Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

יש לי פולו 2015..

רכשתי לדים של פיליפס כדי להתקין ברכב מקדימה.

אני עכשיו עובר על כל שלבי ההתקנה כדי לראות שאני סגור על הכל כדי לא להיתקע באמצע.

בגלל שיש לי מערכת START&STOP ברכב.. יש כבל נוסף כחול שיוצא מה CONTROL BOX של הלדים.

את אותו חוט נדרש לחבר לקופסת הפיוזים אל :

KL15

or

(+) ACC POLE

אני לא מבין איך אני מוצא את הפיוז הזה... פתחתי את הקופסה של הפיוזים.. אין איזה הסבר מה כל פיוז.. גם בספר של הרכב בדקתי וכלום...

אשמח לקבל קצת הדרכה בנושא.

תודה רבה ושבוע טוב!

פורסם

לא כדי חס וחלילה לזלזל ואני מניח שיש לך את הידע המקצועי לעסוק בחשמל אך קח לתשומת ליבך שכל נגיעה חיצונית במערכת החשמל במיוחד ברכבים החדשים צריכה להיות מחושבת ושקולה. אני אישית לא הייתי נוגע כי כבר שמעתי כמה פעמים על מחשבי רכב שניפגעו בגלל התקנות מסוג זה.

פורסם

חלילה ידידי..

ההתקנה במקרה הזה באמת פשוטה למדי.

מציאת הפיוז הזה פשוט תאפשר ללדים לעבוד באופן תקין עם ה START & STOP...

לצערי אני לא מתמצא יותר מידי ברכבים... לכן פונה אליכם כאן למי שיוכל לסייע בדרך לאיתור הפיוז הרלוונטי.

פורסם

אחי רק חשמלאי רכב יבין תשפה הזאת תלך לאחד ותשאל אם לא יצליחו לעזור לך פה אני מאמין שאפילו לא ייקח כסף מה שכן רכבים גרמניים מרצדס האודי פוקסווגן והיום גם סקודה ברגע שאתה מחליף נורה ראשית בלד בגלל צריכת חשמל נמוכה המחשב של הרכב לא מזהה שיש נורה ותידלק לך קבוע נורה של נורה שרופה בלוח השעונים

מניסיון יש לי גרמנית וגם החשמלאי שלי הסביר לי את זה אבל בהצלחה בכל זאת

פורסם

http://www.volkswagenforum.co.uk/showthread.php?t=6220&p=16247&viewfull=1#post16247

לחילופין, בצע חיפוש בגוגל ל"Polo 6R Fuses - Team-BHP". התוצאה הראשונה אמורה להיות קובץ PDF עם נתונים זהים לנ"ל שלהבנתי תקפים גם ברכב שלך.

יחד עם זאת, לא זיהיתי פיוז מסוים שיעזור לך בהתקנה, פשוט כי איני יודע מי מהם פעיל בעת הפעלת סוויץ' בלבד (מצב ACC או ON).

אבל זה הכיוון של מה שאתה צריך לחפש.

פורסם

אני מבין שמדובר במוצר אוניברסלי ולא ספציפי לפולו.

נשמע שאתה מחפש "מתח אחרי סוויץ'".

בדרך כלל זה חוט שמסומן בכחול/כתום/צהוב, המונח ACC מתייחס ל"מצב אביזרים" משמע כשהמפתח בסוויץ' (אם תסתכל על הסוויץ' עצמו יכול להיות שתראה את שלושת האותיות האלה מוטבעות היכן שהמפתח נמצא כשהרכב מונע), והמספר 15 מציין מתח שקיים כשהסוויץ פתוח לפי תקן DIN 72552

אתה יכול לבדוק עם נורת ביקורת/רב מודד ולמצוא חוט או פיוז שיש בהם מתח כשמתג ההצתה פתוח.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

תודה לכם על המענה..

בספר של הרכב יש מספר מצומצם של פיוזים.

ניסיתי לחשוב על אחד שעונה על ההגדרה שהוא עובד במצב שהאוטו דולק או המפתח במצב ACC.

יש פיוז שנקרא מתג אורות (אורות נסיעה).

במצב שהאוטו כבוי אצלי ברכב, גם אם הסוויצ דלוק האורות יכבו אוטומטית.

נראה לכם שזה יעשה את העבודה?

• תוכן חדש...