Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך החברה MHR של הקסדות???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתנצל ,הקסדה הועתקה ולא חברת בת.למרות שהסינים בזמן האחרון מיצרים העתקים שיותר ויותר מתקרבים למקור (שידרו בערוץ 8 שהם כבר מזיפים מרסדס)

השאלה מתי נראה העתק סיני לR6.

אני לא מצאתי קווים מנחים ספציפיים שנמצאים רק ב-AGV וחוזרים על עצמן ב-MHR...

איך הגעת לכך בדיוק?

(אגב, אם כבר ועל אותו משקל, AGV מעתיקים מ-SHOEI)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

שבדקתי ומדדתי קסדות כביש לפני זמן מה להפתעתי הרבה נמצאו כמה קסדות זהות כמאט בכל הפרמטרים .AGV MDS MHR. למה לא יודע ,לי זה נראה ששתי האחרות היו חברות בת או משהו בסגנון הנהוג בשוק.י:confused:

כול מאוד להיות שחברות סיניות מעתיקות כל קסדה שהנ מיצרות ממקור אחר . השאלה הגדולה באיזה איכות הן מעתיקות .לפי מה שהרגשתי מהקסדות שבדקתי הן לא רעות בכלל.(למזלי לא בדקתי אותן בנפילה בשום מהירות שהיא ומי יתן שלעולם לא אבדוק) :angel:

Dead but dreaming

פורסם

בקיצור, החלטת על דעת עצמך ו"על פי טביעת העין שלך" שהן מעתיקות או מועתקות - אין לך שום סימוכין לדברים הללו שרק לפני כמה הודעות רשמת אותן כעובדה, נכון?

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

לאחר שאמרתה בדקתי . MDS היא חברת בת של AGV .

MHR מבססת את קסדותיה על הקסדות של החברות המובילות (כך נאמר בחד מאתרי המכירה של הקסדה ).לפי דעתי זו הדרך לומר בשפה יפה העתק.

בסוף זה לא משנה חברת בת,העתק,יצירת מקור אומנותית . צריך לבדוק כל קסדה האם היא עומדת בתקני בטיחות,האם היא נוחה ,האם ליבואן יש חלקים במקרה הצורך.

וכמובן המחיר להבדיל ממה שנאמר פה על ידי אחד הגולשים אני לא חושב שרוכב 50 סמ"ק צריך קסדה של אראי ב 3000 ש"ח והעתק סיני שנעשה ברמה טובה יהיה מספק בהחלת

Dead but dreaming

פורסם
אתה חושב שמי שרוכב על, נניח CBR600RR, כן צריך קסדה ב-3000 שקל?

ל-DRAT

לא אמרתי שמי שרוכב על 50 צריך קסדה של 3000 ש"ח לא משנה מאיזה חברה...

העניין הוא שצריך לבדוק רכישת קסדה לפי הצרכים ולפי התקציב...

קרי...

גם קסדה איכותית ב700-800 שקל יכולה להתאים למי שרוכב על אופנוע ספורטיבי "כבד"

במסגרת התקציב שלו.

ברור שיש הבדלים בקסדות לפי המחירים..., ברוב המקרים. בל נשכח שלפעמים תוספת היוקר מתבטאת גם בגלל שם החברה בחלק מהשיקול.

אחד מהבוחנים של פול גז בחן קסדת כביש של נולאן שלא עולה כמו קסדת שואי או אראי(אני כבר לא זוכר איזה) שהייתה לו לפני, והיא התאימה לו לגמרי מכל הבחינות(צרכים/תקציב).

זאת אומרת..., גם רוכב על 50 יכול לקנות לעצמו קסדה יקרה באם התקציב מאפשר לו...

הרי לא כולם נשארים עם 50סמ"ק... ואם בעוד חצי שנה הוא נניח יעלה ל500סמ"ק,

עלייה משמעותית במהירויות למשל מה שמצריך קסדה שקטה יותר...?

בקיצור, כל אחד ורצונו שלו כמו גם עומק הכיס.

-tPR:ReDesign

-"We Do Better at 45°"

פורסם

מבחינת בטיחות, כל מה שעומד בתקנים מספיק.

אבל, אני סומך על יצרן כמו אראי שיעשה קצת מעבר לתקנים. שלא לדבר על משקל, אוורור ונוחות.

אף אחד לא אומר שלא תמצא קסדה טובה וזולה שתספק את כל אלו, ולכן כדאי לעשות סקר שוק.

מצד שני, בקניה של אראי\שואי, די מובטח לך שתקבל את כל הנ"ל.

זה בדיוק כמו בכל דבר אחר. צרכן נבון הוא צרכן שבודק, ואני פשוט רציתי RX7 Corsair (כמעט 4K), בלי גרפיקה, והיה לי תירוץ טוב - קניתי אופנוע - אז יאללה.

אז אולי אני לא נבון, אבל אני נהנה ללטף אותה, להסתכל עליה, ללחוץ לה על הכפתורים הקטנים של האוורור, וכו'. היי, עדיף זה מאשר לשוטט ליד גני ילדים, לא?

