Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשרשור הזה הנני רוצה להעיר את עיניהם של קוראים אשר מבקשים לקנות דווקא ליסינג "0" ק"ם, על "עיוור" מבלי לבדוק אופציות אחרות.

יש מקרים שבשביל הפרש זעום, של 1000, 2000, ו-3000 שקל {לדעתי}, ממש לא כדאי לרכוש מהמגרשים שלהם. זה בא לידי ביטוי במכירת הרכב בעתיד, עם הפחתה גדולה יותר מאשר בקנייה, ובנוסף הרכב עצם העמדתו תקופה במגרשים, מאבד חודשי אחריות נכבדים. אבל את זה אתם כבר יודעים ממילא.

לפעמים באמת כדאי לבדוק, כמו במקרה הזה, אצל היבואן הרשמי, ולחסוך כמה אלפי שקלים טובים, בקניית רכב חדש. זה קרה עם רכב ניסאן מיקרה ויכול להיות אצל אחרים גם.

רכב 0 ק"מ מליסינג - האם שווה להיכנס לעסקה?

 

אז לפעמים להיות ערניים זה יכול רק לעזור.

שבת שלום.

פורסם

בשום מקום לא נכתב לא לשקול עסקה כזו. הנקודה היא שכמו כל עסקה, בודאי גדולה כרכישת רכב, יש צורך בבדיקה מעמיקה, והדוגמה שהובאה מראה עסקת רכישה מיבואן במחיר פחות מ"0 ק"מ מליסינג" ובתנאים עדיפים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם
קראתי את הכתבה, אני עדיין חושב שכדאי לשקול את האופציה "0ק"מ מליסינג" בעיקר למי שידו לא משגת כלכלית רכב דומה.

נכון, ברוב המקרים ליסינג "0" ק"ם, יותר זול מאשר לקנות ישירות אצל היבואן.

במקרה הזה, ואני בטוח שיש עוד מקרים כאלה, דווקא יצא שאצל היבואן היה זול יותר ב כ-3000 שקל, מאשר בחברת הליסינג. שזה על פניו הופך את עיסקת הליסינג הספציפית הזו, לממש גרועה.

אפילו 1000-2000 שקל יותר אצל היבואן, שווה, מאשר להפסיד הרבה אלפים טובים בעתיד במכירת הרכב.

בגלל זה לפני סגירת עסקה, תמיד טוב לבדוק עוד פעם, מאשר לקנות "על עיוור" מליסינג, ולחשוב ששם היה הכי זול.

לפעמים דווקא היבואנים עושים מבצעים, וימי מכירות, על אותו רכב בדיוק, כמו במקרה הזה, ומי שממש מעוניין לקנות, עושה עסקה טובה יותר.

פורסם

הפיגו 208 שעולה 89 אלף ומוצעת ב82 אלף במוטורי,זאת הדיזל? כי אין תיאור.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
הפיגו 208 שעולה 89 אלף ומוצעת ב82 אלף במוטורי,זאת הדיזל? כי אין תיאור.

 

לדעתי זה הדגם 1.2T רמת גימור אקסס, זה מתאים מבחינת מחיר מחירון (לפי icar)

404

פורסם

אם כן זה לא אטרקטיבי,חדש מיבואן עולה 83.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כל העניין הזה הביא את היבואנים למצב של הורדת מחירים והשוואתם למחיר של יד ראשונה מליסינג.

 

מקווה שהמחירים ימשיכו לרדת..

404

×
×
  • תוכן חדש...