Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקנות רכב לפני הצבא 14K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3787 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מלש"ב שעומד להתגייס ביולי , עד עכשיו הצלחתי לחסוך סכום יפה של 14K תכננתי להשקיע 8 ברכב 2 בטיפולים וישור קו ראשוני ואת ה4 הנותרים לביטוח (שוקל לקנות 206 ידנית ) , החלום לקנות רכב שיהיה משל עצמי מכונן בי מגיל 0.היום נוהג על הרכב של אמי כשיוצא ויוצא לי די הרבה האמת. אני מתבאס להשקיע ברכב (חלונות כהים , פוליש פעם בחודש ועוד שטויות שכולנו מכירים) כי פשוט לאף אחד משאר הנהגים לא אכפת (אני אמי ואחי הגדול).

אני רוצה אוטו משלי שאני ישקיע בו ויהיה לי כיף לחזור אליו ולראות שהכל נשמר כמו שהשארתי אותו שיצאתי ממנו.

בצבא אשרת בתפקיד שאני יהיה שבוע בבסיס ושבוע בבית.

ההורים מתנגדים אם כי לא יכולים לעצור אותי מהקנייה.

מבקש עזרה מהטובים ביותר. :lol:

5 3 1 R

┤┼┼└

6 4 2

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם אין לך הכנסה שמאפשרת לך להוציא על רכב כל חודש 1200-1500 אל תתעסק.

ביטוח- ע"פ נתוני נהג (יכול להגיע די בקלות ל3500-4000 לנהג צעיר מתחת לגיל 24

טסט- עוד 1000-+

טיפולים- תלוי בנסיעה שלך אבל גם טיפול פעם בשנה יעלה לך כ650-800 שקל (שטיימינג יוסיף לעניין עוד כ600 שקל)

אחזקה- רכב ישן לא בהכרח יהיה זול, המון תקלות של בלאי, גיל והזנחה של בעלים קודמים עשויים לצוץ כך שהיא יכולה להיות מאוד יקרה.

דלק- זה שהוא ב5.8 לא אומר שזה לא יצטבר לכמה מאות שקלים בחודש...

תעשה לעצמך טובה, תנצל את הנסיעות חינם תהנה תחסוך את הכסף שיעלה לך להחזיק את הרכב, ה14,000 שלך יוכלו להפוך ל32,000 (גם אם נניח שתחסוך כל חודש 500 ולא את הסכום שעולה להחזיק רכב).

תשתחרר מהצבא ואז תוכל להנות.

פורסם

לדעתי, אם זה החלום אז אל תוותר עליו.

הייתה לי אותה התלבטות כמוך, הוצאתי המון כסף שיכולתי לחסוך ובדיעבד אני לא מצטער לרגע.

רק תהיה מוכן לעבוד עבור הרכב בשבועות שתהיה בבית.

סע בזהירות.

פורסם

ההורים לא יכולים לעצור אבל הם לא סתם מתנגדים.

אני מניח שאתה עובד,אחרת בכלל אין מה לדבר על רכב.

כיוון שרק שבועיים עבודה לא תניב לך שכר גבוה,חבל לבזבז על הוצאות ררב.

תמשיך לאסוף ותקנה אחרי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שמור את הכסף ותמתין.

ככה אני עשיתי.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

זה פחות או יותר הסכום שכדאי לשים בצד כל חודש על הרכב.

אם תראה שזה לא עובד, תמיד אפשר למכור ולקבל החזר יחסי מהביטוח. (מקסימום הפסדת כמה אלפים אבל נהנית כמה חודשים)

אני יכול להבין למה ההורים שלך מתנגדים, שיקול כלכלי זה חשוב אבל דעתי(ודעתי בלבד) חוויה בתור חייל עם רכב היא לא אותה חוויה של אחרי.

פורסם

במה החוויה מיוחדת?

פורסם (נערך)

יש הרבה דוגמאות, אבל בתור חייל אלה 3 עיקריים שמצאתי:

יצא לך פעם לנסוע בשעות העומס באוטובוסים לבסיס? (נסיעה לכל כיוון[+לפעמים 2-3 החלפות] בעמידה כשכל החיילים מזיעים עליך מסביבך)

התניידות בתוך הבסיס. כל מיני תורנויות שלפעמים דורשות ממך לסחוב ציוד כבד במשך קילומטרים.

סופ"שים שאפשר לנסוע עם החברים/חברה למקומות שהם מעבר לעיר. (תלוי חברים, אבל במקרה שלי זה היה גורם משמעותי)

עריכה אחרונה על ידי draui
פורסם

זה 1800 + המשכורת של הצבא, נשמע לי מספיק.

נגיד כל חודש:

400 שקל תוכנית חסכון לביטוח.

400 שקל דלק

400 שקל לחסכון של תקלות הפתעה

כל השאר ביזבוזים, בילויים.

פורסם

מכיר את האוטובוסים ומבין אותך לגמרי.

אבל כמוני ועוד הרבה עוברים את זה.

לדעתי חבל שאחוז נכבד מהמשוכרת ילך על הרכב.

אם יש באמת בעיה לצאת מהבסיס ובכלל בעיה עם התחבורה אז אוקי,אבל אם זה רק להגשמת חלום כמו שפותח השירשור אמר,החלום עלול לעלות ביוקר.

פורסם (נערך)

בשביל זה יש רכב של הורים לסופ"ש,יש חברות השכרה.

ואני מבטיח ששום חבר לא יעזור לך כשתצטרך:לעשות טיפול שנתי,לשלם אגרת טסט וכדומה.

לחסוך את הכסף ולקנות איזה ספרוטיבית אחרי הצבא אם בא לך,אבל לנסוע על איזה הונדה סיווק שנת 2002 רק בשביל הזעות באוטובוס זה לא סיבה מספיק מוצדקת,אלא אם יש להורים או לך כיס עמוק.

חסכון זה דו גלגלי אבל מכיוון שאתה עושה שבוע כן שבוע לא,זה בעייתי.

במידה ואתה באמת רוצה רכב הייתי לוקח רכב מיני בסגנון יונדאי אטוס או סוזוקי מרוטי כדאי לא להפוך לרכב זונה של החברים והם גם זולים לאחזקה.

עריכה אחרונה על ידי mark_Avn
פורסם

זו לא נקודת אל-חזור, חוץ מכמה אלפים שהוא יפסיד אם יחליט אחרי חודשיים-שלושה למכור.

החזקת רכב ישן ל-3 שנים תעלה לו במצטבר בערך 55 אלף שקלים. (מה שאני הוצאתי, ואני מתעד כל הוצאה)

זה הסכום. עכשיו שיחליט אם הוא רוצה להישאר עם 55 אלף יותר בכיס בתום השירות או לא.

פורסם

ביטוח נהג צעיר יעלה כל חודש יותר מ300 ש"ח

אגרה אם לחלק אותה ל12 חודש זה בממוצע בין 80ש"ח ל100ש"ח בחודש.

לפני דלק ולפני בלת"מים כגון:סטרטר,אלטרנטור,רידאוטר ומנוע.

• תוכן חדש...