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
ל-DRAT

לא אמרתי שמי שרוכב על 50 צריך קסדה של 3000 ש"ח לא משנה מאיזה חברה...

העניין הוא שצריך לבדוק רכישת קסדה לפי הצרכים ולפי התקציב...

קרי...

גם קסדה איכותית ב700-800 שקל יכולה להתאים למי שרוכב על אופנוע ספורטיבי "כבד"

במסגרת התקציב שלו.

הנקודה שרוכב 50 סמ"ק ירגיש הרבה פחות את היתרונות שבקסדה יקרה לכן רוכב כזה יכול להיתפשר על קסדה פשוטה יותר ביתר קלות .מצד שני אם אותו רוכב יעלה זמן קצר לאחר מכן ל500 ,אז הוא צריך לחשוב טוב טוב איך הוא ירכב ולקנות קסדה בהתאם.

אני לא חושב שפרט לתדמית יש למשהו צורך לקנות קסדה ב4000 ש"ח .

Dead but dreaming

פורסם

אני לא חושב שפרט לתדמית יש למשהו צורך לקנות קסדה ב4000 ש"ח .

אני לא חושב שפרט לתדמית יש למישהו צורך לקנות R1, או ZX10R, או אפילו CBR600RR. לעזאזל, גם CBR600F4 יהיה קשה להצדיק.

המילה "צורך" לא קשורה לדיון. אפשר להתווכח אולי על ההבדלים, אם ישנם, בין קסדות במחיר X לבין קסדות במחיר Y, אבל בואו נצא כולנו מתוך ההנחה שלא צריך שום קסדה מעבר לקסדה בסיסית מחברה ידועה, עם תקני DOT וSNELL.

האם מישהו שרוכב על קטנוע מנהלים - רק 250 סמ"ק - מהרצליה לתל אביב ובחזרה מדי יום, לא יוכל להעריך את היתרונות בקסדה נוחה, מאווררת וקלה? האם הוא לא צריך את ההגנה הכי טובה לראש שאפשר לקנות?

אז כמו שאמרתי, הוויכוח הוא על טיב הקסדות עצמן. את שאלת ה"צורך" אין טעם להעלות.

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

פורסם

נשאל את זה כך העם אותו רוכב יוכל להבדיל בין אראי דנדשה ב4000 שח לבין אראי דור קודם ב2000 ש"ח .אני מאמין שלא .אני גם מאמין שעם תכתוב על קסדת "זאוס" או "שיר" אראי אותו רוכב לא ירגיש בהבדל .לאומת זות רוכב ספורטיוי ירגיש את ההבדל בין אראי לזאוס (במיוחד במהירויות קרימנליות )

ולבסוף בדיוק כמו בחליפות יוקרה או בנעלי ספורט אף אחד לא בוחר לפי האיכות האוביקטיבית אלה לפי השם .תשאל את עצמך העם היתה מוכן לשלם 4000 ש"ח על קסדה באותה איכות של האראי הכי חדשה עם על הקסדה יהי רשום סולתם.

Dead but dreaming

פורסם

1. אני מאמין שגם הרוכב הספורטיבי לא יבדיל. אם כבר, אתה צריך פתחי אוורור טובים ב50 קמ"ש בתוך העיר, לא ב250 קמ"ש באוויר הקריר של נס הרים\whatever. מבחינת משקל על הראש, זה אותו משקל גם כתחפושת לפורים, ואלא אם אדרנלין מעוות את מבנה הגולגולת, גם ההתאמה זהה בכל מהירות.

אז בוא נסכים שכמעט אף אחד לא ישים לב להבדל בין האראי הנוכחית לזו מדור קודם, וגם אם כן ההבדלים קטנים, ובכל מקרה זה לא פונקציה של איך\על מה אתה רוכב.

2. לגבי הדבר השני: יכול מאוד להיות שהייתי משלם את אותו סכום עבור קסדה של "סולתם", אם היה לי ברור מעל כל ספק שהיא באמת טובה מהאראי. מה שכן, בוודאי לא הייתי רוכש את האראי בידיעה שיש קסדה יותר טובה ויותר זולה (ואני מדבר על מבחנים אובייקטיביים, או לפחות מגופים רציניים, לא מישהו שאומר "קניתי קסדה של חרביצי, זה משהו משהו, יש לה ram air וסליידרים על הלסת").

איך שאני רואה את זה, כשמישהו אומר שהקסדה שלו יותר טובה מהאראי, חובת ההוכחה היא עליו ולא על אראי. להם, יש מוניטין שבשבילו כל חברה הייתה עושה הכל, ומאפשר להם למכור קסדות במחירים גבוהים בלי צורך להצטדק בפני אף אחד.

בדיוק כמו שכולם, בקטיגוריית מכוניות המנהלים, משווים את המכוניות שלהם לסדרה 3 של ב.מ.וו, ורק ב.מ.וו מתנהגת כאילו שהמתחרים פשוט לא שם.

וחוצמזה, לפעמים נחמד לאהוב חפצים..

• תוכן חדש...