Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס סטיישן 2011- תקלה B0028

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3832 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, יש לי תקלה של נורת כרית אויר שנדלקת כל הזמן. תיקנו את זה המוסך מורשה פורד בפ"ת וזה חוזר כבר פעם רביעית. תקלה B0028, מישהו יכול לעזור? הבנתי מהמכונאי שזה לא סליל שעון.

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

שלום חברים, יש לי תקלה של נורת כרית אויר שנדלקת כל הזמן. תיקנו את זה המוסך מורשה פורד בפ"ת וזה חוזר כבר פעם רביעית. תקלה B0028, מישהו יכול לעזור? הבנתי מהמכונאי שזה לא סליל שעון.

מישהו בבקשה?

פורסם

מישהו יודע משהו? מכיר את הבעיה?

במוסך אמרו לי כי אם לא ימצאו את הבעיה פשוט יחליפו צמה. אני יודע שזה עניין יחסית יקר.

מישהו יודע מה המחירים? לא נראה לי היגיוני שלא מוצאים בעיה אז פשוט מחליפים חלקים.

מישהו מכיר מוסך מקצועי ואמין לפורד פוקוס בפ"ת? אפשר גם ברחובות (עבודה), רצוי אחד שידע לאבחן

את הבעיה.

פורסם

במוסך מורשה פורד "אדנים" בפתח תקווה.

גם הם מורשים ומקצועיים ועדיין לא מצאו את הסיבה:cry:

• תוכן חדש...