Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3812 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת כמה הרכב באמת חסכוני, אני נוסע המון בשנה (30K), וחשוב לי תצרוכת דלק טובה למישהוא פה יש ניסיון עם הרכב או מידע אמין?

האם יש איזה רכבים מתחרים ששווה לי לשקול במחירים האלו?

הדברים שחשובים לי מאוד - נוכחות - פוזה, אמינות (!), תצרוכת דלק סבירה. כל השאר די ברור בקטגוריה של הרכבים הזו.

פורסם

נוכחות: סולידית ומעודנת.

פוזה: חפש במוו או מרצדס, יותר מנקרות עיניים וממותגות.

תצרוכת דלק: חפש לפי נתוני יצרן. הגרסה ההיברידית חסכונית.

אם חשובה לך נוחות, איכות, בידוד וחסכון, יותר מה"פוזה", הלקסוס מתאימה לך.

פה מבחן לאחותה הגדולה, ה-GS450h. נהגנו גם ב-IS300h ובקרוב נפרסם מבחן.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

אוטו מאוד חסכוני, עשה אצלי 1 ל-16.5, ממש הופתעתי לטובה :-o

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

רכב חסכוני, אמין, יש לו הופעה נאה, הוא לא מרצדס וישנם שיגידו שהוא מזכיר להם מאזדה או יפנית עממית.

לשלילה אציין נוחות נסיעה טעונה שיפור, הרכב נוקשה ולא משכך כמו האחות הגדולה והמנותקת, הופי והכיול יותר אירופאים ולכן הפער בנוחות, הספסל האחורי צפוף, מתאים לזוג ילדים בעיקר.

פורסם

הרכב הכי טוב שהיא לי. נוחות מעולה (אני לא יודע למה פה מישהו אמר שלא, הרכב נוח ומשכך את הכביש ברמת הריחוף)

צריכת דלק אמיתית בין 1/16 ל1/18.

הרכב איכותי מאוד.

בקיצור מומלץ מאוד מאוד.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
רכבים היברידיים כדוגמת ה 300h חסכוניים מאד בעיר, ולא ממש מתבלטים בנושא בבין - עירוני.

אני לא מכיר הרבה רכבים שעושים 1/18 כמו שהIS עושה מחוץ לעיר

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

לאחד המנהלים שלנו ברשותו 200H,הוא בקלות מגיע ל 18\1 ויותר מחוץ לעיר.כמעט 3 שנים שהרכב אצלו,אמינות מוחלטת רק טיפולים שוטפים,רכב עבר כ125000 ק"מ.

Talbot Horizon->Seat Ibiza->Mazda 121->Toyota Yaris->Toyota corolla->Toyota Runx->Honda Civic--Mazda3 2.0 Spirit

• תוכן חדש...