Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מלון מומלץ עם ילדים במינכן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יומיים בעיר, יומיים נסיעות מחוץ לעיר (פעם צפונה,פעם דרומה).

לכן, צריך להיות מרכזי. אנחנו רוצים משהו שהוא בעקרון ברגל ל- MP או תחנה שתיים ב- U3 נניח [שאז נרצה להיות קרובים לגנים האנגלים].

תודה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם (נערך)

לפני מספר שנים הייתי במלון Azimut Hotel Munich City East שנמצא צמוד ליציאה 2 של A94, והייתי מרוצה. בהצצה במפה יש לידו עוד שני מלונות (אני הכרתי אחד מהם ב-2010, אז היה בבעלות רשת אזימוט אך כנראה החליף בעלות).

כמו בכל מקום - כדאי לבדוק אותם ב-tripadvisor, הנסיון שלי מ-2009 לא כל כך רלונטי, למעט המיקום.

לגבי המיקום - מעולה: ליציאה מחוץ לעיר מדובר במקום שנמצא דקה מאוטובאהן. לכניסה לעיר יש תח"צ (נוסעים באוטובוס מתחנה במרחק 3 דקות הליכה, סמוך ל-Zamilapark, נסיעה כ-10 דקות ואז עוברים ל-U-bahn). כמוכן, אם ממשיכים באוטובאהן מערבה לתוך העיר מגיעים לרחוב איינשטיין שבו יש מרכז קניות קטן עם כמה חנויות טובות, בשעתו היה MediaMarkt גדול במיוחד, ובסביבה הקרובה לא מעט חנויות של מציאות, מהסוג שהאשה אוהבת. לא הייתי נכנס יותר עמוק לעיר ברכב, מכסימום מוצא חניה באזור תחנת ה-U-bahn (אפשר דווקא לכיוון מזרח - אזור מרכז הכנסים) וממשיך בה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני חושב שאם זה הקטע שלך עדיף לך לסוע לתאילנד או להודו כי שם יש לא רק מלונות עם ילדים אלא אפילו שכונות שלמות עם ילדים!

כמו עם מבוגרים, לא לשכוח להתמגן ובדוק שאין משטרה באזור מכיוון שזה די תחום אפור בהודו ולדעתי אסור בתאילנד.

פורסם
אני חושב שאם זה הקטע שלך עדיף לך לסוע לתאילנד או להודו כי שם יש לא רק מלונות עם ילדים אלא אפילו שכונות שלמות עם ילדים!

כמו עם מבוגרים, לא לשכוח להתמגן ובדוק שאין משטרה באזור מכיוון שזה די תחום אפור בהודו ולדעתי אסור בתאילנד.

+1 שקול גם את מערב סין, למרות ששם יותר מדובר על מתבגרים

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

מלון סביר במיקום מעולה (2 דקות הליכה מהשדרה הראשית ו-MP, כולל עצירה לאכול ערמונים בדרך).

MERCURE HOTEL MUNCHEN ALTSTADT

אין חניה, יש בנין חניון גדול לידו.

מלון בסיסי במיקום הכי טוב שיש, בתוך שוק האוכל שליד MP.

Hotel Am Markt

אם באים רק לישון - יספיק. אם מחפשים "אטרקציות לילדים במלון" - פחות מומלץ.

H-OTTELO B01 מלון נעים במרחק הליכה מMP.

H-OTTELO 22 לא בעיר העתיקה.

עריכה:

אם תמצא מלון אחר ליד MP אשמח גם לקבל חוות דעת, אסע שוב.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מלון מאד מרכזי יהיה בעייתי מבחינת רכב, אלא אם פות"ש מוכן לנהוג במרכז העיר ולמלון יש חניה (שבד"כ תעלה לא מעט).

בערים גדולות וכאשר אני עם רכב אני מעדיף לינה בשולי העיר ובזבוז של חצי שעה בתח"צ בכל כיוון. אם בלי רכב - כמובן לא להתרחק מדי ממרכז העיר.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...