Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חושב שזה הזמן לשינוי כיוון בקארספורום.

סטיו, צא מלך. שכח מהבריונים, שיעורי ה"אמנות" ושאר החוויות מן העבר הרחוק בבית הספר היסודי, למד לסלוח ופתח גיליון חדש וריק באקסל המרושעים מהפורום, ופרגן לנו בסקירה, כמו שרק מישהו עם כישורים מעל הממוצע מסוגל לכתוב.

מבטיח לך שאף אחד לא יעליב אותך, ויהיה כיף לכולנו.

כל הכבוד לצ'מפיון. מחיר מעולה, בטח בהתחשב בפופולאריות של המותג בקרב חובבי הספורטיביות בארץ, והאפטר מרקט המפותח.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • תגובות 175
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם
פולוג'יטיאייידנית

בחייאת ספייר, זה נראה כמו קללה בסובייטית. מהיום: PGTIM.

וסטיו, שחרר כבר. if you can't take the heat, stay out of the kitchen.

אם לא היית מרים להנחתות, לא היו מחזירים לך.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

סטיו, הבעיה היא לא בכתיבה הנוכחית אלא בהתרפקות על העבר. חלאס לספר לנו בכל פעם כמה אתה מוכשר. רוצה לכתוב? כתוב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

סיאט איביזה קופרה החדשה, כל הפרטים כולל אבזור בידיעה כאן

4.jpgIMG_6507.JPGIMG_6518.JPGIMG_6525.jpg

וכן, אנחנו יודעים - העם דורש השוואתי מול פולו GTI, פיג'ו 208GTI וניסאן מיקרה - אנחנו על זה...

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

עוד לא הצלחתי להבין - הקופרה מגיעה עם מתלים אדפטיביים (כפתור ספורט) או שלא? לא עולה לי הקישור האחרון מהאנדרואיד אם זה כתוב שם. אין אזכור לכך בכתבות ברשת.

פורסם

בכתבה כתוב שהיא אכן מגיעה עם מתלים אדפיטיביים.

לקופרה החדשה בולמים אדפטיביים המשנים את קשיחותם בהתאם לבחירת הנהג בארבעה מצבים שונים -Comfort/Sport/Cupra/Individual. עוד בתחום שיפור ההתנהגות מערכת הדיפרנציאל האלקטרוני XDS שכמו בעבר עושה שימוש בבקרת היציבות כדי לדמות פעולה של דיפרנציאל מוגבל החלקה מכאני.

פורסם
עוד לא הצלחתי להבין - הקופרה מגיעה עם מתלים אדפטיביים (כפתור ספורט) או שלא? לא עולה לי הקישור האחרון מהאנדרואיד אם זה כתוב שם. אין אזכור לכך בכתבות ברשת.

להלן הציטוט מההודעה לעיתונות בישראל:

"כולל הרכב את מערכת ה- SEAT DYNAMIC DRIVE. מערכת זו שולטת באמצעות בקרה אלקטרונית בבולמי הזעזועים האדפטיביים ומספקת התאמה אופטימאלית בין התנהגות הרכב לבין אופי הנהיגה ו/או למצב הכביש. ה- Ibiza Cupra כוללת ארבעה מצבי נהיגה שונים: מספורטיבית ודינמית ועד למהירת שיוט רגועה: Comfort//Sport//Cupra//Individual".

כמו כן ציטוט מההודעה לעיתונות של סיאט:

One new standard feature is the CUPRA Drive Profile, which allows the characteristics of the compact sports car to be adapted at the touch of a button to suit driver preferences. This encompasses CUPRA Selective Suspension, an adaptive suspension control system that let you choose between comfort suspension or sport suspension and also, modifies the steering behaviour.

ההדגשות לא במקור, אבל על פי ההודעה של סיאט העולמית הבולמים האדפטיביים הם סטנדרט באיביזה קופרה ועל כן וגם על פי הודעת היבואן המכוניות אכן מצוידות בהן.

איפה ברשת לא מצאת אזכור לכך?

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

תתפלא, גם זה מוכר, בנוסף לשני סמלים חשובים על הרכב, הסמל של VW ןהסמל GTI.

ולמרות שאני נשמע מלגלג (כי זה מה שאני עושה בצורה חלקית), יש הרבה אנשים שהצרוף VW משבצות ו GTI מהלך עליהם קסם, גם אם לא מדובר בגולף.

לא תופעה ממש יוצאת דופן בעולם הרכב.

מה הבידול של ה 108 על פני ה C1?

יופי של מחיר, נחכה לנהוג.

אם השיפור הוא כמו השיפור שעברה הלאון, יהיה מעניין בקטגוריה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

גם אם ה208GTI תהיה טובה יותר בכל פרמטר, כולל במחיר, הצמד הגרמני-ספרדי ימכור יותר, ובפער.

למה? כי מותג. אלה 2 מותגים חזקים מאוד בארץ, תחום האפטרמרקט שלהם משגשג ללא הגבלה, הם נראים לא פחות טוב מהצרפתיה ונהנים משם טוב יותר (לא בהכרח בצדק, אבל זה המצב).

גם אם לובינסקי יעשו מהלך ויורידו את המחיר הרשמי ל133K (נניח) עדיין מעטים האנשים שבכלל יפזלו לכיוונה של הצרפתיה.

כל זה לדעתי כמובן.

עריכה:

רק כדי לסבר את האוזן, קצת נתוני מכירות.

ינואר 2016 - 44 מסירות של פולו GTI, ו-5 מסירות של 208GTI.

בוא נגיד שינואר לא נחשב וצריך למדוד על פני שנה שלמה.

במהלך שנת 2015 נמסרו 84 פולו GTI (ולמיטב זכרוני השיווק לא בדיוק התחיל בינואר, אשמח שיתקנו אותי אם אני טועה) בעוד שמה208GTI נמסרו, ובכן, 23 רכבים.

בקיצור, ה208 יכולה להיות מאובזרת יותר, יפה יותר, חזקה יותר, מתנהגת יותר, מקצועית יותר, מהנה יותר, זולה יותר ומה שבא לכם. בסופו של דבר, עדיין הלקוחות יצביעו ברגליים כמו שאפשר לראות.

עריכה אחרונה על ידי GhostBuster

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...