Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי לדעת איזה מכשיר טוב יותר הפיוניר 9600 או אלפיין 9835

אני לא מדבר על תצוגות

אני מדבר על כיוונים אקולייזרים האיכות שהרדיו דיסק מוציא איזה מכשיר יותר אמין וכ'ו(הכל חוץ מהמראה החיצוני של הרדיו דיסק)

הם +- אותו המחיר ושמעתי שהרבה אנשים אומרים שהפיוניר יותר טוב..

מה אתם אומרים?

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

לגבי המשוואה שלך אני לא יכול לעזור לך כל כך, אבל, וזה אבל גדול אתה יכול לחסוך כמה מאות בכיוון של הפיוניר כי אם תיקח את ה8600 הוא מקביל ל9600 חוץ מהפאנל עצמו.

לגבי האופציות,מה ששימושי באמת זה האקולייזר כמובן (13ערוצים),השליטה על הפאזה(רק בסאב),חיתוכים,עוצמה והאוקטבות של הסאב והרמקולים.

חוץ מזה אין מכעט שימוש לכל הדברים האחרים שדי מעוותים את הצליל.

האיכות של הצליל אולי טיפה יותר טובה מהסדרה 7 ו5,וגם זה אולי.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

לא אני לא מדבר על מחיר (נגיד שזה אותו המחיר)

ואני לא מעוניין בדגמים אחרים

רק 9600 פיוניר או 9835 של אלפיין

ושוב לא מעניין המראה של המכשיר רק האיכות וכל מה שקשור לכיוונים..

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

פונקציונלית האלפיין עולה בהרבה על הפיוניר, בעיקר באופציה הבאה:

הקרוסים באלפיין בעלי אפשרויות כיול חזקות בהרבה ולא רק בחיתוך בין הבאס לקומפוננט.

באלפיין יש את האופציה לעבודה במה שקרוי BI-AMPING או 3WAY וזה באמצעות שימוש בקרוס האקטיבי שקיים במכשיר ולא בקרוס פאסיבי חיצוני.

פורסם

היתי הולך על אלפיין . היה לי 7600 של PIONEER החלפתי אותו על ALPINE פשוט בלי כיוונים ובלי שלוש RCA .הוא נשמע יותר טוב מ-PIONEER . ה 9835R התקנתי 2 מכשירים כאלה עם רמקולים ומגברים שונים הוא נשמע מאוד איכותי.יש מספיק :-D כיוונים באלפיין.

• תוכן חדש...