Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך משיגים נעלי חי"ר?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3790 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

התגייסתי לפני חודשיים

כרגע אני נמצא עם נעלי ג'וב שהם לא נוחות כלכך ואני עתיד לעבור לתפקיד תומך לחימה ביחידה לוחמת כלשהי (עדיין לא ברור איזו) והייתי מעוניין להשיג נעלי חי"ר לצרכי נוחות בעיקר.

אז השאלה שלי מתחלקת ל2.

אם המידה שלי בנעלי ג'וב היא 45, גם בנעלי חי"ר היא אמורה להיות 45?

ושנית איך אני משיג זוג? מוכרים בארץ בחנויות אזרחיות? הבנתי מחו"ל אפשר להזמין אבל זה עולה כמעט אלפייה, ניתן לקנות דרך הצבא תמורת סכום מסויים? יש פיתרון אחר? אשמח לשמוע

תודה מראש.

פורסם

כשתגיע ליחידה תומכת הלחימה תחליף באפסנאות. אמור להיות להם במלאי רק נעלי חי"ר אז זה מה שתקבל.

אם אתה שם לב שיש להם גם נעלי ג'וב במלאי: תתעקש לקבל נעלי ג'וב ואז בוודאות תקבל נעלי חי"ר.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

לא מבין מה הקטע של הצעירים שרק מתגייסים להתלונן על נעלי "ג'וב" שאלה בעקרון אותן נעלי חי"ר רק בעיצוב שונה ופחות כמה תוספות.. אותם הצעירים אפילו לא הספיקו לטעום מנעלי הבריל וכל אלו שהיו לפני.. הנעלים שמביאים יום לטירונים לא לוחמים נוחות מאוד

פורסם

וואסח...

אח שלי סבל מכאבים כל השירות גם עם הנעלי חי״ר, רק במילואים כשעבר לנעלי הרים הבין כמה שההבדל משמעותי.

אצלי היה רק בריל (למרות שלקראת סוף השירות עברתי לנעלי הרים)

פורסם

גם אם תגיע ליחידה לוחמת בתור תומכ"ל - לא מגיע לך נעלי חי"ר.

כל עוד אתה לא על תקן לוחם אתה לא זכאי לקבל אותם.

הדרך היחידה שלך להתקמבן על זוג היא להתיידד עם חבר'ה בבסיס או אפילו עדיף עם הנגד לוגיסטיקה והוא כבר יארגן לך זוג.

בגלל שלהתידד עם נגד בן 40 זה פחות סביר, תתיידד טוב עם החבר'ה שאיתך... כאלה שמשתחררים \ יש להם קשרים

כבר יעזרו לך.

פורסם

לא כל כך, אם אתה משרת ביחידה לוחמת בתור תומך לחימה אתה זכאי לנעלי חי"ר בדיוק כמו שאתה יוצא עם נשק לבית וזכאי לצבע כומתה של הגדוד שבו אתה משרת

פורסם

אני הבנתי שכן יש הבדל בין הנעלי גוב החדשות לנעלי חי"ר, לפי מיטב הבנתי נעלי החי"ר מגיעות עם רפידת ג'ל מסויימת בתוכה ונושמות יותר, אפילו הרופאה בבסיס המליצה לי שאם המדרסים לנעלי גוב לא עוזרים לנסות להשיג נעלי חי"ר.

לגבי העובדה שאם אני משרת ביחידה לוחמת בתור תומך לחימה אני מכיר כמה נהגים שמשרתים ביחידות לוחמות וחוזרים הבייתה עם נשק וזכאים לכומתה של הגדוד וכו' וכו' אך עדיין עם נעלי גוב. אבל אשמח לגלות שאני טועה.

תודה לשאר העצות :)

פורסם
לא כל כך, אם אתה משרת ביחידה לוחמת בתור תומך לחימה אתה זכאי לנעלי חי"ר בדיוק כמו שאתה יוצא עם נשק לבית וזכאי לצבע כומתה של הגדוד שבו אתה משרת

אני הבנתי שכן יש הבדל בין הנעלי גוב החדשות לנעלי חי"ר, לפי מיטב הבנתי נעלי החי"ר מגיעות עם רפידת ג'ל מסויימת בתוכה ונושמות יותר, אפילו הרופאה בבסיס המליצה לי שאם המדרסים לנעלי גוב לא עוזרים לנסות להשיג נעלי חי"ר.

