Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בהתקנת Windows 10

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, נתקעתי בהתקנה של Windows 10, אחרי כמה שרשורים ראיתי פה רציתי להשתדרג מ7 ל10 .

התחלתי להתקין והכל הלך נהדר עד שהגעתי לשלב של הגדרת סיסמה ומשתמש, פתאום המסך נכבה ונדלק ומוצג לי מסך שחור.

חשבתי שצריך פשוט להמתין אבל המסך השחור נשאר, כשאני מכבה ומדליק את המחשב הוא טוען ומראה את הסמל של ווינדוס 10 ואז המסך שוב נכבה.

אני כותב מהאייפון וכרגע אני תקוע ללא מחשב.

מה באפשרותי לעשות ?.

תודה, איציק.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם

המסך מחובר לכרטיס מסך מאחורה?

אם כן תעביר אותו לחיבור של הכרטיס מסך של המחשב,משמע החיבור השני לכרטיס מסך שיש לך

אם המחשב לא חדש אז זה בטח VGA, תצטרך מתאם או מסך ישן יותר.

לאחר מכן אתה מתקין דרייברים ומחבר כרגיל לאיפה שזה היה מחובר בעבר.

אם זאת לא הבעיה וזאת לא בעיה מוכרת בהתקנה פשוט צורבים ממחשב אחר דיסק של WINDOWS 7/10 ומפרמטים מחדש.

Miata ND2

פורסם

קרה לי דבר דומה בזמן הפעלה של המחשב (ווינדוס כבר היה מותקן).

אני חושד שמדובר בבעיה בדרייבר של כרטיס מסך (nvidia).

האם אתה יכול להיכנס במצב בטוח ? (אני אפילו לא יודע אם יש את זה בוינדוס 10).

אם כן - תנסה להסיר דרייבר של כרטיס מסך, ולאחר שוינדוס עולה - תתקין גרסה יותר עדכנית.

מקווה שזה יפתור..

פורסם
המסך מחובר לכרטיס מסך מאחורה?

אם כן תעביר אותו לחיבור של הכרטיס מסך של המחשב,משמע החיבור השני לכרטיס מסך שיש לך

אם המחשב לא חדש אז זה בטח VGA, תצטרך מתאם או מסך ישן יותר.

לאחר מכן אתה מתקין דרייברים ומחבר כרגיל לאיפה שזה היה מחובר בעבר.

אם זאת לא הבעיה וזאת לא בעיה מוכרת בהתקנה פשוט צורבים ממחשב אחר דיסק של WINDOWS 7/10 ומפרמטים מחדש.

קרה לי דבר דומה בזמן הפעלה של המחשב (ווינדוס כבר היה מותקן).

אני חושד שמדובר בבעיה בדרייבר של כרטיס מסך (nvidia).

האם אתה יכול להיכנס במצב בטוח ? (אני אפילו לא יודע אם יש את זה בוינדוס 10).

אם כן - תנסה להסיר דרייבר של כרטיס מסך, ולאחר שוינדוס עולה - תתקין גרסה יותר עדכנית.

מקווה שזה יפתור..

קודם כל תודה רבה לכם, אחרי שעות של המתנה והתקנה כמה וכמה פעמיים של מערכת הפעלה, הצלחתי לסיים את ההתקנה והכל עובד נהדר.

הפתרון דיי פשוט, למחשב מחובר מסך מחשב רגיל בכניסת DVI וטלוויזיה בכניסת HDMI.

באמצע ההתקנה הוא פשוט היה מכבה את מסך המחשב ונותן העדפת תצוגה לטלוויזיה שהיא בכלל כבויה, מוזר.

שהיה המשך ערב נהדר, איציק.

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
  • תוכן חדש...