Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק להמלצה לרכב קטן ב50-55K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7825 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כשהחשיבות הכי גדולה זה אמינות.

הרכב ישמש כרכב שני ורוב הזמן יסע נסיעות עירוניות.

רצוי אוטומטי אבל לא חייב.

פורסם

טויוטה יאריס \ספורט

אמין (טויוטה)

קטן ,5 דלתות רגיל \3 דלתות ספורט

חסכוני

הספורט לפי מה ששמעתי די מהנה לנהיגה וחזקה יחסית לטויוטה יאריס הרגילה

פורסם

ערב טוב לכולם

בתקציב של 50 -55 אין מצב לקנות יאריס ספורט ובוודאי לא אוטומט אתה יכול לקנות רק יאריס סול עים מנוע 998 סמק אוטומטי.רכב קטן ועירוני עים מרחב פנים רחב יחסית ותיכנון מודולורי נקי אמין מאוד(טוב טויוטה) ובעל צריכת דלק נמוכה וביטוח זול בקיצור אחלה רכב וסתם לידע כללי ה- YARIS T SPORT פשוט מכונית נהיגה מתוקה

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

יאריס זה אחלה רעיון אבל חיפשתי בלוחות של ידיעות ומעריב ופשוט אין מכוניות כאלו למכירה בשנתון שיכנסו לי לתקציב.

יש עוד רעיונות חוץ מהיאריס ?

פורסם
יאריס זה אחלה רעיון אבל חיפשתי בלוחות של ידיעות ומעריב ופשוט אין מכוניות כאלו למכירה בשנתון שיכנסו לי לתקציב.

אולי שארייד או סווייפט משנתונים מתקדמים - מכוניות גרועות, אבל אמינות מובטחת.

פיאט פונטו - שילוב של אמינות סבירה ומכונית טובה.

ואם היאריס לא נכנסת לתקציב, אפשר לשקול את הסטארלט, הדגם שהגיע לפני היאריס. גם הם נחטפות כמשומשות, אבל מחירן נמוך יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אולי דייהטסו YRV?

חברות השכרה (אויס ובאדג'ט) נפטרות עכשיו מדגמי 2003 בערך ב-57-58K.

אמא שלי קנתה לפני כחודש אחת כזאת עם 45K ק"מ ומאוד מרוצה. לא הנאה מוטורית גדולה אבל האוטו סוחב יפה מאוד ומאובזר יותר משאר הקטנות (4 חלונות חשמליים, מראות חשמליות). אוטומטי כמובן, חסכוני למדי ואמור להיות גם אמין.

סביר להניח שתוכל להשיג מודל 2002 (ואולי אפילו 2003) בתקציב שציינת.

בהצלחה.

פורסם

אין מה לעשות, זה נכון שרוב הדגמים של טויוטה פשוט נחטפים כמו לחמניות חמות. אני ממליץ לך לחפש בסבלנות, זה (תמיד) משתלם בסוף.

אופציה נוספת שהייתי שוקל זה סקודה פאביה. השרייד החדשה מאוד אמינה (אחרי הכל היא חברת בת של טויוטה) אבל לא הכי בטוחה (ביחס לשנתון והמתחרות), אבזור סביר ומנוע נהדר (אותו מנוע כמו ביאריס).

אני בכלל הייתי הולך לכיוון של סמארט, לפי מה ששמעתי הם נסחרות כבר באזור ה-60K ש"ח לרכבים שנפלטו מחברות או ששימשו כפרסומת ממונעת. רכב קטן, חכם וסופר חסכוני (כתור רכב עירוני).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...