Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אשמח לשמוע חוות דעת על מיד ריינג' ML 700.3 ואיך הוא ביחס ל L3 LEGATIA.

ראיתי 2 דגמים, האם יש למישהו מושג מה ההבדל?

Hertz Mille MP 70.3 PRO

http://www.ebay.com/itm/Hertz-Mille-MP-70-3-PRO-Mille-Mitteltoner-1-Paar-/262253991170?hash=item3d0f8e5502:g:w-MAAOSwUV9Woj4w

וזה ML 700.3

http://www.ebay.com/itm/Hertz-Mille-ML-700-3-SET-MIDRANGE-70mm-Grille-Mitteltoner-1-Paar-2-Stuck-/391205619382?hash=item5b15ac06b6:g:1IoAAOSwHnFVrSW4

תודה מראש.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

פורסם (נערך)

סידרת HERTZ MILLE LEGEND היא הסידרה היקרה והטובה ביותר של HERTZ

סידרת ה PRO היא רמת כניסה של אותה סידרה וגם ברמה גבוהה.

אין להשוות בין ההרץ לבין הHAT לגטיה L3 מדובר באלמנטים שונים

עם התאמה שונה במיוחד בעבודה אקטיבית.

זה עניין מורכב של התאמה בין רכיבים ,וההמלצה הכללית היא תמיד לעבוד עם רכיבים מאותו יצרן\סידרה.

כל ניסיון של "ערבוב" אלמנטים הוא בגדר ניסוי שלא תמיד מצליח גם אם מדובר ברכיב

שהוא מעולה בפני עצמו.

עריכה אחרונה על ידי AUDIO KING
פורסם

תודה, הייתי בכל זאת שמח לשמוע חוות דעת על הסט של MILLE, יש לי את הוופר ML1600, איך המיד והטוויטר שלו, יש לי היום טוויטר DYNAUDIO MD100 עם צליל חם (דומה קצת למורל), אני אוהב צליל חם ופחות צליל אלקטרוני קר.

שוקל לרכוש סט של MILLE.

תודה רבה.

HU: Skoda Kodiaq OEM | Processor: Helix Ultra | AmpTw/Mid: Genesis S3 | AmpWoofer: Rockford Power1050S | AmpSub: Rockford 1501BD | Tw: GoldenEar Reference HVFR | Mid: HAT X3 | Woofer: CDT Audio ES6+ | Sub: IDMAX 12" X2

• תוכן חדש...