Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיאט איביזה 1.0TSI אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3729 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתוני צריכת הדלק טובים מאוד על הנייר בגלל התיבה הרובוטית. בפועל הם טובים אבל די זהים למתחרים כשמאמצים את הטורבו.

בטיחות - רק 4 כריות אוויר. נדמה לי שגם בחלק ממבחני הריסוק היא לא קיבלה ציון מושלם.

בעיניי, רכב מומלץ הרבה יותר באותה סביבת מחיר הוא הפיג׳ו 208 האוטו׳. חפש בגוגל את הכתבה בידיעות אחרונות שהשוותה בין הדגמים.

יתרונה היחיד של האיביזה הוא באבזור הנאה, אולם הפיג׳ו מקבלת בפועל בסוכנות אבזור די סביר ועולה בכמה דברים על זה שבאיביזה, ובעיקר - הפיג׳ו כנראה תהיה אמינה יותר בגלל הגיר האוטו׳ הפלנטרי ויש לה גם אחריות ארוכה יותר.

בנוסף - הפיג׳ו נוחה הרבה יותר (ברמה שהן לא מרגישות באותה קטגוריה), שקטה יותר וגם יותר מהנה לנהיגה.

פורסם

ראיתי שיש גם אותה גרסה אבל עם מנוע 1.2TSI והוא מגיע עם גיר אוטומטי ולא רובוטי..

יותר טוב או שעדיין עדיף פיגו?

אשמח לשמוע עוד תגובות בנושא האיביזה

פורסם

ה-1.2 היא דגם מיושן יותר של האיביזה, ואם כבר - עדיף דגם ה-1.0.

וכן - הפיג׳ו עדיפה על שתיהן.

אגב בנושא הבטיחות - לפיג׳ו יש 6 כריות אוויר ולא 4 כמו באיביזה.

פורסם

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוב אז אחרי חקר הנושא הגעתי למסקנה שאיביזה ופיגו' 208 זה באמת המכוניות המובילות וכי מתאימות לי. אבל,

איביזה שמעתי שהחלקים/טיפולים יקרים כי זה חברה של ולטוואגן, ולגביי הפיגו' עם רכבים צרפתים יש בעיות בד"כ.

מה אתם אומרים?

פורסם (נערך)

יש לי את האיביזה ועשיתי איתה רק כ2000 ק"מ האוטו בהחלט שווה את המחיר ,הוספתי לו את חבילת הצבעים שהוסיפה גלגלי מגנזיום והכי חשוב גם את המשענת ליד ,חוץ מקצת שמעצבן העברת ההילוכים מראשון לשני הנסיעות מהמרכז לירושלים עוברות בקלות,לרכב יש מספיק כח ומערכת סאונד (רמקולים) שווים במיוחד (באס עוצמתי) חבל שאין תמיכה עדיין לעברית (החלק הכי מעצבן) ,בקיצור רכב מעולה בלי חוסרים משמעותיים ,נשאר רק לחכות עוד שנתיים ולראות איך יחזיק המנוע ....

עריכה אחרונה על ידי dudis222
פורסם

קיבלת די בכדי להבין ששתי אלו הן כנראה המועמדות האולטימטיביות עבורך. אני למשל גם חושב שהפז'ו עדיפה, נו אז מה ? אני לא אתה, כך גם האחרים כאן. אם אתה מספיק רציני, תעשה סיבוב בחנויות של היבואנים, תתרשם, תעשה נסיעת מבחן ותדע גם אתה מה טוב עבורך.

• תוכן חדש...