Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

ב-2012 רכשתי כמו בים אחרים פורד פוקוס. הרכב, כפי שידוע לכולם, מצויד בתיבה רובוטית, והוסבר לי בעת הקנייה שהתיבה מתנהגת כמו תיבה אוטומטית, עם היתרונות של תיבה ידנית. ההבדל היחיד הינו שבעלייה הרכב אינו מתדרדר למשך 3 שניות. בנסיעת המבחן בדקתי את העניין בעליה והשתכנעתי שאין לי בעיה.

מייד כשקיבלתי את הרכב ונסעתי מעט, שמעתי רעשים מתכתיים מהגיר וחיכוך מטריד,הגיר היה מקפיץ הילוכים בחבטות והתחושה הייתה כלל לא נעימה. אחרי כ3000 קילומטר הלך הקלטצ'.

עדכוני תוכנה שנעשו מיד פעם שיפרו את התנהגות הגיר אבל הקירקושים והחבטות לא נעלמו לחלוטין.

אחרי נסיעה של ארבע שנים עם הרכב אני לא מצליח למכור אותו ובמסגרת שבוע ההשקה של הפוקוס החדשה כנראה אבצע טרייד אין. אשמח לשמוע מה דעתכם על הפוקוס החדשה.

בנסיעת המבחן מצאתי שהרכב הרבה יותר מהיר, העברת ההילוכים נעימה וללא חבטות ורעידות, אבל נדמה לי שהתיבה מושכת הילוכים וקצת מסרסת את כוחו של המנוע.

הביקורות מרבות לשבח את המנוע והשילוב עם מערכת הילוכים אוטומטית פלנטרית, ומשמיצות את הרכב מבחינת צפיפות יחסית ומערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית.. האם הרכבה של מערכת קוברה בעייתית?

אגב, מצאתי שרוב מערכות המולטימדיה שנמכרות בארץ הן בהתקנה מקומית.

.ומבחינת צפיפות, הסדאן לא ממש צפוף ומספק את צרכיי.

עריכה אחרונה על ידי מוטי קליין
פורסם

מעניין אם הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה מקורית של פורד, שכן הוא נמכר בחו"ל עם my ford touch 3

ומדוע הוחלט בארץ להתקין מערכת של קוברה.

האם חוסכים על חשבוננו?

מערכת מולטימדיה נחמד שיש,אבל המנוע והגיר חשובים יןתר.. האם הרכב בתצורה החדשה אטרקטיבי במחיר125000 שח ?

פורסם

לפי מה שידוע לי, בניגוד לגרסאות ה"ספורט" וה"טיטניום" לפני מתיחת הפנים - בהן הייתה מערכת משודרגת של SONY, בגרסה המתוחה יש את המערכת שמע הבסיסית...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מניסיון עבר עם התקנות מקומיות, ותר עליהן ונסה להצמד לכמה שיותר מקורי.. חבל על הכסף ועל העצבים אחר כך עם תקלות קרקושים ומה לא.

פורסם

אני מניח שאתה שוקל טרייאין עם פורד כי זו הדרך היחידה להתפטר מהפוקוס 2012. הם בטח יתנו לך מחיר שחיטה אבל כנראה שאין ברירה

פורסם

נראה לי שחוץ מהגיר לפות"ש אין יותר מדי תלונות על הרכב. במקרה כזה טרייד אין זה מהלך סביר.

אגב, אני בטוח שהורדת מחיר משמעותית תעזור למכור את הרכב גם בשוק הפרטי

פורסם

מוטי קליין - אני תומך בשיטת צמצום הפסדים.

קנית את הפורד הישנה? זה לא הסתדר טוב? לא נורא קורה.

עכשיו תתנתק רגע מעניין מכירת הפוקוס הישנה ותחשוב מה הרכב המשפחתי שהיית קונה לעצמך שהנחה ולא היה עניין של טרייד מעורב. אם זאת הפוקוסת בסדר. אם לא - תבדוק בכמה כן תוכל למכור את הפוקוס שלך בשוק הפרטי או לחילופין כמה טרייד יתנו לך בסוכנות של הרכב שאתה כן רוצה לקנות.

תראה אם ההפרש הזה שווה לך רכישת רכב שאתה פחות רוצה.

• אהבתי 1
פורסם

תודה לכל המגיבים..

