Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

כרגע אני מנגב את האוטו עם מטלית "וופל" שקניתי באוטוסטור עכשיו יכולת הספיגה שלה קטנה ולא סופגת כמו שאני רוצה ואני עובר אחריה עם מטלית "פיניש".

לא משנה לי הסכום אני רוצה פשוט מגבת לניגוב המים ב-יעילות ובקלות שתותיר כמה שפחות שריטות ולא אצטרך לנגב את האוטו במשך שעה.

קיים דבר כזה?

תודה מראש,

רועי.

פורסם

אלי נתן לך שמות של 3 מגבות מעולות, תקרא עליהן.

איזו מגבת קנית בדיוק? אולי אתה משתמש בה לא נכון?

למרות שבאופן כללי אתה צודק, לרוב אחרי מגבות וואפל צריך לעבור עם מיקרופייבר לייבוש סופי.

פורסם

לא משנה באיזו מטלית תשתמש -בשביל מראה מבריק יפה ומלוטש? חייבים לעבור עם מטלית נוספת

זה נקרא באפינג. (כמו שמבריקים נעל לאחר צחצוח, על אותו עיקרון)

תקרא כאן יש לך את כל האינפורמציה. רק בבקשה נא להעביר לדביק -יש שם מספיק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?582875-%D7%9E%D7%92%D7%91%D7%AA-%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%91%D7%95%D7%A9-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%9E%D7%95%D7%9C%D7%A6%D7%AA

• תוכן חדש...