Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכונת כביסה - מי, מה מו?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לרכוש מכונת כביסה חדשה. הדרישות מינימליות: 5 ק"ג, פתח חזית.

האם לקנות תוצרת "שקר כלשהו" מאחר והמכונה תהיה בשימוש מקסימום פעם בשבוע או להשקיע במותג רציני יותר?

אז... מה אתם הייתם עושים?

פורסם

הייתי משקיע במותג מבית טוב.

מכונת כביסה הולכת איתך.

אני מרוצה מהבוש שלנו, כבר 5.5 שנים ו-0 תקלות.

גם ליצרנים מכובדים יש דגמי כניסה, כך שלדעתי כבר אין טעם להתפשר.

M-TECH E46

פורסם

אשמח לקבל המלצה לאחד כזה. ההבדלים בין המותגים השיקריים לבין המותגים הרציניים הוא די גדול (כמעט 800 שקלים יותר לדגם הכניסה של בוש)...

לגבי הזולים יותר - האם יש הבדל בין מוצר שהיבואן שלו הוא יבואן גדול (אלקטרה, ניופאן, תדיראן וכ'ו) לבין אחד של יבואן דוד משה ובניו?

פורסם

תן יותר פרטים איזה מותג ובכמה. 800 נשמע לי המון.

אני עם אינדסיט שנייה ברצף. היא עובדת אצלי קשה (לפחות מכונה ביום ובסופי שבוע גם 3 ביום)ומחזיקה יפה. היא בת 6 ולפני חצי שנה שיפצתי את המנוע ופרט לזה כלום.

היום ב 1500 ש"ח אפשר למצוא מכונה טובה מחברה ידועה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עוד לא עשיתי סקר בחנויות אלה רק בדקתי באתרים. כרגע נראה שהמכונה הכי זולה מהיצרנים ה"נחשבים" היא של בוש בעלות של כמעט 1700 שקלים.

אולי בחנויות יהיה משהו זול יותר. אני אבדוק ואדווח מחר.

מכונות פשוטות אפשר לרכוש היום בפחות מ-1000 שקלים.

פורסם (נערך)

לפני שנה התלבטנו מה לקנות.

ב2 חנויות המליצו לנו על מכונה של סמסונג,אנחנו מאוד מרוצים.

מה שבולט במכונה הוא תוף עם שטח פנים פנימי בצורת יהלום,

כלומר הכביסה לא נתקעת בזיזים של התוף,ואין קרעים או בונגלך בבד.

2 סנט שלי.

עריכה אחרונה על ידי סלע

סלע

פורסם

לדעתי גם רווקים צריכים לקנות מכונה של 7 קילו . מי שעושה מכונה פעם בשבוע צובר כביסה שכנראה לא תיכנס במכונה של 5 קילו. שמיכות גדולות כנ"ל.

אין טעם להשקיע במותג אלא לקנות את המכונה הכי זולה. גם ככה הן מגיעות עם אחריות קצרה והכרטיסים האלקטרונים שלהם מתים מהר יותר מהמכונה.

המלצה לחורף וגם לשאר השנה, לחבר את המכונה לשקע דרך מפצל שיש לו מפסק שניתן לנתק למכונה את החשמל בקלות בימים סוערים כך שקפיצות חשמל לא ישרפו את הכרטיס האלקטרוני.

במידה וחשוב הרעש שעושה המכונה חובה לבדוק את הנקודה הזו.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

2 סנט שלי.

סמסונג נפסלה על ידי בזמנו כי היא היתה סינית.

לגבי תוף יהלום לא יודע אבל אף פיעם לא נתפס לי בגד בחורים של התוף.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
הזכרת לי כתבה שקראתי בדה-מרקר.

מציע לקרוא - יעזור לך בהחלטה

http://www.themarker.com/consumer/1.525794

תודה רבה. האמת שהיה ברור לי שאלה 3 מותגים זהים ושהם הכי מומלצים.

לדעתי גם רווקים צריכים לקנות מכונה של 7 קילו . מי שעושה מכונה פעם בשבוע צובר כביסה שכנראה לא תיכנס במכונה של 5 קילו. שמיכות גדולות כנ"ל.

אין טעם להשקיע במותג אלא לקנות את המכונה הכי זולה. גם ככה הן מגיעות עם אחריות קצרה והכרטיסים האלקטרונים שלהם מתים מהר יותר מהמכונה.

המלצה לחורף וגם לשאר השנה, לחבר את המכונה לשקע דרך מפצל שיש לו מפסק שניתן לנתק למכונה את החשמל בקלות בימים סוערים כך שקפיצות חשמל לא ישרפו את הכרטיס האלקטרוני.

במידה וחשוב הרעש שעושה המכונה חובה לבדוק את הנקודה הזו.

אני לא בדיוק רווק אבל בטוח שאין לי מה לעשות עם מכונה בנפח 7 ק"ג.

לגבי הזולה ביותר - זו בדיוק ההתלבטות שלי מאחר והשימוש שלי הוא מינימלי

קנה את ההכי זולה עם הכי הרבה אחריות שתמצא.

רוב המכונות היום ולא משנה מאיזה יצרן מגיעות עם אחריות בסיסית של שנה ובלקן יש אפשרות להאריך את האחריות בתוספת תשלום.

פורסם

2 סנט שלי.

אני לא מחפש שיכלולים אלא דווקא את הפשוט ביותר. לא שמעתי אפילו פעם אחת על מקרה שבגד נתפס בתוף.

מה גם שלכל יצרן יש תחומים שהוא מתמחה בהם ותחומים שהוא מנסה לקחת לעצמו נתך שוק. לא נראה לי שסמסונג ומכונות כביסה הולכים ביחד (שישארו בתחום הסלולר. גם שם הם מתקשים בשנים האחרונות) :lol:

• תוכן חדש...