבטחה ? לא אתחיל להרצות לך בנוגע לאחריות אישית על הנשק אבל בהחלט יש כאן מקום להעיר לך במידה ולא קיים שרוך . אם כן אפשר לדלג על הנושא .

לענייננו , אין כמו נרתיק פלסטיק חיצוני . לחיצה על כפתור לשליפה , אדם אחר לא יבין איך לשלוף במידה וירצו לגנוב או שיסתבך מאוד ועד שבאמת יצליח לשלוף אתה כבר תסתובב ותגיב .

כמו כן מצטרף להמלצות על עור היוצר בירושלים .

עריכה אחרונה על ידי V*I*P
פורסם
זה נכון, הכוונה שלי היא לא להפעיל אותו תוך כדי רכיבה, כמובן...

החשש שלי הוא שהנשק עלול ליפול וללכת לאיבוד (אף פעם לא הבנתי איפה זה) בזמן הרכיבה.

.

תשתמש בשרוך אבטחה והרוב יהיה בסדר..

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

אני ממש לא בעד שרוך אבטחה, אבל לא נכנס לזה.

על אופנוע לא ממליץ לך שום נרתיק חיצוני.

לי יש נרתיק כתף, ברכיבה השימוש רק בו.

ממליץ לך למצוא אחד כזה גם.

בלי קשר לרכיבה, חוץ מעם מכופתרת רחבה וארוכה או מעיל פתוח תמיד עדיף נרתיק פנימי לטעמי.

• תוכן חדש...