Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תניע את הרכב עם פקק רדיאטור פתוח עד שנפתח התרמוסטט (צינור עליון מתחמם), תוסיף נוזל אם נוצר מחסור, סגור את הפקק וחכה להפעלת מאוורר תוך מתן תשומת לב לקריאת חום המנוע.

יום טוב גם לך

פורסם

לצערי מה ששלחת אסף התותח (שאני מעריך מאד), לא כ"כ עוזר במקרה הנ"ל

הדגם הזה ידוע מאד כבעיתי לניקוז ללא מכשיר יעודי, וכבר יצא לי לראות מוסכים מכובדים (שלא מחזיקים במכשיר הנ"ל) משתגעים לנקז אוויר אחרי החלפת תרמוסטט או נוזל קירור

ברעיון יצא לי כבר כמה פעמים לעשות זאת.. בלי מכשיר ,עם המון סבלנות:

לנסות לדחוף מים טיפה בכוח ,תוך כדי פמפום הצינורות , סגירת הפקק,

הנעת הרכב עם סקנר מחובר ,כדי לבחון כל הזמן את מעלות החום ,וברגע שהצינור התחתון מתחיל להתחמם ,זה אומר שהניקוז הצליח והטרמוסטט נפתח ,ואז לתת לו לעבוד כמה דקות לפתיחה מלאה ,לסגור ,לתת לאוטו להתקרר ולמלאות את החסר

מקווה שהצלחתם להבין ברור

בהצלחה

רמי

פורסם

זה הבעיה ברכב המעפן הזה שאין שעון חום כבר עשינו ראש מנוע בגלל השטות הזו של היצרן אני לא במין את הרעיון מאחורי הדבר הזה

פורסם

כבר דובר על זה רבות ,השעוני חום שישנם ,הם עושים את אותו עבודה של המנורה ,ומתריאים בבום אחד שהחום עבר את הרף הגבוהה..

לכן כל העניין הזה פסיכולוגי ומיותר. ואם אתה חושש ממי שנוהג ברכב ,שעשה חיפוש ,יש אנשים שהתקינו פה שעון חום חיצוני כולל זמזום התראה ,בחום מסויים שאתה קובע לו

בהצלחה

פורסם

גם כשיש שעון חום ברוב המכוניות אין התראה קולית ורוב האנשים לא שמים לב, לדעתי זה מכוון מצד היצרניות כדי שיהיו יותר תקלות תיקונים חלקים וכו', הם מודעים לזה שבדר"כ זה לא קורה בשנים הראשונות לכן אף אחד לא יגיד רכב x לא אמין אם זה קורה אחרי 8 שנים, כי זאת בעיה שקוראת בכל הדגמים, אחת הסיבות שחיפושית זה אחד הדגמים האמינים בהיסטוריה זה קירור אוויר, ברור שקירור מים עדיף אבל הוא יותר מועד לתקלות. מה שהסוחר הציע מעולה לדעתי, אני גם הזמנתי כזה בחלקים, יש גם הרבה מוכנים, אולי העלה תמונות והסברים שאחבר הכל. היתרון של דבר כזה שניתן לשים חיישן על הבלוק וככה גם במקרה שכל המים יוצאים כתוצאה של צינור קרוע, משאבה לא עובדת וכו' מקרים בהם החום של המים\אין מים שנמדד לא מדוייק או משליח על המנוע עדיין חום המנוע נמדד.

• תוכן חדש...