Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתחיל מזה שאני יודע שתמהיל נכון יותר חשוב משברירי אחוזים ברביות. עם זאת רציתי לשאול:

1. האם חברות ייעוץ שעושות מכרז ריביות עבורי משיגות רביות יותר טובות ממה שאני אשיג במכרז?. הכוונה מתוך זה שהם יודעים לאיזה סניפים לפנות (נניח סניף שמוכן להתגמש כדי לעמוד ביעדים) וכן מתוקף עבודתם השוטפת.
  2. האם חברה גדולה יותר, למשל כזו שעובדת עם חברות וועדי עובדים, עדיפה על חברה קטנה או יועץ עצמאי? האם הם ככוח קניה גדול משיגים ריביות טובות יותר? האם לקוח X יכול "להידפק" על חשבון לקוח Y או שכל לקוח נשלח לבנק שנתן את ההצעה האידאלית עבור אותו לקוח?
  3. האם יועץ עצמאי או חברה קטנה שרעבים לעבודה ולפתח את עצמם יתנו תוצאות יותר טובות?

פורסם

ראשית, חברת ייעוץ משכנתאות לא פותרת אותך מהצורך ללמוד ולהבין לבד את החומר. (דבר עם חבר בפורום oryo ).

ראיתי חברות משכנתאות שעושות נזקים עצומים ללקוחות שלהם.

הכל מתחיל ונגמר בקשר הטוב שיש ליועץ שמטפל בך מול הפקידים בבנקים השונים.

חברות ייעוץ המשכנתאות לא מפוקחות ולא מנוהלות ובהחלט יעדיפו את טובתן על פני טובתך. לפעמים הבנאדם שאתה מגיע אליו לייעוץ יודע עוד פחות ממך, ולפעמים הוא מתגלח על המשכנתא שלך.

אם אתה מבין שיש מקום לחשש וחשדנות - אתה מבין במדוייק.

אם תרצה המלצה על יועץ משכנתאות תותח על, (כשניהלתי סניף בנק הוא היה נציג המשכנתאות אצלי בסניף, עד שהוא עזב ופתח עסק פרטי בתחום. ראיתי איך הוא עובד) - בהודעה פרטית.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

1. לא.

2. כמובן עדיף יועץ שבא למנהלת המחלקה עם 10 תיקי משכנתא ואז היא מתמחרת לו את כל ה-10. אבל עדיין יכול להיות ש1 מתוך העשרה ידפק. אין פיזור בין הבנקים אלא עובדים על מסה.

3. אני מניח שכן. אבל שוב, אין מדובר על קוסמים. הבנק והערכותיו הן שקובעות את גובה הריבית ולא יועץ המשכנתאות.

אם אתה פעם ראשונה שומע את המילה משכנתא, אז חברה שכזו יכולה לעזור קודם כל בבניית תמהיל, אח"כ בהתמחרות מול הבנקים ובליווי לאורך השנים.

אם אתה יודע איזה תמהיל אתה רוצה, אם אתה יודע שזו מסחרה ואפשר להוריד ולעשות סקר ולהוריד הצעות שלהם בעזרת הצעות שונות, אם אתה יודע לעשות את זה כל פעם שהריבית משתנה לטובה/לרעה ולמחזר. אתה לא צריך אותם.

אף אחד לא יעבוד בשביל הכסף שלך, כמוך.

משכנתא זה קל

פורסם

יצא לי לראות עשרות אולי מאות הצעות של יועצי משכנתא שהם יותר רועצי משכנתא

לרבים מהם אין מושג בסיסי , היום הוא יועץ משכנתאות מקודם הוא מכר טלפונים סלולאריים.

אין שום צורך ברשיון לעסוק בייעוץ משכנתאות, ולכן זה נראה כמו שזה נראה.

מצד שני יש טובים וטובים מאוד גם בתחום הזה.

גם לא ראיתי שרובם קיבלו הצעות מחיר טובות מאשר הלווה עצמו יכול להשיג, אלא אם הוא באמת מקושר בדרגי הביניים + , ולא עם הפקיד בסניף הספציפי.

בכל מקרה זו החלטה שלא לוקחים על רגל אחת בהתכתבות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אני חושב שכמו שדיסקו אמר קודם כל תלמד ותבין את הנושא, שנית תקבע לך את סכום ההחזר שאתה יכול לעמוד בו גם במקרה של קטסטרופה (וסכום ההחזר הוא מה שמעניין אותך. לא הסכום שלקחת) ואחר כך לך לבד לבנקים לשופינג כדי לראות מה מציעים ובכמה.

אחרי שיש לך את כל הנתונים אתה יכול ללכת לחברות השונות ולשמוע כשאתה כבר יודע איפה אתה עומד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לאחר צפייה בתוצאות העבודה של "חברות ייעוץ למשכנתאות", בכל המקרים שאני ראיתי כיתות רגליים של הלקוח מול הבנק היה מביא לתוצאות טובות יותר.

פורסם

אני משתמש בשירותיה של יועצת משכנתאות ברכישת הדירה שלי ומאוד מרוצה, אם מישהו מעוניין אשמח לתת לו את פרטיה בהו"פ

פורסם

האמת מפורום משכנתאות בתפוז אני קצת מאוכזב. כשזה מגיע לשאלות קונקרטיות כמו לאיזו ריבית לצפות בתנאים ספציפיים, או כשמישהו שואל אם בבנק ספציפי אפשר לקבל פטור מדמי פתיחת תיק אין קול ואין עונה. נראה שהיועצים שם בוררים בקפידה רבה לאילו הודעות לענות ולאילו לא. כשמישהו מציג מספרים קונקרטיים הם מחווים דעה, אבל נמנעים מלייעץ בטרם קיבלת ייעוץ כלשהו. ככה לפחות אני מתרשם.

פורסם

כל לקוח וסיכונו ויכולותיו. מישהו יכול לקבל פטור ומישהו לא. אפילו באותו בנק ואותו סניף ואותה פקידה.

כך גם עם ריביות.

משכנתא זה קל

• תוכן חדש...