Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

יש לי בעית הנעה ברכב בימים קרים, הרכב הוא מרצדס ml350cdi שנת 08, זה קורה בדכ אחרי שהרכב עמד יום שלם ובאים להניע, הרכב מניע רק בנסיון השלישי.

היום בערב ניסיתי להניע את הרכב אחרי שעמד כל השבת בחניה, הטמפרטורה בחוץ הייתה סביב ה6 מעלות והרכב פשוט סירב להניע, הוא נתן סטרטר ולא הניע עד שכבר המצבר התחיל להראות סימני חולשה והייתי צריך לחבר כבלים.

ניסיתי להניע שוב עם כבלים ולא היה ניתן (חשבתי אולי הצפתי את המנוע מכל נסיונות ההנעה, שומעים את משאבת הדלק עובדת כמו שצריך)

אחרי המתנה של 20-30 דק ניסיתי שוב והוא הניע כרגיל.

כיוונים אפשריים לבדיקה? בדקנו מתחים במצבר והם נראים בסדר, לא כמו חדש אבל המצבר תקין לחלוטין (95A), בטיפול האחרון לפני כמה חודשים אמרו לי שמופיע במחשב שיש להחליף 2 פלאגי חימום, זאת כרגע נראית לי הבעיה עם הסבירות הכי גבוהה, מה גם תקלת ההנעה מופיעה רק בימים קרים ולא כשמזג האוויר נורמלי.

חשבתי אולי זו בעיה של דלק מהול אבל החלפתי כמה תחנות והבעיה עדיין נותרה בעינה, יש עוד כיוונים שהייתם ממליצים לבדוק?

בתודה מראש.

Audi A6 3.0T Quattro - לשייט ב260 קמ"ש :lol:

פורסם

פלאגי חימום הם אלה שאמורים להקל בהנעה קרה.

האם נורת הסליל נדלקת ונכבית בסיבוב המפתח לפני ההתנעה? אם כן אז מבחינת הרכב הכל תקין.

פלאגי חימום לא יקרים, מציע לחזור לסריקה נוספת של המחשב ולהחליף לפי הצורך.

אגב, גם אצלי ב-C200 CDI התנעות הבוקר, בעיקר לאחרונה אחרי לילות קרים במיוחד, לא הכי קלילות...

• תוכן חדש...