Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורמולה 1 - בקרוב בנגב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שימו לב זה כבר רציני כל הדבר הזה, מגעים ועוד כל מיני דברים

אבל מי שמעכב את כל תהליך הבניה שהוא עצמו די ארוך היא הכנסת, שלא הואעילה בטובה לשנות את חוקיה הדי ישנים ולא מעודכנים

בפעם הבאה שיגידו לכם שישראל רוצה ליהיות כמו המערב אז תגידו לו קודם שמתחילים בקטן (כמו ספורט מוטורי) וממשיכים בגדול (כמו מדיניות וקידמה)

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

מבחינת ספורט מוטורי ישראל היא מפגרת מאוד

יש כבר מירוצים מסודרים בכל אירופה וארה"ב ואפילו בירדן וסוריה יש ספורט מוטורי

וגם הרשות הפלסטינאית רוצה להקים אצלה מסלול לספורט מוטורי

אז קודם כל תהיו בטוחים שזה גם יפתור את בעית האבטלה בנגב קודם כל יזדקקו לפועלים שיבנו את המקום ולאחר שהמקום ייבנה בנגב כמובן שאם יבואו נהגי פורמולה 1 בנגב הם יצטרכו מקום לינה וכך יוכלו להקים גם מלונות בנגב וגם יהיו אנשים שחולים על פורמולה 1 שיעדיפו לגור בנגב בגלל זה וככה גם אנשים עם מעמד כלכלי יותר מבוסס יעברו לנגב ופערים החברתיים בפריפריה יצטמצמו

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

א.יש כבר שרשור לזה

ב.נראה ש2 הכותבים האחרונים יכולים לפתור את כל הבעיות(אם הוא לא כתב זאת בתגובה למעליו)

פורסם
כבר קיים.

בכל כפר בדואי שמכבד את עצמו.

או שלא מכבד..

על מה אתה מדבר??

hope for the best, expect the worse.

פורסם
לא יגנבו לפורמולות את הספוילרים? :?

:lol:

אני מוכן לשמור.....

ואל תדבר ככה על הנגב לא כולנו גנבים...

רובנו...אבל לא כולנו...:lol:

פורסם
מבחינת ספורט מוטורי ישראל היא מפגרת מאוד

יש כבר מירוצים מסודרים בכל אירופה וארה"ב ואפילו בירדן וסוריה יש ספורט מוטורי

וגם הרשות הפלסטינאית רוצה להקים אצלה מסלול לספורט מוטורי

אז קודם כל תהיו בטוחים שזה גם יפתור את בעית האבטלה בנגב קודם כל יזדקקו לפועלים שיבנו את המקום ולאחר שהמקום ייבנה בנגב כמובן שאם יבואו נהגי פורמולה 1 בנגב הם יצטרכו מקום לינה וכך יוכלו להקים גם מלונות בנגב וגם יהיו אנשים שחולים על פורמולה 1 שיעדיפו לגור בנגב בגלל זה וככה גם אנשים עם מעמד כלכלי יותר מבוסס יעברו לנגב ופערים החברתיים בפריפריה יצטמצמו

מומלץ לפעמים לפסק את ההודעות.

הבניה תעשה ע"י קבלן ובעליו ללא קשר לתושבי הנגב.

אנשים לא יעברו לגור בנגב כדי לצפות במירוץ 1 לשנה.

מה הקשר בין זה ובין מעבר אנשים אמידים לנגב? יש שם אנשים אמידים, האמן לי.

פערים חברתיים בפריפריה יצטמצמו, כי העניים ישארו עניים והעשירים יבואו לעשות כסף - רק על האדמה של העניים.

כפי שנאמר כאן, לפי ההודעות שלך, השלום והסדר יגיעו מהר מתמיד, וכל זה בעזרת מסלול פורמולה בנגב. הללויה.

משכנתא זה קל

פורסם

כמו כל דבר שמדברים עליו במדינה ,כמו הרכבת מבאר שבע לאילת כמו עוד מלא דברים שדיברו ודיברו ודיברו וכל מה שעשו זה רק דיברו וזה נורא חבל, זה גם מה שהולך לקרות הולכים רק לדבר על העניין. אני סקפטי מאוד בעניין לא יודע מה אתכם.

GTA זה הכי אחי .

פורסם
כמו כל דבר שמדברים עליו במדינה ,כמו הרכבת מבאר שבע לאילת כמו עוד מלא דברים שדיברו ודיברו ודיברו וכל מה שעשו זה רק דיברו וזה נורא חבל, זה גם מה שהולך לקרות הולכים רק לדבר על העניין. אני סקפטי מאוד בעניין לא יודע מה אתכם.

בניגוד לרכבת, ולטובה, מסלול שכזה הוא מיזם פרטי לחלוטין. בגלל זה, אני מאמין דווקא שבסוף יקום כאן מסלול. איך הוא יראה אחרי שנה-שנתיים, זה כבר סיפור אחר (ראו את מקרה נחשונים).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
בניגוד לרכבת, ולטובה, מסלול שכזה הוא מיזם פרטי לחלוטין. בגלל זה, אני מאמין דווקא שבסוף יקום כאן מסלול. איך הוא יראה אחרי שנה-שנתיים, זה כבר סיפור אחר (ראו את מקרה נחשונים).
בנתיים החקיקה בכנסת לא השתנתה הקבלן יבוא יעריך את העלות ואת הכל ויאמר ליושב ראש של המיזם הוא לא יאהב את זה ויראה שיהיו לו הפסדים עקב כך ובסוף הכל ירד לטימיון. אני עדיין סקפטי מאוד.

אבל אם יהיה אז בסבבה אבל אל תשלו אות עצמכם יותר מידי ,אולי קצת:wink: .

GTA זה הכי אחי .

פורסם

קראתי את הידיעה בוואן ורק עכשיו הבנתי כמה חסר הגיון החוק הזה.

ממש כתוב שאסור לערוך מירוצי מכוניות בישראל? מי חשב על זה? שלי מי היה הרעיון ה"גאוני"

הזה?

מה הולך פה? אנחנו כאלה מפגרים?

במיוחד לאור העובדה שאנחנו היינו מדינת מנדט ובבריטניה כידוע יש ספורט מוטורי מאוווד מפותח

[בעצם כמו כל דבר שקשור שם למוטוריקה ע"ע טופ גיר פיפטגיר ,רוב המגזינים הרציניים (מכוניות ואופנועים),סילברסטון וכו']

בכל מקרה מישהו יכול לשפוך אור על העניין?

:beerchug:"אתה אמור לכייף שם" ויין רייני לקווין שוונץ במירוץ שהפך לאחרון שלו :beerchug:

• תוכן חדש...