Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה 1 - בקרוב בנגב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אממ בישראל

אבל רק עכשיו כשקראתי בONE בפירוש שכתוב ממש שאסור לעשות מירוצים בישראל

לא יודע זה הכה בי :shock: חשבתי שזה חלק מאיזה חוק דבילי לא ידעתי שיש חוק דבילי ספציפי נגד מירוצים

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

פורסם

תגידו, כולכם שתיתם נפט? או אולי שמפניה מואט שנדון, זאת שנותנים לשומאכר על הפודיום בכל יום ראשון כשהוא חוזר מאימון המסלול שלו?

פורמולה-1 בישראל? ומי יזניק את המירוצים, אלביס?

ה-FIA לא ישתין כעת בכיוון הכללי של ישראל. אולי ככה קפיצה לאילת אחרי גרנד-פרי בחריין, ולפני המירוץ בטורקיה, אבל גרנד-פרי חצרים? רמת חובב והכור באמת דופקים שם לאנשים את השכל.

ההשקעה הנדרשת במסלול פורמולה-1 היא מעל 100 מיליון דולר. אפילו גרנד-פרי בריטניה נאבק באחרונה כדי לעמוד בדרישות של ה-F1. אז ישראל, שמסלול האספלט הרציני ביותר שנבנה בה עד היום הוא נחשונים, תפתיע פתאום? שמעתי שקבוצת מקלארן-סוסיתא כבר מחממת מנועים.

הבוסים של הפורמולה-1 מנסים כעת לחזק את הסידרה במדינות גדולות, עם קהל רב של רוכשי כרטיסים וצופי טלוויזיה. לא במדינות שיש בהן פחות תושבים מאשר בלונדון רבתי. והם רק פתחו שני מירוצים באיזור. אז גם ישראל?

זה שיש שם בדרום איזה ראש מועצה חולה נפש וחולה פירסום זה עוד יכול להיות. אבל ה"עיתונאי" של גל"צ ושל ONE שפירסם את זה, אני לא יודע מה הוא שתה קודם. אבל קצת מחשבה קודם היתה מונעת את הפיאסקו. מגעים עם הפורמולה-1? אולחי ברמה של לשלוח מייל. מקרה קלאסי של העכבר שאג. חבל על האנרגיות שמושקעות בשרשור הזה.

פורסם

דוקא בגלל שזה בנגב, אני יכול להגיד בבטחה, דיבורים כמו חול ואין מה לאכול. לא היה ולא נברא.

פורמולה 1 וה FIA הם אחד המוסדות היותר "פוליטקלי קורקט" בעולם. כל עוד מדינת ישראל היא מדינה כובשת (ונעזוב לרגע דעות אישיות) ואין פה שלום, לא יהיו פה מרוצי F1. ואם אתם שואלים אותי, לא יהיו פה לעולם. יש מאות(!!!) מדינות יותר גדולות,עם יותר ספורט מוטורי ויותר אוכלוסיה שהיו מתות לארח בסבב, אז רק לנו מחכים. הלוואי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני רוצה לישאול שאלה

היסטוריית הספורט המוטורי יותר עתיקה משנותיה של המדינה

אז מי הדביל שהגה את החוק שאומר שאסור להתחרות

ומה היתרון לאזרח מהחוק הזה (אחרי הכל חוק לא מחוקקים סתם יש לו מטרה מסויימת)

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

פורמולה 1 זה הספורט הכי משעמם לצפייה (אחרי כדורגל כדורסל וכל ספורט לא מוטורי אחר חוץ מסנוקר) שקיים......

אם תשאלו אותי הנגב הוא מקום מושלם ל- wrc (שהוא הספורט האולטימטיבי מבחינתי)

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

בקיצור- הזוי כל הרעיון

ואני בספק גמור אם יצא פועל.

אני - כבר לא אופטימי

hope for the best, expect the worse.

פורסם
אז קודם כל תהיו בטוחים שזה גם יפתור את בעית האבטלה בנגב קודם כל יזדקקו לפועלים שיבנו את המקום

הרי זה ידוע שאנשי ישראל אוהבים לעבוד בבנייה וסלילת כבישים..

וזאת בדיוק הסיבה שמשטרת ההגירה דואגת לסלק את הפועלים הזרים החוטאים שתופסים עבודה לתושבי דימונה המובטלים.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אממ בישראל

אבל רק עכשיו כשקראתי בONE בפירוש שכתוב ממש שאסור לעשות מירוצים בישראל

לא יודע זה הכה בי :shock: חשבתי שזה חלק מאיזה חוק דבילי לא ידעתי שיש חוק דבילי ספציפי נגד מירוצים

זה לא בדיוק כך.

אין בארץ חוק שאוסר על קיום מרוצים.

אבל גם אין חוק שמאפשר ייבוא ושימוש בכלי רכב המיועדים למרוצים, שכן החוק הגדיר רק כלי רכב שמורשים לנוע בכביש/בשדה/באתרי בניה.

לא ניתן להכניס לארץ באופן חוקי מכונית מרוץ (שמטבעו אינו מורשה לנוע בכביש על פי התקנות בישראל).

כמו כן, כל כלי רכב באשר הוא מחוייב בביטוח חובה, אבל ביטוח חובה לא מכסה בזמן קיום מרוץ, ולכן אין כיסוי ביטוחי.

החוק לספורט מוטורי נדרש לכסות את ההגדרה של כלי רכב המיועדים למרוצים ואת היבוא שלהם, איפה ואיך ותחת איזה תקנות מותר להם להתחרות, איך הם יבוטחו וכן הלאה.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

באמת WRC יותר מעניין ויותר פראקטי .

אני כבר רואה בעיני רוחי איזה דרדס מעכב לחקירה תייר בשם שומכר על החזקת רכב משופר....

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
באמת WRC יותר מעניין ויותר פראקטי .

אני כבר רואה בעיני רוחי איזה דרדס מעכב לחקירה תייר בשם שומכר על החזקת רכב משופר....

ניראה לי התבלבלת קצת (או שאני טועה ויש שומאכר גם בענף הראלי)

ניראה לי התכוונת למקריי, אם אמרת שWRC יהיה יותר פרקטי כאן

ולא לשומאכר שמשתתף בF1

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

• תוכן חדש...