Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שכבר הקדימו אותי, אני חייב לשאול, כשאתה יוצא מהאוטו, אתה לוקח את ה MEN PURSE איתך? :wink::lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 488
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם (נערך)
למרות שכבר הקדימו אותי, אני חייב לשאול, כשאתה יוצא מהאוטו, אתה לוקח את ה MEN PURSE איתך? :wink::lol:

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

עדכון קטן -

כבר זמן מה שאין לי פתרון טוב למעמד לפלאפון, מבנה הדשבורד של הג'ולייטה לא מאפשר כמעט פתרונות שסבירים הן ברמת הנוחות, והן ברמה האסתטית. בד"כ חייבים להתפשר על אחד הפרמטרים (לפחות לפי ההגדרות שלי לאסטתיות).

ואז שבוע שעבר אני קולט מעמד פלאפוני שטרם ראיתי, 'גולה' קטנה מאוד, עליה יושב מגנט שניתן להזיז לכל מיני זוויות בהתאם לרצון / צורך.

הגולה כ"כ קטנה, עד שאפשר למקם אותה באופן סביר על הדשבורד - ובנוסף העיצוב נאה בעיני ולא 'תקועה' לי איזו צבת ענקית או קונסטרוקציה שיושבת על כניסת הדיסקים.

כמו כל מעמד מגנטי, יש פלטה דקיקה שמדביקים על גב הפלאפון, או מניחים בין הפלאפון לקייס (הפתרון המועדף עלי). מבחינתי מעמד מגנטי זה ה-דבר, ואני מעדיף אותו בהרבה בגלל הנוחות של שליפת/חיבור הפלאפון ללא התעסקות מיותרת.

המיקום סופר נוח והפלאפון ממש זמין לי בקלות, וגם כשהוא מחובר למעמד המראה הכללי לא נפגע באופן אנוש.

(המעמד עלה לי בערך 50 ש"ח, דרך אמזון אנגליה, חברה שהיתה שם עשתה לי 'משלוחה')

IMG_20170323_094757.jpgIMG_20170323_094801.jpgIMG_20170323_094808.jpg

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם אתה מצליח איכשהו להחליף את הלוגו של המוצר בזה של אלפא, יש לך את הinterior המושלם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מדהים שרק עכשיו נתקלת בזה!

Honestly

אני לא רציתי לחלל את הדשבורד עם דבק אז משתמש בזרוע קטנטונת עם אותו רעיון והיא מוצמדת לשמשה. פחות נוצ לתפעול בזמן נסיעה, הרבה יותר יפה בעיניי.

בעל אופן תתחדש

פורסם

אתה מתכוון בשטח?

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

"כשנעבור לכתוב כתבות שמתפרסמות בלאשה, מבטיח שתהיה התיחסות האם החוטיני נכנס לי לתחת במושבים האלה והאם החומר ממנו עשוי הדש בורד שורט לי את הפרנצ' מניקור."

פורסם

ברודיט מיוצרים בשוודיה, אלה מחזיקים מעולים ומאוד איכותיים, מתוכננים פרטנית לכל רכב כך שהם גם משתלבים יפה עם פנים הרכב.

המחירים כאן נוחים וכבר סחבתי סט לחבר פורום. אור, עדכן אם יש צורך.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אם אתה מצליח איכשהו להחליף את הלוגו של המוצר בזה של אלפא, יש לך את הinterior המושלם.

רעיון ג א ו נ י .

עכשיו רק השאלה איך עושים את זה E:

לגמרי מתכוון לברר.

השאלה היא איך זה מחזיק בנהיגה לא מנהלתית

נברר בהמשך, אבל מנסיון עבר עם מחזיקים מגנטיים - הם לגמרי יכולים להחזיק נסיעה אגרסיבית.

השאלה היא האם המגנט כאן מספיק חזק - אעדכן.

מדהים שרק עכשיו נתקלת בזה!

Honestly

אני לא רציתי לחלל את הדשבורד עם דבק אז משתמש בזרוע קטנטונת עם אותו רעיון והיא מוצמדת לשמשה. פחות נוצ לתפעול בזמן נסיעה, הרבה יותר יפה בעיניי.

בעל אופן תתחדש

אז זהו, שגם אני הייתי עם פתרון ואקום על השמשה, ואח"כ על הדש העליון - אבל שניהם נפלו לאחר זמן מה (ושניהם של חברות רציניות, לא מחזיקי-תחנת-דלק), שניהם לטעמי האישי היו פחות נאים משמעותית מהפתרון הזה, ובנוסף פחות נוחים ברמת המיקום.

כבר עכשיו המחזיק לא מכער את הדשבורד בעיני, אבל אם אני מצליח לשים שם סמל שחור לבן של אלפא אז זה בכלל יהיה ליגת על.

ברודיט מיוצרים בשוודיה, אלה מחזיקים מעולים ומאוד איכותיים, מתוכננים פרטנית לכל רכב כך שהם גם משתלבים יפה עם פנים הרכב.

המחירים כאן נוחים וכבר סחבתי סט לחבר פורום. אור, עדכן אם יש צורך.

ברודיט אכן מייצרים מוצרים איכותיים+++, אין בכלל ספק. יתרה מזאת, אם הייתי מעוניין בברודיט אז למרות ההצעה הנדיבה של מאור הייתי שמח לקנות בארץ כי היבואן שלהם דודי מDTECH הוא אדם שאני מאוד אוהב ומעריך, והייתי שמח להשאיר את הכסף שלי אצלו.

א-מה-מה, לטעמי האישי, המחזיק של ברודיט גדול ומגושם מדי, ולא משתלב מספיק טוב עם הדשבורד של הג'ולייטה, ולכן נפסל אעפ"י שזה פתרון הרבה יותר מוצלח ברמת השימושיות מכל מחזיק שארכוש באמזון.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אני לא מצליח לראות בתמונות אם הלוגו יהיה חרוט על חתיכת מתכת או מודבק.

אם בחריטה - פנה ללדרמן במפרץ. תקבל עצות טובות וביצוע מעולה

http://www.lederman.co.il/index.php?option=com_content&view=article&id=34&Itemid=197

אם אתה צריך הדבקה איכותית פנה לזיו הדפסות, 200 מטר מלדרמן

http://ziv.index.org.il

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

• תוכן חדש...