Jump to content

BlackLion

  • הודעות

    59
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי BlackLion

  1. לא מעניין אותי מה היה בעבר (אמרת שבעבר היו בעיות בגיר). היום הגיר השתפר, מה זה אומר? הרכב יותר אמין אפשר להחזיק אותו לתווח ארוך? המחיר של האיביזה לפי האתר הוא 86K -------------------------------------------- אתם יודעים מה יהיו השיפורים הבדלים בין הדגם החדש לנוכחי? אולי זה בכלל לא שווה את השינוי?
  2. הייתי רוצה לשמוע דעות ומה כדאי לבדוק לגביי קניית רכב 0 ק"מ מליסינג? ומה דעתכם על איביזה? 1. האם יש לה איבוד ערך גבוהה? 2. מחיר תחזוקה וחלפים? 3. עמידות לאורך השנים? 4. כל דבר אחר
  3. אומנם לא רשמתי אמינות אבל לא רוצה לקנות רכב שיש בו בעיות ידועות....
  4. חוץ מעיצוב חיצוני יש הבדל בשנים? נגיד מנוע ותיבת הילוכים וככאלה דברים השתנו בין הדגמעם?
  5. אני מחפש לקנות רכב יד2 בעל 1. חויית נסיעה כייפית כלומר כשאני לוחץ על הגז שהאוטו יזוז כמו שצריך. (לדוגמא בטויוטה יאריס 2013 זה לא קורה והרכב נוראה רועש). 2. חסכוני בדלק 3. מראה צעיר יחסית (עיניין של טעם) 4.גיר אוטומט מיועד בעיקר לנסיעות בינעירוניות שכוללות קצת פקקים של 40KM ביום בערך
  6. מהחיפוש שעשיתי זאת הסטיישן. בכל מקרה ראיתי שאין באמת הבדל משמעותי חוץ מהעיצוב שנראה על הפנים בגלל התוספת של התחת וגם הצבע שלה אדום וזה לא בא בחשבון.
  7. יש לי הצעה לרכב סיאט איביזה ST 2012, מה אתם אומרים עליו? איך הגיר שלו ומה ההבדל ביחס לדגם החדש?
  8. אני לא הייתי קונה. אבל מזל שלא כולם זה אני. חוץ מזה עשיתי בדיקה ויש עוד רכבים עם ק"מ גבוהה שמוכרים ביד2
  9. תקציב 50K ברכב ספורטיבי אני מתכוון לרכב כמו סיאט איביזה החדשה שראיתי שהיא חסכונית בדלק ויש לה ביצועים שעונים לדרישות שלי. המחירון של האוטו שלי הוא 18K אתה אומר שהוא לא שווה כלום עכשיו?
  10. הרכב שלי: סוזוקי ליאנה 2005 מצב מכאני מעולה עם 280K קילומטר האם לדעתכם יש טעם לנסות למכור אותו או עדיף לעשות עליו טרייד אין ולסגור את הסיפור הזה? נראה לכם מאזדה 2 שנת 2012/2013 יספק אותי? בגדול הרכב האולטימטי זה סיאט איביזה/סקודה פאביה החדשות אבל כרגע אין לי כסף לחדש וישן אני לא סומך על המכאניקה שלהם, בעיקר גיר. **אני מחפש רכב אוטומט
  11. 208 חשבתי שזה אוטו גרמני. בכל מקרה, יכול להיות שאני טועה בזה שאני פוסל רכבים אני לא מקצוען בתחום ולכן רציתי לשמוע דעה.
  12. עדיין לא קבלתי הצעה ספציפית לרכב מסויים. אשמח לשמוע
  13. הייתי היום במוסך ואמרו לי שאחד מהקוילים במנוע שלי דפוק וצריך להחליף אותו. חדש עולה 600 שקל ולא חדש 250. מה אתם אומרים? שאלה נוספת, אני צריך להחליף גלגלים באוטו והציעו לי גלגלים ב 250 שקל, זה נראה לכם סביר או בלאי? לא זוכר איזה חברה אבל משהוא סיני.
  14. אני מחפש לעשות טריידאין על הרכב שלי, סוזוקי ליאנה 2005 (250K+ ק"מ) אני לא רוצה אוטו צרפתי כי ידוע לי שצריך לטפל בו עם פינצטה. בגרמנים החלקים והטיפול יחסית יקר (אבל זאת אופציה). תיבות הילוכים אובטיות שמעתי שעושות בעיות (לפחות ברכבים הישנים). אני מחפש אוטו יחסית חזק לדוגמא אני לא אוהב את טויוטה יאריס 2013 כי ממש צריך לסחות את הגז כדי שהיא תזוז מהר. האוטו המושלם או לפחות מתקרב למושלם זה סיאט איביזה 2016 אבל כרגע אין לי כסף בשבילה. אני מחפש רכב עד 50K וכמובן שעדיף יותר זול. אשמח לשמוע הצעות.
  15. לא דולקת שום נורה. טיפול נעשה לפני חצי שנה בערך.
  16. היי לאחרונה יש לי רעידות במנוע ב 5 - 10 דק' ראשונות של הנסיעה. הרעידות קורות רק בזמן נסיעה איטית ללא גז רק בלם במידת הצורך. מדובר ברכב סוזוקי ליאנה אוט' שנת 2005 כדי להסביר יותר טוב, ההרגשה היא כמו כמו שנוסעים בידני ומרימים את הקלאץ ולא מתזמנים טוב עם הבלם אז המנוע מתחיל לפרפר (עד שהוא נכבה בסוף). מישהו יכול להגיד לי מה זה יכול להיות ועד כמה זה גרוע? *אם אתם מכירים מוסך ביבנה זה יהיה ממש טוב
  17. חשבתי רשמת 20000. עוד תגובות בנושא?
  18. הוא ידני או אוטומט? ומה הבעיה בהעברת ההילוך מראשון לשני? כמה עלה לך הטיפול לאוטו?
  19. טוב אז אחרי חקר הנושא הגעתי למסקנה שאיביזה ופיגו' 208 זה באמת המכוניות המובילות וכי מתאימות לי. אבל, איביזה שמעתי שהחלקים/טיפולים יקרים כי זה חברה של ולטוואגן, ולגביי הפיגו' עם רכבים צרפתים יש בעיות בד"כ. מה אתם אומרים?
  20. עוד הצעות? תגובות?
  21. ראיתי שיש גם אותה גרסה אבל עם מנוע 1.2TSI והוא מגיע עם גיר אוטומטי ולא רובוטי.. יותר טוב או שעדיין עדיף פיגו? אשמח לשמוע עוד תגובות בנושא האיביזה
  22. בגדול אני רוצה רכב לא יקר מדיי. מה הדעות לגביי הרכב הזה? בטיחות צריכת דלק (עירוני ובין עירוני) וכו'...
  23. לא יודע איפה זה המדחס אבל יש לי 2 מאווררים גדולים בקדמת האוטו והם לא עובדים כנראה שהבעיה היא שם... ואני מניח שלבד אני לא יוכל לתקן את זה אלה אם כן זה משהוא ממש פשוט?
  24. יש איזה דרך לבדוק אולי חלק מזה לבד?
×
×
  • תוכן חדש...