Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי , אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי איך ניתן להנמיך את החיישני רוורס הצפצוף שלהם מאוד חזק ומפריע . ויחד עם זאת הוא מצפצף לפעמים שאני לא קרובה לכלום ויש לי 3 מטר מרחב מה ניתן לעשות?

תודה לעוזרים :)

פורסם

לאתר את ה buzzer (רמקול), זו יחדה עגולה קטנה שנמצאת בדרך כלל סמוך לקופסת הפיקוד ולהדביק עליו שכבה או כמה שכבות של ספוג.

לא קשה לאתר מיקום, שומעים בבירור מאיפו מגיע הצליל.

פורסם

יש גם חיישנים שבלוח בתצוגה (ששם גם בד"כ מותקן הזמזם) יש מפסק קטן עם שלושה מצבים - חזק, בינוני ושקט. שווה לבדוק אם קיים כזה, ולנסות לשנות מצבים

פורסם

אז הזמזם נמצא בתוך קופסת פיקוד או לידה, מתקינים בדרך כלל שמים את הקופסא הזאת מאחורי הריפוד של תא המטען, ליד אחד הפנסים האחוריים. צריך להזיז את הריפוד ולחפש את הקופסא.

במערות כאלה בכוונה עושים את הציפצוף מאוד חזק כדי שישמע מתוך תא המטען. ואז לפעמים הוא נשמע חזק מידי.

פורסם

לדוגמא ככה נראים קופסת פיקוד וזמזם של מערכת קוברה יחסית ישנה ללא תצוגה.

חפשי משהו דומה.

uploadfromtaptalk1452072668298.jpg

• תוכן חדש...