Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3804 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי לפני שבעיים אלטו 2012, יד1 עם 47 קילומטר.

הבדיקה הראתה הספק מנוע נמוך יחסית-52 כ"ס לעומת 67.

בזמנו לא ייחסתי לזה משמעות, כי הרכב הרגיש לי בסדר. עכשיו אני מרגיש שהוא באמת מרגיש חלש יחסית לרכבי מיני אחרים שנסעתי בהם.

אצל הבעלים הקודם, הרכב עבר 2 טיפולים במורשה, ואחד במוסך אחר. האם יכול להיות שחיפפו במוסך ולא באמת החליפו פילטרים? האם הבעיה היא באמת יכולה להסתכם בזה או שזה משהו שמצריך כניסה למוסך?

או שבכלל האם אלטו אוטומטית היא רכב חלש מאד באופן כללי גם ביחס לרכבי מיני אחרים?

תודה לעוזרים?

פורסם

ממה שאני יודע אלטו אוטומט זה לא רכב חזק והוא מרגיש יותר חלש מהדגם הידני...

ואם אני לא טועה בק"מ כזה נמוך הספק ירד ב15... קצת מוזר אבל חכה פה לתגובת המומחים.

פורסם

הבדיקות האלו לא מדויקות כלל. בנוסף- נתון היצרן מתייחס להספק המתקבל בגל הארכובה, לא בגלגל. ברכב עם תיבה אוטומטית פלנטרית יש הפסד די גדול בדרך, למרות שגם עם תיבה ידנית כמעט אף פעם לא תתקבל תוצאה קרובה לנתוני היצרן.

פורסם

ההספק המדוד תקין, תמיד תראה במדידה בגלגלים 10-20% פחות ממה שמצהיר היצרן.

בנוגע למה שאתה מרגיש - אתה פשוט התרגלת אליו. בהתחלה זה נראה טוב, אחכ אתה מתרגל ואתה מבין שזה לא זז.

live with it.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...