Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם יונים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבנין שאני גר יש בעית יונים. הם מקננות בכל מקום מחרבנות על הכל . ממש סיוט. לא עוזרים הקוצים שסמים על החלונות . הם נכנסות לכל חור . יש ריח רע והרעש שהם עושות ממש קודחות לי בראש

חשבתי על זה

http://www.aliexpress.com/item/multifunctional-animals-repellent-dogs-cats-repeller-bird-expeller-AN-B010-1/1226403434.html?spm=2114.01020208.3.2.kKLH51&ws_ab_test=searchweb201556_4,searchweb201644_4_79_78_77_82_80_62,searchweb201560_1

שווה משהו?

הזמנה של חברה להרחת יונים לא נתנה פיתרון קבוע ומובטח

פורסם

שמת את הקוצים בצורה כזאת שאין להם שום מקום להתיישב בו שהוא לא הקוצים?

כי מאז שאני שמתי קוצים + רשת במסתור כביסה נהיה לי שקט.

פורסם
הפתרון שלי בקיבוץ קניתי פסל של נשר הם לא מעיזות להתקרב נסה .

שמעתי גם שנחש מגומי שתלוי בצורה כזו שהוא קצת זז ברוח עוזר, לא ניסיתי בעצמי.

אצלי הייתה בעייה קשה של יונים במרפסת, לא עזר כלום - ניסיתי שקיות מרשרשות, דיסקים תלויים, אקדח אויר, שום דבר הם המשיכו לבוא.

התקנתי רשת וחיברתי אותה עם מסמרים לקיר - הם עקרו את המסמרים !, שמתי קוצים על כל האיזור, הם בנו קן והטילו ביצה בפנים על הקוצים !.

הייתי מיואש ואז יום אחד חדר חתול למרפסת, מהרגע שהוא הגיע נעלמו היונים לחלוטין. היה מצויין החתול היה מגיע מידי פעם ולא היה מורגש כלל והיונים נעלמו, עד שיום אחד גיליתי שזו חתולה ויש לי 2 גורים במרפסת, ואז התחילה סאגה של סילוק החתולה עם הגורים.

פורסם
שמעתי גם שנחש מגומי שתלוי בצורה כזו שהוא קצת זז ברוח עוזר, לא ניסיתי בעצמי.

אצלי הייתה בעייה קשה של יונים במרפסת, לא עזר כלום - ניסיתי שקיות מרשרשות, דיסקים תלויים, אקדח אויר, שום דבר הם המשיכו לבוא.

התקנתי רשת וחיברתי אותה עם מסמרים לקיר - הם עקרו את המסמרים !, שמתי קוצים על כל האיזור, הם בנו קן והטילו ביצה בפנים על הקוצים !.

הייתי מיואש ואז יום אחד חדר חתול למרפסת, מהרגע שהוא הגיע נעלמו היונים לחלוטין. היה מצויין החתול היה מגיע מידי פעם ולא היה מורגש כלל והיונים נעלמו, עד שיום אחד גיליתי שזו חתולה ויש לי 2 גורים במרפסת, ואז התחילה סאגה של סילוק החתולה עם הגורים.

אצלנו הייתה בעיה דומה וניסינו הכל, רק במקום חתול פלשו לשכונה להקה שלמה של מיינות ופשוט הבריחו את היונים. אני מבסוט על המיינות בגלל שהמטרד היחיד שלהם בשכונה זה שלפעמים בבוקר הם מצייצות להם בקולות מוזרים אבל חוץ מזה אין כבר יונים בשכונה, אין חרא על הרכבים, מזגנים וכמעט כל מקום שהם נמצאות ובנוסף אף יונה לא פלשה לעציץ והקימה לעצמה שם קן.

פורסם
המוצר הזה יעיל לטווח קצר,אחר כך היונים מתרגלים אליו.

תשמע, יש עדויות לכאן ולכאן, אצלי ואצל ההורים זה עובד.

צריך לוודא שזה דוקרנים מברזל ולא מפלסטיק, הפלסטיק סתם עושה להם מסא'ג.

פורסם

אני שמתי דוקרנים מברזל, בהתחלה עזר מצוין.

ימים ראשונים הייתי רואים אותם מגיעה לנחיתה ובשניה האחרונה מתרוממים בחזרה.

לאחר מכן בכלל לא באים.

ובשלב מסוים התחילו להגיע חזרה כאשר היו מתיישבות ממש על קצה אדן החלון.

אז נכון שיש פחות לשלשת מאשר ללא הדוקרנים, אך עדיין יש. שלא לדבר שהדוקרנים מעצבנים גם אותי.

• תוכן חדש...