Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב.. ברשותי מאזדה 6 פרימיום 2003 בבוקר כשהרכב קר אני מכניס d הרכב לא נוסע כאילו הוא על ניוטרל. רוורס נכנס בלי בעיה d מחליק. היום בבוקר לקח לי 10 דקות עד שהרכב התחיל לזוז.לפעמים שהוא מחליק יש מנורה של at ולפעמים אין מנורה. הגיר מחליק רק כשהרכב קר. לאחר שהוא מתחמם הוא נוסע כמו שצריך בלי בעיות כל ההילוכים עובדים. המכונאי שלי אומר להחליף גיר. השאלה אם ישר לרוץ להחליף גיר או שיש איזה טיפול שאפשר לעשות? ובמידה ואכן זה גיר מישהו יכול להצביע על משהו ספציפי שצריך להחליף אם אני לוקח לשיפוץ?

פורסם

המכונאי התחבר עם סוקר תקלות לרכב ובדק למה דולקת נורת ה-AT?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

נראה שאתה עומד בפני שיפוץ גיר כי הסיכוי שמה שגורם לשילוב מושהה להילוך קידמי זה איזה חיישן או כוון כלשהו הוא קטן לדעתי.

אפשרות נוספת זה בעייה בבלוק שסתומים ולאו דווקא שיפוץ.

למומחים לדגם או משפצי הגירים אולי תהיה הכוונה טובה יותר.

בכל מקרה, ביקשתי את עזרתו של ספי, המומחה שלנו לגירים אוטומטיים, לתת את חוות דעתו המיקצועית לנושא שלך.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מזדה 6 שלא משלת לדרייב בבוקר - בעיה בתוך הגיר שמצריכה פירוק הגיר, שיפוץ והרכבה חזרה לרכב.

מצטער שלא יכולתי לתת תשובה יותר אופטימית.

פורסם

אצלי במזדה פתרתי את הבעיה הזו על ידי תוסף + שתי החלפות שמן, ופילטר.

אבל אבא שלי (גם לנטיס) נעשה אותו תהליך חוץ מהפילטר וזה החזיק שנה עד שהגיר השתגע לגמרי...

בנתיים אני מרוצה.

לנסות יעלה לך 200₪, מקסימום תצליח.

אני מאמין שאם הגיר באמת היה מחליק גם עם היית מנסה עד הבוקר הגיר לא היה משתלב... אבל מכוון שאני לא מומחה הייתי ממליץ לך ללכת לספי או אם אתה קצת הרפתקן לנסות להמר...

• תוכן חדש...