Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אימצנו חתולת רחוב שנדמה היה שעברה טראומה.

לקחתי אותה היום לוטרינר בחולון,התברר שיש לה שבר ברגל ועוד משהו באגן,תולעים ופגיעה בעמש.

זריקה נגד תולעים וכאבים ניתנה.

מיששו מכיר וטרינר שיוכל לטפל בחתולת הרחוב במחיר סביר? אני לא יכול להחזיר אותה לרחוב,היא לא תשרוד.

פורסם

אם מדובר בטיפול יקר שקול לטפל דרך תל"ל (תנו לחיות לחיות). מה הוטרינר אמר? פגיעה בעמוד השדרה זה יכול להיות גם משהו שלא ניתן להחלים ממנו.

פורסם
אם מדובר בטיפול יקר שקול לטפל דרך תל"ל (תנו לחיות לחיות). מה הוטרינר אמר? פגיעה בעמוד השדרה זה יכול להיות גם משהו שלא ניתן להחלים ממנו.

הוטרינר אמר שצריך לעשות צילום ןאז להחליט,הלכתי לגג לחיות בראשון,אין שם ציוד צילום.

פורסם

אינני מהאיזור ולצערי אין לי מידע שאוכל לתרום לך, אבל כבעל חתול וכאחד שאשתו מידי פעם בפעם אוספת חתולים פצועים מהרחוב אל הוטרינר ולא אחת גם משלמת לו עבור הטיפול בהם, כל שנותר לי זה רק להצדיע לך על המעשה האצילי שעשית.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אספתי בעבר גם תוכים פצועים,סהכ חיה פצועה,חבל.

תנו לחיות לחיות עושים מחירים מוזלים לחיות רחוב פצועות?

פורסם
http://www.kupet.co.il/?e=1

עבדתי שם פעם, צוות מוכשר מאוד.

אם לא שינו לאחרונה את המדיניות, הטיפולים בחתולי רחוב היא בשליש מחיר, תתקשר לבדוק.

60 אחוז הנחה לחתולי רחוב,אקפוץ אליהם היום.

פורסם

כל וטרינר שמכבד את עצמו עושה לפחות 50% הנחה לחיות רחוב. מעבר לזה חושב שיהיה מישהו שידע לאבחן בצורה טובה (ופגיעות אורתופדיות / נוירולוגיות לא כל וטרינר יודע לאמוד נכונה). מעבר לזה יש כאלו שיכניסו לך הרבה מאד טיפולים ובדיקות שהם לא must. לכן מאד חשוב ללכת למישהו מומלץ שיש לו גם חמלה על הלקוח שעשה את המעשה האצילי ועזר לחיה המסכנה. בכל מקרה לדעתי המחירים בתל"ל יהיו באוברול יותר נמוכים.

פורסם

תנסה במרפאה של גיא וטינה אוהב שלום , בראשון

הם ממוקמים בפאסג ליד תחנת הדלק ten ברחוב הרצל 83 , לא רחוק מהמדרחוב של רוטשילד.

טלפון 03-9696111

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
כל וטרינר שמכבד את עצמו עושה לפחות 50% הנחה לחיות רחוב. מעבר לזה חושב שיהיה מישהו שידע לאבחן בצורה טובה (ופגיעות אורתופדיות / נוירולוגיות לא כל וטרינר יודע לאמוד נכונה). מעבר לזה יש כאלו שיכניסו לך הרבה מאד טיפולים ובדיקות שהם לא must. לכן מאד חשוב ללכת למישהו מומלץ שיש לו גם חמלה על הלקוח שעשה את המעשה האצילי ועזר לחיה המסכנה. בכל מקרה לדעתי המחירים בתל"ל יהיו באוברול יותר נמוכים.

זה לא מה שהבנתי מהם בטלפון,שאלתי אם יש הנחה לטיפול בחתול רחוב,נאמר לי לא בדיוק,תגיע והוטרינר יחלט.

אם אגיע סביר להניח שאטפל,לא אסתובב עם חתול פצוע בין מרפאות,במקום שנותן 60% אמרו לי את מחיר הצילומים וכו,המחיר לא כזה נורא אם אצטרך לשלם רק 40%.

פורסם

רק לפני שבוע שילמתי 1200 ש"ח לסדרה של בדיקות ואח"כ המתת חסד לחתול רחוב עם כשל בתפקוד כבד... השירותים הווטרינריים העירוניים (בחיפה) לא מטפלים בחתולי רחוב, רוב הווטרינרים לא עושים הנחה של ממש ועם האגודות קשה מאד לתקשר.

אומר רק זאת, כאשר מדובר בטיפול שהחתול איננו יכול לעבור מכל סיבה היא, יש להעדיף המתת חסד על פני מוות איטי מלווה ביסורים ברחוב.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אז ככה,קפצתי לפתח תקווה.

מסתבר שהיה לחתול חוסר סידן שהשפיע על מבנה העצמות והצרת האגן,עמ"ש היה עקום,הרגל גם קצת עקומה והאגן צר,מה שגרם להצטברות של קקי בבטן.

קניתי אוכל מיוחד ותוסף סידן מיוחד,מחר אקנה עוד כמה תוספים חיצוניים.

הוטרינר אמר לשקול הרדמה במקרה והעצמות לא יתפתחו טוב.

אני חושב שהחתולה צעירה ועם תזונה נכונה היא תסתדר,פעם אמרו לי שהתוכי עם הרגל השבורה יהיה נכה,בסוף הוא החזיק כפית עם הרגל ואכל.

אני ממש מקווה שהתזונה תשפיע לטובה על החוסרים שנגרמו לה. והמחיר יצא די זול,330 צילומים,בדיקות,אולטראסאונד,תוספים.

• תוכן חדש...