Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 307 אוטומט שנת 2008

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3772 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי לקנות 307 מנוע 2000 שנת 2008 עם גיר אוטומטי.. הבנתי שמנעו ה1.6 עושה הרבה בעיות בגיר, ועל המנוע 2000 פחות ראיתי, הבחור אומר שלא היו בעיות גיר עד עכשיו רציתי לשאול חוות דעת האם כדאי לי לחשוב על הפיג'ו או שרוב הסיכויים שהגיר יעשה לי הרבה בעיות?

פורסם

בשנת הדגם הזו הגיר אמור להיות בסדר, אחרי "מקצה שיפורים".

בכל אופן רכב כזה מומלץ לקחת לבדיקה במוסך מתמחה לפני הקניה- אורן שירותי רכב או גבע אם אתה מאיזור המרכז.

פורסם

בעיות חשמל סדרתיות אין בקונצרן כבר כשני עשורים לדעתי.

פרט נוסף שקורה לעיתים בדגם המנוע הזה (RFNׂ) הוא מרימי שסתומים בלויים, תוכל לשמוע "תקתוקים" מהמנוע לאחר הנעה עם מנוע קר- אם אכן הבעיה קיימת.

פרט לזה הרבה רכב במעט כסף לדעתי. אם אתה קונה- הקפד על מרווח טיפולים של 15K ק"מ והשתמש בחלפים איכותיים.

פורסם

ה 207 זה מנוע בתכנון משותף עם BMW , עדיף לא לקנות. מנסיון עם אחת כזו חדשה מהניילון לפני מספר שנים. בכל מקרה , גם 307 בת 8 לא תהיה חפה מבעיות פה ושם. יישור קו לרכב כזה מאד יקר .

מתאר לעצמי שכמו רב הרכבים בגיל הזה חלק מהגומיות והאטמים יבשים, לפעמים כדי להחליף נדרש לפרק הרבה חלקים ויוצא שבשביל גומי שעולה 40 שח אתה משלם 1000 שח בגלל העבודה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מכונית כזו יכולה להיות קנייה מעולה אם היא שמורה ומטופלת, ו"מכה" קשה, אם היא מוזנחת. מצטרף להמלצה לעבור עם המכונית במוסך מתמחה בפיג'ו ולקבל חוות דעת.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

• תוכן חדש...