Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אתמול היתה לי בעיה בקודן שלא הגיב כלל וניתקתי מינוס מהמצבר והחזרתי ולא עזר, יום למחרת נסיתי לראות אם עובד וואלה עבד, אבל כשהנעתי בN הטורים התחילו ב500 ולאחר 50 שניות ירד בהדרגה עד 0 ונכבה לי המנוע, עשיתי נסיעת מבחן והאוטו שוב נכבה לי באמצע הנסיעה כשלא לחצתי גז.

עוד דבר משונה: בנסיעה כשהרכב מעביר הילוך הסל''ד נופל נמוך מידי מהרגיל. עזרה?

עריכה אחרונה על ידי CRuzer669

פורסם
זהו? לאיזה איפוס אתה מתכוון?

ניתוק אחד מקוטבי המצבר וחיבור שלו בחזרה לאחר כ 2 דקות ואז לאחר כמה נסיעות מחשב הרכב יילמד מחדש את המצערת הנקייה.

פורסם

רוב הסיכויים שאין קשר לקויל או פלאג, כי זה קרה אחרי שניתקת מצבר.

בצע חיפוש בפורום, זה מה שקורה בטויוטה כשמנתקים מצבר.

תעשה את מה שמאור אמר, אין צורך ליסוע למוסך.

Stay Dirty

פורסם (נערך)

בצע את הפעולות הבאות וחזור לדווח:

1. נתק את המינוס מהמצבר למשך כ 2 דקות

2. חבר בחזרה את המינוס למצבר

3. תניע את המנוע למשך כ10 דקות ללא צרכני חשמל מזגן וכד ומבלי ליגוע בכלל בדוושת הגז!!.

4. כבה את המנוע.

5. התנע את המנוע ובצע נסיעת מבחן נסיעה רגילה לחלוטין

זה צריך לפתור את "הבעיה".

ברכב הזה כאשר מנתקים מינוס לוקח למחשב ניהול זמן מה ללמוד את הכיוון סל"ד סרק ואיפלו המנוע מתכבה כמה פעמים בנסיעות הראשונות(אם המצערת נקיה הכיבוי לא יקרה, כאשר היא מלוכלכת מפיח הלימוד לוקח יותר זמן).

מדובר בסך הכל במספר נסיעות קטנות של מספר דקות והכל חוזר לקדמותו.

יש מספר מכוניות שזה קורה בעת ניתוק המצבר, למשל בסובארו פורסטר,B4,B3 ועוד אם המצערת מלוכלכת מאוד והמנוע עובד תקין ושומר על סרק תקין, אחרי ניתוק המצבר אין סיכוי שזה יסתדר לבד מעצמו המנוע פשוט עובד על סל"ד סרק נמוך מאוד ומתכבה, ורק לאחר ניקוי ואיפוס כמו שרשמתי פותר את הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
פורסם (נערך)

חבל, כי התוסף מיותר. אין קשר בינו לבין התקלה שהייתה לך.

מקווה שהוא פירק את המצערת לגמרי ולא סתם ניקה חיצונית.

עריכה אחרונה על ידי asafasaf

Stay Dirty

פורסם

אולי התוסף ינקה קצת את המזרקים , אני בספק אם זה יזיק בכל אופן.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

לא יזיק זה בטוח אבל מה הקטע של לדחוף סתם על הדרך? בגלל שאין רווח מניקוי שיטחי של המצערת אז חייבים איך שהוא לעשות את הקופה כי הלקוח כבר כאן?!

• תוכן חדש...