Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3799 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שכתוב בכותרת, זו ההרגשה. כשאני נותן גז קצת חזק הטורים עולים מהר והאוטו מאיץ לאט לאט. מעניין אותי מה זה יכול להיות ואם מישהו יודע כמה זה יכול לעלות בערך. חבר אמר לי שאולי זה ממיר טורק.

הרכב הוא רנו מגאן 1.6 אוטומט שנת 98.

עוד שאלה, אני נוסע ברכב רק כמה חודשים. לא אהבתי איך שהגיר מתנהג בעליות, מה שאני עושה בדרך כלל זה מוריד להילוך שלישי בעליה וככה הוא נוסע בסדר יחסית, אחרת היה צריך לתת כמעט פול גז שהוא יוריד הילוך או לחכות שהמהירות תצנח לאיזה 70 קמ"ש שההילוך יירד. פשוט ברכבים קודמים היה כפתור אוברדרייב שהייתי לוחץ אם צריך וכאן אין אז הנחתי שזה די אותו דבר. עכשיו אני חושב אולי זה לא היה בריא לגיר. מה אומרים?

פורסם

באסה... תודה על התגובה.

ומה לגבי השאלה השניה?

"

מה שאני עושה בדרך כלל זה מוריד להילוך שלישי בעליה וככה הוא נוסע בסדר יחסית, אחרת היה צריך לתת כמעט פול גז שהוא יוריד הילוך או לחכות שהמהירות תצנח לאיזה 70 קמ"ש שההילוך יירד. פשוט ברכבים קודמים היה כפתור אוברדרייב שהייתי לוחץ אם צריך וכאן אין אז הנחתי שזה די אותו דבר. עכשיו אני חושב אולי זה לא היה בריא לגיר. מה אומרים?"

ועוד שאלה, אם להחליף גיר אני הייתי מעדיף לשים גיר ידני. ממה שידוע לי זה אפשרי, השאלה אם מישהו יודע כמה בערך זה יכול לעלות ואם יש מקום מומלץ בצפון שעושה את זה (מעלות-נהריה-קריות)?

וגם לגבי גירים אוטומטיים אם מישהו מכיר מקום מומלץ זה יעזור.

פורסם
מההסבר הלא לגמרי מפורט אני לא בטוח שהגיר מחליק ואני מציע שתתן לבעל מקצוע לעשות נסיעת מבחן ולקבוע.

טורים גבוהים ורכב לא מתקדם, זה יכול להיות משהו אחר חוץ מהחלקה? (שואל, לא מנגח חלילה)

פורסם

עדכון: האוטו נעצר לגמרי אתמול, נותנים גז על D והוא לא זז, כאילו הוא בניוטרל. רוורס כן עובד. גררתי אותו למוסך, שבוע הבא הוא יגיד לי כמה יעלה להחליף גיר (למשומש מן הסתם).

עכשיו עוד שאלה: אני בכלל רוצה לשים גיר ידני במקום האוטומט. המוסכניק אמר שהוא יכול לעשות את זה. השאלה אם צריך לעשות משהו מבחינת משרד הרישוי?

פורסם

לא צריך שום רישום ברשיון אבל לדעתי לא שווה להכנס לפרוייקט שכזה, שכולל גם שינוי של ידית הילוכים, תושבות מנוע, חווט חשמלי ויחידות בקרה של ניהול מנוע ובטח עוד דברים שכרגע לא עולים בדעתי.

פורסם

יש לי רכב רנו מגאן שנת 97 קופה 1600 אוטומטית שקניתי למטרות פירוק, הגיר אמור להיות תקין, אם תרצה את הגיר אוכל לתת לך אותו ללא עלות,צריך לפרק אותו מהרכב, רק אם אפשר לארגן שמי שיפרק אותו יפרק כמה דברים מהרכב שאני צריך כמו סטרטר ואלטרנטור ועוד כמה דברים קטנים, הוא נמצא בפרדס חנה בחצר של בית.

פורסם

טוב בסוף לא הצלחנו למצוא את כל מה שצריך בשביל להעביר את האוטו לידני. אז כרגע יש גיר אוטומט מפירוק, הכל כולל עבודה אמור לעלות 2500 ש"ח. שאלה למביני עניין: לפי ההגיון שלי גיר מפירוק יכול להיות במצב לא הרבה יותר טוב מהגיר שלי ולמות עוד 3-4 חודשים (יש אחריות 3 חודשים), כי גם הגיר שלי לא הראה שום סימן לפני חודשים בודדים. אני צודק?

FIXTRICKS תודה על ההצעה, אני אדבר איתך בפרטי אם אוכל להוציא את זה לפועל. צריך לבדוק אם המוסכניק יהיה מוכן לנסוע לפרדס חנה לעשות את זה, או אם אני אמצא מישהו אחר במידה והוא לא.

• תוכן חדש...