לגבי העובדה שאם אני משרת ביחידה לוחמת בתור תומך לחימה אני מכיר כמה נהגים שמשרתים ביחידות לוחמות וחוזרים הבייתה עם נשק וזכאים לכומתה של הגדוד וכו' וכו' אך עדיין עם נעלי גוב. אבל אשמח לגלות שאני טועה.

תודה לשאר העצות :)

לא נכון חלקית.

אני גם תומכ"ל. משרת בהנדסה קרבית ונמצא כרגע בחברון.

יש לי כומתה של הגדוד ותג יחידה, אבל אני עם נעלי ג'וב ולא יוצא עם נשק הבייתה.

רובאי 02 לא זכאים לנעל חי"ר ולא זכאים לצאת עם נשק הביתה

פורסם

אני רובאי 02 ובמצב הביטחוני האחרון מפקד היחידה שלי חילק נשק למי שרק ביקש. אז זכאים ועוד איך כשצריך.

וגם פותח השרשור,תן לנעל קצת להתרכך ואתה תראה כמה היא מצוינת.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

פותח השרשור, אני משרת בקבע בתור תומכ"ל אבל לא ביחידה לוחמת, עברתי לא מזמן מהבריל הישנות לנעל הג'וב החדשות והשוני הוא פלאים, עד כמה שהבריל אף פעם לא הפריעו לי (ואני עדיין עובד איתן - עם החדשות רק על א') הן נוחות בצורה מפתיעה. לא הרגשתי שום שוני בג'וב החדשות לנעלי חיר שגם איתם יצא לי לטייל כמה חודשים

פורסם

אוקיי, תודה רבה לכל התגובות, החכמתי.

בתור מישהו שנעל גם נעלי חיר וגם נעלי גוב, האם הייתה אותה מידה בשניהם?

אם כרגע אני 10.5 מידה אמריקאית בנעל גוב, אותו דבר בנעל חי"ר ככל הנראה?

בנוסף, מה הדגם המדוייק של נעל חיר? Belleville-300 או Belleville-390?

פורסם

המידה זהה.

גם הנעליים זהות, למעט כמה שינויים מינוריים (לשונית מעור וללא בד בצדדים). הסולייה היא אותה סוליית ויברם בשניהם, והמדרס זהה (ואינו ג׳ל). למען הסר ספק, אין שום הבדל בהרגשה, וניסיתי גם וגם.

מה שכן אני ממליץ זה לבקש הפניה למכון מדרסים בהרצליה, ולהכין מדרסי גבס לפי טביעת רגל.

פורסם

קיבלתי הפנייה למדרסים בא.א אורטופדיה וספורט שאבצע בסופ"ש הבא ככל הנראה, זה המקום המדובר? או שמדובר במדרסים גנריים ולא על פי מידה?

ותודה רבה על התשובה :)

פורסם
קיבלתי הפנייה למדרסים בא.א אורטופדיה וספורט שאבצע בסופ"ש הבא ככל הנראה, זה המקום המדובר? או שמדובר במדרסים גנריים ולא על פי מידה?

ותודה רבה על התשובה :)

יש לי כאלו.

זה מדרסים מוכנים כבר אבל זה מעבר לסתם ספידה לנעל.

בכל מקרה הם נחמדים ולא מעבר, בשבוע הראשון אתה תיגנב מכמה שזה נוח ומשפר הרגשה, ואז הם פשוט

יהפכו לסולייה דקיקה ומעוכה...

פורסם

הייתי בלוגיסטיקה בשירות, ודווקא העדפתי את הבריל מאשר את הנעלי ג'וב החדשות שהגיעו ב2013.

כמה שהייתי מיודד, זה לא כזה פשוט להשיג נעליים, ובד"כ אלו שהשיגו היו הבחורות שהשאלה שהייתי שואל אותן הייתה: 'נעליים יפות איפה מצצת? סליחה, מצאת?'

• תוכן חדש...