Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורה לפעמים שמגיעים למקום שלא מכירים, יש שני נתיבים, שניהם עם חצים לנסיעה ישר, ואחד מהם פקוק.

אני רוצה להמשיך ישר, אז אני לוקח את הנתיב הריק, אבל קרוב לצומת, החץ הישר מתחלף לחץ לפניה, ואני נאלץ להשתלב חזרה לנתיב הפקוק כדי להמשיך. האם יכולים לתת לי דו"ח על זה ש"עקפתי" את הפקק?

הרי לא עשיתי עבירה, יש קו מקווקו ועברתי נתיב לפני הצומת.

ולפני שאומרים שפשוט לא צריך לשחק אותה "ראש קטן" - באותה מידה ישנם נתיבים פקוקים שמנסיעה ישר הופכים לנתיבים לפניה, ובגלל אותה פניה פקוקים (וממילא יהיה צריך להשתלב אחכ לנתיב המקביל).

פורסם

אפשרי אחד משני הדוחות-תלוי איך אתה מול השוטר:

1. קיפוח זכות - 500 ש"ח +0 נקודות

2. עקיפה לפני צומת- 500 ש"ח+8 נקודות

אני בכלל לא מבין את השאלה שלך? טעית-סע ישר עוד כמה "מטרים" ותתקן טעות הצומת הבא, בסך הכל אנחנו בארץ ולא בארה"ב שבין הצמתים יכולים להיות פערי מרחק של עשרות ק"מ. העבירה שאתה כותב חמורה ולכן הניקוד שלה גבוה.

פורסם

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

כנראה שהמשורר התכוון לזה

עקיפת רכב שנעצר לפני צומת

נהגת ברכב הנ"ל ועקפת רכב אחר אשר עצר לפני צומת לשם מילוי הוראות חלק ב'

של תקנות התעבורה, בניגוד לתקנה 47 (ז) לתקנות התעבורה.

6104

500

8

ירון

אחפש מקור אחר בכל מקרה ניתן לראות זאת בנט המשפט בתיק תעבורה 5420-04-15

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

ירון

אחפש מקור אחר בכל מקרה ניתן לראות זאת בנט המשפט בתיק תעבורה 5420-04-15

בבקשה

מהפסק ניתן להסיק כי לא ניתן להרשיע בעברה של עקיפה מימין.

מהפסק לא ניתן להסיק כי לא ניתן להרשיע בדבר קיפוח זכות, מאחר והשוטר לא בסס את טענתו בדבר עברה זו בדו"ח.

השוטר היה מטיב עשות, אם היה מבסס עברה בדבר קיפוח זכות(הגם שאין בה ניקוד) ולא מנסה "להשחיל" עברה עם ניקוד(גבוה).

עריכה אחרונה על ידי kompy

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
אפשרי אחד משני הדוחות-תלוי איך אתה מול השוטר:

1. קיפוח זכות - 500 ש"ח +0 נקודות

2. עקיפה לפני צומת- 500 ש"ח+8 נקודות

אני בכלל לא מבין את השאלה שלך? טעית-סע ישר עוד כמה "מטרים" ותתקן טעות הצומת הבא, בסך הכל אנחנו בארץ ולא בארה"ב שבין הצמתים יכולים להיות פערי מרחק של עשרות ק"מ. העבירה שאתה כותב חמורה ולכן הניקוד שלה גבוה.

אבל למה זו טעות?

היו שני נתיבים שהולכים ישר, אחד מהם הפך לנתיב לפניה, ועברתי כחוק לנתיב המקביל (יש קו מקווקו הרי).

אפילו יותר מזה - ראיתי שבהמשך הנתיב הופך לנתיב לפניה, אז עברתי עוד לפני שהנתיב השתנה. גם אז ניתן לומר שקיפחתי זכות?

שים לב, אני מדבר על השתלבות לנתיב המקביל לפני הצומת (או הכיכר), לא צמוד אליו.

• תוכן חדש...