Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי לדעת אם מישהו נתקל בסוג חיבור שכזה ואם כן כיצד הוא נקרא.

כעקרון הצד השני שלו הוא מעין מע״ד שכזו למערכת כריזה. זה לא בדיוק לרכב אך אני שואל כי אולי מישהו נתקל בחיבור שכזהimage.jpgimage.jpgimage.jpg

פורסם

ראשית תודה, לא הייתי מודע לאופציה כזו בגוגל. שנית איך לדעכתם אני יכול לחבר מחבר שכזה שיציאה אחת תהיה כזו ומהצד השני יציאה ל3.5mm או למיקרופון?

פורסם (נערך)

מה בדיוק אתה מנסה לעשות?!

זה לאו דווקא חיבור תעופתי בהגדרה.

נראה שהשרטוט הבא תואם לתפקוד הפינים:

mike4pin.jpg

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם (נערך)

בקצה השני של הכבל שצילמתי יש מעין מכשיר קשר דרכו ניתן לדבר במערכת כריזה. כך שהחיבור נקבה שצילמתי מתחבר למערכת הכריזה וניתן לדבר דרך ה״קשר/מע״ד״, אני מעוניין לחבר את מערכת הכריזה למחשב, כך שבצד אחד של הכבל החיבור שצלמתי מתחבר למערכת הכריזה ומהצד השני שיהיה לי חיבור זכר של מיקרופון/3.5 mm בכדי לנגן במערכת הכריזה ישירות ממחשב ולא דרך מכשיר הקשר / מעד

הדאלה שלי היא האם יש כבל כזה, או שהאופציה היא להכין או להלחים כבל שכזה לבד

עריכה אחרונה על ידי swiv
פורסם

לא נראה לי שיש כבל כזה מוכן ולו רק כי הייעוד שונה בתכלית.

גם אם תלחים כבל, צריך להבין איך "להשאיר את הקו פתוח" (אולי ענין פשוט למי שמבין).

• תוכן חדש...