Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי ראשון ראשון - יונדאי גטס 2009. אני מעוניין לשמור על הרכב ובטח על המנוע (המנוע עשה 82000). בקרוב אצטרך לעשות למכונית טיפול. אני מעוניין לשים שמן מסוג 5w30 ולא 10w40. הבחירה בגלל סיבה אחת: במהלך השבוע הנסיעות שלי מאוד קצרות (בתוך העיר), והמנוע לא מתחמם מספיק מהר (הנסיעות הן כמה דקות בתוך העיר). האם הבחירה שלי נכונה לדעתכם?

פורסם (נערך)

עד כמה שאני יודע לשנת דגם הזאת גם במורשה משתמשים ב-5W30. ככה שאני לא רואה סיבה למה בכלל יש שם 10W40.

והנה הטבלה מספר הרכב:

getz1.pnggetz2.png

*הערה קטנה: אם חשקה נפשך אפילו לרדת ל-5W20 דע כי יונדאי בשנים האחרונות מחריגה את המזרח התיכון מצמיגות זו.

עריכה אחרונה על ידי iDaNm
הוספת תמונה מספר הרכב
פורסם

ברכבי יונדאי אפשר 5W-30 ו 10W-40 וגם 5W-40.

בד"כ למנועים בדגמים החדשים משתמשים ב 5W-30 וגם ב 5W-40.

(במידה והרכב עובד במאמצים)

מנוע ה גטס הוא יחסית טכנולוגיה ישנה - היה מטופל בעבר גם בצמיגות 15W-40.

ובד"כ כיום מטופל ב 10W-40.

במידה והמנוע אצלך תקין ללא צריכת שמן ובתנאי הנסיעה שרשמתה.

אפשר לנסות לעבור ל 5W-30 - תוך הקפדה על בדיקת צריכת השמן ורעשים.

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...