Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ידני עד 50K

Vital Frid
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3834 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,אני מעוניין לרכוש רכב יד 2 ידני בלבד.

התקציב שלי הוא עד 50K משנים 2012 ומעלה נפח מנוע 1.2 לפחות.

נוחות נסיעה ומראה דיי חשובים לי לאחר מכן צריכת הדלק, הנסיעות הם לרוב בתוך העיר ולפחות פעמיים בשבוע נסיעה מאשדוד לבאר שבע.

בצעתי כבר נסיעת מבחן על פזו' 208 לא הכי אהבתי

יונדאי I20 מרגיש דל מידי ולא נוח

פורד פיאסטה ההרגשה הייתה טובה אבל קשה למצוא אחד טובה ביד 2.

ניסיתי כבר נסעת מבחן על כמה רכבי מיני יונדאי I10 סקודה סיטיגו

ודומים.

יש עוד המלצות?

במידה והרכב נחשב אמין ועונה על התנאים אני מוכן לרדת בשנתון

אני מתכוון להחזיק ברכב לתקופה ארוכה 5 שנים+

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

תוכל לנסות גם רנו קליאו, קיה ריו, פולקסווגן פולו או סקודה פאביה, סוזוקי סוויפט ופיאט פונטו איבו.

בעקרון בידני בעת האחרונה אין תקלות בולטות לאף יצרן. רוב המנועים בהיצע הם 1.2 אטמוספרי (להוציא את ה1.4 וה1.2 טורבו של קבוצת VW וה0.9 טורבו של רנו, וה1.3 של טויוטה והונדה). לדעתי תתמקד בסופרמיני עקב נסיעות בינעירוניות תכופות(עקב נוחות).

פורסם

תראה בדקת מספר רכבים טובים אני מציע לך לעשות נסיעת מבחן על הקיה ריו היא באותה קטגוריה פחות או יותר וניתן למצוא אותה בשנתונים טובים במצב טוב , וזה גם פלוס כי לאחרונה יצאה כתבה שקיה נמכרת מהר יותר יחסית לרכבים נפוצים כמו רנו וכו ...

פורסם

מראה זה סובייקטיבי אז קשה להתייחס

צריכת דלק: טויוטה וסוזוקי חזקות בתחום ומציעות רכבים חסכוניים יחסית לסגמנט, וגם אמינים וסחירים. מצד שני אתה תקבל פחות אבזור יחסית למחיר.

נוחות ואבזור: פונטו איבו מציעה הרבה אבזור יחסית למחיר, לטעמי היא גם היפה מבין אחיותיה אבל יש לנו בבית כזה רכב אז אפשר לומר שאני משוחד. פאביה בגרסאות מסוימות גם מגיעה מאובזרת ולטעמי נראית טוב מאוד.

שילוב של השניים הנ"ל: האחיות ריו וi20

רכב נוסף שאולי שווה לשקול: הונדה ג'אז, אצלי הוא נפסל על הסף בגלל מראה אבל אם אתה התחברת אז בסה"כ מדובר ברכב נהדר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מבדיקה מהירה שעשיתי נראה שהדגמים הזמינים ביותר בשוק העונים לקריטריונים אותם אתה מחפש הם הסיאט איביזה והסקודה פאביה. אם רוב הנסיעות שלך עירוניות הייתי מחפש עם מנוע אטמופרי ונמנע ממנוע טורבו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מבדיקה מהירה שעשיתי נראה שהדגמים הזמינים ביותר בשוק העונים לקריטריונים אותם אתה מחפש הם הסיאט איביזה והסקודה פאביה. אם רוב הנסיעות שלך עירוניות הייתי מחפש עם מנוע אטמופרי ונמנע ממנוע טורבו.

אחרי בדיקה וביקורות אני הולך על הסקודה פאביה שנתון 2012. יש בשנתון הזה 2 דגמים עיקריים אחד מנוע עם נפח 1.4 86 כוח סוס, והשנייה עם מנוע 1.2 TSI מה הסיבה שעדיף להימנע ממנוע טורבו?

פורסם

1. הוא יהיה יקר יותר מהתקציב שלך.

2. בנסיעות עירוניות קצרות הוא לא יהיה חסכוני והבלאי לטורבו יהיה גבוה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...