Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לקבל מידע לגבי נזילה שיש לי ברכב.

לפני כשבוע מצאתי את הרכב כמעט ללא שמן, והוספתי שמן, המשכתי לבדוק את הנושא והיום גיליתי מקור לנזילה.

רציתי לדעת האם יש משהו זמני כמו איזולירבן או משהו דומה שניתן לעשות עד שאכניס למוסך (אמצע שבוע הבא), או שעדיף שלא?

ובנוסף מה עלות של צינור שכזה + עבודה בערך..

תודה מראש,

אושר קרמר

IMG_20160210_153607.jpg

IMG-20160210-WA0015.jpg

פורסם

אוקיי, תודה רבה, ואני הנחתי שיש קשר למחסור בשמן שהיה לי, כי מאז לא מצאתי אם אכן יש נזילה לשמן המנוע..

ידוע לכם עלות בערך של החלפת צינור כזה לשמן הגה?

פורסם

העניין לא ברור לי, מהיכן אתה רואה נזילה? איזה שמן היה חסר? מנוע או הגה?

פורסם

לפני כשבוע, הופתעתי לגלות שפתאום אין שמן במנוע, שמתי שמן ומאז לא הייתה ירידה דרסטית אך מהסתכלות חיפשתי מקור לנזילה, ומצאתי את הצינור הזה שממנו יוצא שמן, לפי מה שאני מבין זהו צינור לשמן הגה..

כנראה שיש לי שתי נזילות, בכל מקרה אקח את הרכב למוסך שבוע הבא, אבל סתם רציתי לדעת הערכת מחיר להחלפת הצינור שבתמונה

פורסם

לא בטוח שיש לך נזילה של שמן מנוע, לעיתים יש צריכת שמן תקינה מסוימת. מתי בפעם האחרונה בדקת מפלס שמן מנוע?

בנוגע לצינור שמן הגה- אם אתה מתכוון לטיפת השמן המצולמת, לא ברור לי אם אכן יש סדק בצינור.

נגב את השמן וצלם את הנקודה, בנוסף בדוק מפלס שמן הגה. אם לא חסר= כנראה שאין נזילה.

פורסם

מחזק את זה שמעלי בדרך כלל הנזילות מהצינור הגה זה מהחיבור ברזל .לא שולל סדק בצינור אבל צריך לנגב ולראות עלות צינור משתנה בין דגם לדגם בדרך כלל אפשר למצוא בפירוק בסביבות 250-400 תלוי בדגם הרכב עלות החלפה לא יותר מ200 ש״ח אבל צריך לבדוק לעומק . לגבי השמן מנוע יש לך עשן בנסיעה משהו חריג?

פורסם

קודם כל תודה על התגובות...

אני אצלם מחר ביום שוב ואעלה תמונה מדויקת של מיקום הנזילה, יש שם מעין חור קטנטן, כאילו סיכה דקרה את הצינור, וממנו השמן יוצא.. כרגע לא חסר שמן הגה הוא מאוד קרוב ל-F.

לגבי השמן מנוע, אני לא זוכר מתי לאחרונה בדקתי בוודאות, באוקטובר הרכב עבר טיפול אחרון, מצב השמן היה תקין, ובדקתי לפני כחודש וחצי +- לדעתי והמפלס היה כמעט חצי. לפני כשבוע כאשר בדקתי שוב, גיליתי את החוסר - בדיוק ירד מתחת ל-L וטיפלתי בזה, מילאתי טיפה מעל חצי, ומאז אני עוקב, לא מצאתי איזה משהו מיוחד מלבד היום שראיתי מעט שמן חיפשתי את המקור ומצאתי את החור הקטן בצינור - זה למה הייתי בטוח שיש קשר בין השנים, אך חידדתם לי את הנושא והבנתי כי החור הוא בכלל בצינור של שמן הגה.

לגבי השאלה על עשן או משהו חריג, אין שום דבר שכזה, הכל נראה ומרגיש תקין, אני בודק ביותר קפדנות בדיוק מהסיבה שאיני מבין מדוע המפלס הגיע אל מתחת ל-L לפני כשבוע.. ובינתיים לא מצאתי משהו מיוחד..

פורסם

עם ככה אז לגבי השמן מנוע זה רק להמשיך לעקוב ותבדוק כמה שמן נעלם לך וכמה קילומטר נסעת בין מילוי למילוי לגבי הצינור של השמן הגה ממתינים לתמונות.

פורסם

יש בטמבוריות גומי נמתח ונדבק מאליו, כזה דבר שמעליו טבעת שלוחצת יכול לפתור את הבעיה לפעמים.

אם התיקון ממש יקר אז תנסה גם את זה...

• תוכן חדש...