Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד פוקוס 2016

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3835 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף אחד לא יתן לו מחירון גם אם הרכב במצב חדש..פוקוס 2012 נמכרת סביב ה60000 ש"ח

אם מציעים לו את הרכב החדש בהנחה של כ8000 ש"ח במבצע ההשקה, הוא מתקרב למחיר המחירון...

את ההנחה מציעים בכל מקרה.

אולי עדיף למכור לבד ולקנות עם ההנחה

פורסם
את ההנחה מציעים בכל מקרה.

אולי עדיף למכור לבד ולקנות עם ההנחה

נו.. ואם נותנים לכולם אז הוא משלם יותר ?.. עדיין הוא מוציא פחות כסף מהכיס..:wink: וכולם מרוצים.

פורסם

אתה כתבת שאם מציעים לו הנחה של 8 על החדש, אז הוא מתקרב למחירון בטרייד.

אבל את ההנחה הוא יקבל בכל מקרה, גם אם לא יעשה טרייד ולכן אולי אם ימכור את רכבו בחוץ יקבל יותר כסף ואז הפער בין המכירה לרכישה כולל ההנחה יהיה קטן יותר.

פורסם
אתה כתבת שאם מציעים לו הנחה של 8 על החדש, אז הוא מתקרב למחירון בטרייד.

אבל את ההנחה הוא יקבל בכל מקרה, גם אם לא יעשה טרייד ולכן אולי אם ימכור את רכבו בחוץ יקבל יותר כסף ואז הפער בין המכירה

לרכישה כולל ההנחה יהיה קטן יותר.

ההנחה היא רק בשבוע ההשקה. לא נראה לי שאפשר למכור פורד פוקוס תוך שבוע.. אני הייתי הולך על טרייד ..

פורסם

אפשר לשריין רכב בהנחה עכשיו ולקבל אותו גם באפריל ( יש צבעים שאין מלאי עד אז).

ד"א כבר יש פוקוס מליסינג 0 ק"מ ב112k (רמת גימור טרנד).

citroen c3 picasso 1.6 hdi mt

פורסם
ההנחה היא רק בשבוע ההשקה. לא נראה לי שאפשר למכור פורד פוקוס תוך שבוע.. אני הייתי הולך על טרייד ..

אפשר גם במקרה והטרייד גרוע לקחת הלוואת גישור - ולמכור פרטי תוך חודש-חודשיים-חמישה.

בקיצןר, מקווה שהבנת את הכוונה.

• תוכן חדש...