Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם.

אני כבר מיואשת, כל נסיעה מלווה ברעשים וקרקושים מהדלת האחורית.

ממה שאני מבינה, זה מהבולמים שמחזיקים את הדלת, או ממנגנון הסגירה\פתיחה.

אנא עזרו לי למצוא פיתרון, אני לא יכולה לנהוג כך!

תודה מראש.

פורסם

קשה לתת פיתרון כזה דרך הפורום,העצה שעבדה מנסיון שלי למקרים כאלו זה שמישהו ישב מאחור וינסה לאתר מדויק יותר את מקום הרעש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרעש כמעט בוודאות משמה.

אני לא יכולה יותר..

האם גם אצלך במיצובישי יש מין קרקושים ורעשים מאזורים שונים?

ומה עשית לפתור את הבעיה?

פורסם

היה לי קירקוש מאחור שלא הבנתי מאיפה הוא נובע,עד שישבתי מאחור ואישתי נהגה והתברר המשענת המושב אחורי לא סגורה טובה כניראה אחרי קיפול.

לפני כמה חודשים היה קירקוש מעצבן מאוד מאזור הדש בורד שלא הצלחתי להבין מאיפה הוא,פירקתי את תא כפפות וכלום,רק שיצאתי מהאוטו ואישתי נתנתה גז זיהיתי המקור הרעש הוא מהגומי בתחתית השמשה,קצת משכתי אותו ומאז אין רעש.

לכן אני אומר שלא תמיד הרעש נובע מאיפה שזה נשמע מעמדת הנהג.

תבדקי שהכלים להלחלפת הגלגל הרזבי מקובעים וכך גם הגלגל,ופשוט שבזמן נהיגה שמישהו ישב מאחור.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרכב שלך ממודל 2014 ועדיין עם אחריות,ניסית לפנות למוסך?

פורסם

הרכב עבר פגיעה מאחור?

הרבה פעמים קורה שיש חריקות מהקרש שמכסה את תא המטען כשהוא סגור

יום טוב גם לך

• 8 חודשים מאוחר יותר...
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

אני מקפיצה.

הרעש נשאר ומציק, כאשר אני מפרקת את הבולמים של הדלתות הרעש פוחת.

כיצד למנוע את הרעשים העצבנים הללו?

אנא עזרו לי אני מיואשת!!

פורסם

מישהו ניסה לשבת מאחור ולנסות לאתר את מקור הרעש?

פורסם

ניסו. ולא מצליחים.

פירקנו את כל מה שאפשר והחזרנו ולא מוצאים את הרעש.

והפירוק גרם לעוד רעש. תוצאה של פלסטיקה פשוטה.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...