Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

דיסק על מפתח של sandisk. 32GB נקנה בארץ [יש לדברים האלו אחריות?].

הכנסתי לנייח ולנייד. שניהם לא מצליחים לזהות אותו ולא לפרמט אותו.

יכול להיות שזה כי השארתי אותו בתוך המחשב כל היום? העברתי קבצים בבוקר והכל עבד תקין. שכחתי להוציא אותו.

עכשיו באתי לחפש אותו, וראיתי שהוא כבר בפנים. ניסיתי להעביר קבצים ולא הצלחתי להיכנס אליו. קפצה לי הודעה צריך פרמוט. יש גיבוי, אז הכל בסדר בוא נעשה פרמוט, רק שגם את זה ווינדוס לא הצליח. הוצאתי את הדיסק והוא היה רותח ברמה שאי אפשר לגעת בנקודת החיבור. נתתי לו להתקרר והכנסתי למחשב נייד, לא עבד. הכנסתי שוב לנייח, לא עבד ותוך שנייה נהיה שוב רותח.

disk management לא מזהה אותו בכלל ומנהל התקנים מציג כהתקן לא ידוע שאי אפשר לתקן, לעדכן דרייברים וגו'. גם מכשירי טלוויזיה לא מזהים.

בקיצור, להעיף לפח?

אמורה להיות לזה אחריות? נקנה לפני שבועיים בערך.

יכול להיות שזה בגלל שהשארתי אותו בתוך המחשב מהבוקר?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

בוודאי שיש אחריות. תחפש באתר שלהם הטלפון או ממי שקנית.

כדאי לוודא שהמוצר לא מזוייף, יש מדריכים לכך באינטרנט.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם
,

דיסק על מפתח של sandisk. 32GB נקנה בארץ [יש לדברים האלו אחריות?].

כן, או 3 או 5 שנים, לא סגור על זה.

הייתה לי בעיה עם אחד כזה, והחליפו לי דרך הסוכן של בנדה מגנטיק בלי בעיה, אפילו שאיבדתי את הקבלה, כל מה שהם ביקשו זה הסריאלי של המוצר, כדי לוודא שהוא מקורי.

תפנה למקום שקנית ממנו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

מצטרף לקודמיי, גש למקום שרכשת מימנו ויחליפו לך, קרא לי אותו הדבר עם DOK של TRACEND, השארתי בחנות כי לא היה מלאי ולאחר מס' ימים הודיעו שהוחלף בחדש.

יש אחריות רק שהזמן והדלק יקרים יחסית לDOK:-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תודה לכולם. אגש מחר לחנות. את הקופסה זרקתי, אבל קבלה עדיין יש לי, אז לא נראה לי שתהיה בעיה בהחלפה.

מישהו יודע אם זה יכול להיגרם מכך שהשארתי אותו כל היום בתוך מחשב פועל? סתם מתוך סקרנות. אני בכל מקרה אשתדל להימנע מכך בעתיד. מזל שהיה לי גיבוי על המחשב עצמו, אחרת מאות שעות עבודה שלי היו הולכות לפח. הייתי מוצא את הילד הסיני שייצר את הדיסק הזה ומרביץ לו אתו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

לא צריכה להיות שום בעייה להשאיר דיסק און קי במחשב לתקופות ארוכות. אצלי המחשב עובד 24/7 ולעיתים נשארים ה DOKים תקועים בו לימים ואף לשבועות.

תנסה לבדוק DOKים אחרים, לאפיין אם הבעייה כללית יותר.

נ.ב. אהבתי את החתימה החדשה שלך.

פורסם

סבבה אנסה. תודה שוב על העזרה.

כן GTA IV אחלה משחק עם אחלה של סיפור. הרבה ציטוטים טובים ויפים.

פורסם

מצטרף לאיתמר - רוב הסיכויים שלינוקס יצליח לקרוא אותו - אם לא, תנסה לפרמט את הDOK למערכת קבצעים FAT ותראה אז אם אתה מצליח סוף סוף לעבוד איתו במערכות MS.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ניסיתי FAT לא עבד. לנסות לינוקס כבר מאוחר כי הכרטיס הוחלף בחדש בחנות.

תודה לעוזרים.

שבוע טוב.

• תוכן חדש...