הרכב אכן זהה מבחינה ארגונומית. לדעתי היה אף יותר יפה בצורה הקודמת למרות השינויים "אלה אסטון מרטין"

הפוקוס מתנהגת על הכביש באופן פנטסטי , ההגה מגיב יפה לכל ניואנס והתחושה מאוד טובה בעת נהיגה, בהשוואה לכלי רכב אחרים עליהם אני נוהג בעבודה, טויוטה אוריס הייבריד, קיה , וסיטרואן.

המנוע החזק והגיר הפלנטרי הם השינויים המשמעותיים ברכב , הבעיה של הרכב היא "כלכלית"..היותו מתוייג כאוטו ליסינג וכמות מאוד גדולה ממנו ,שזורמת כיד שנייה בסוף כל שנה ומורידה את ערכו כמשומש.

אני אוהב את הפוקוס ולולא בעיית השם הרע של הגיר לא הייתי מחליף אותו, אבל נדמה לי שההנחה במחיר הרכב החדש ואפשרות הטרייד אין הן אופציות טובות כעת , בשבוע ההשקה פורד מורידה את מחירו בכ8000 ש"ח ונותנת אמצעי מיגון חינם...כך שמחירו נטו הינו 125 K .

חוצמזה ..

הונדה HRV.. החדש - מה דעתכם ? האם הוא קנייה יותר "כלכלית" ? מה דעתכם על הגיר הרציף של הונדה ?

http://www.colmobil.co.il/car_guide/dictionary/cvt

פורסם

הגיר הרציף של הונדה שהיה בדגמים ישנים יותר מעולה. בכלל גיר רציף הוא גיר מוצלח מאוד לדעתי.

אין לי ספק ש-HRV ישמור על ערכו ויימכר מהר יותר מפוקוס - מצד שני המחיר רכישה שלו מנופח קצת.

מה מציעים לך מבחינת טרייד בפורד? מחירון?

פורסם (נערך)

מנהיגה על מספר רב של רכבים בעלי תיבות רציפות ממיקרה ועד GS450H אני אישית לא סובל את הגיר הזה.

הגיר הזה מעודד אותך לנהוג רגוע ומדכא אותך שאתה סוחט את המצערת עם רעש מעיק שקודח לך במוח.

אם אתה נוהג רגוע ו/או לא נוהג ביום יום בתוואי נסיעה הררי זה בסדר.

ג'אז מוגבהת (HR-V) ופוקוס זה רכבים שונים בתכלית.

HR-V תיתן לך תנוחת ישיבה גבוהה יותר על הכביש,תצרוכת דלק עדיפה ומהפן הכלכלי היא עדיפה.

לפוקוס מבחינת נהיגה יש נוקאאוט מוחלט לא רק מבחינת התנהגות כביש וביצועים אלא גם מבחינת נוחות נסיעה ובידוד רעשים.

האם אתה מוכן להתפשר בסעיפים אלה ובתמורה לקבל תנוחת ישיבה גבוהה יותר?

אם כן,גש ובצע נסיעת מבחן על ההונדה (ועל הדרך בדוק ג'יפונים אחרים-טוסון/ויטארה/טיבולי).

אם אתה לא רוצה לרדת לקטגוריה נמוכה יותר (לאו דווקא מבחינת גודל) מציע לך לשקול כאלטרנטיבה את המאזדה 3 ספיריט ואת הגולף. הספיריט הרגישה לי לא פחות מהנה לנהיגה והתא נוסעים שלה הרבה יותר מושך מהפוקוס,הגולף מרווחת(באופן מפתיע) איכותית,שקטה ונעימה ושתיהן נהנות מרמת סחירות ושמירת ערך טובות כמו גם תצרוכת דלק טובה.

עריכה אחרונה על ידי gt3rs

turboy

פורסם

הפוקוס החדשה תיהיה יותר מהנה לנהיגה ויותר חזקה מהHRV, שיש תיבה פלנטרית כבר לא צריך לדאוג, הזבל של הPS כבר לא נמכר בגרסת הבנזין.

פורסם

השאלה היא כמה מציעים לפותח השירשור בטרייד אין על הפוקוס 2012 שלו? אם המחיר קרוב למחירון זה מצמצם את הנזק הכלכלי ונותן יתרון להחלפה בפוקוס חדשה

פורסם

אף אחד לא יתן לו מחירון גם אם הרכב במצב חדש..פוקוס 2012 נמכרת סביב ה60000 ש"ח

אם מציעים לו את הרכב החדש בהנחה של כ8000 ש"ח במבצע ההשקה, הוא מתקרב למחיר המחירון...

• תוכן חדש...