Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחיקת User Admin במקבוק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3878 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת הפעלה OS-X

יש יוזר אדמין שאין לי גישה (אין לי את הסיסמה)

יש לי יוזר אדמין עם גישה (סיסמה) - אותו אהיה מעוניין למחוק

ועוד כמה יוזרים בהרשאות נמוכות יותר

איך אפשר למחוק את היוזר אדמין שיש לי גישה אליו?

הרי לא ניתן למחוק את היוזר בשעה שאני פועל תחתיו

האם יש דרך שורת המשימות Command S

ליביו... איפה אתה כשצריך אותך?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

פה , פשוט בשעות ארה״ב.

תיצור עוד משתמש באותה רמת גישה ותמחק את הראשון :)

מה המטרה הסופית אני לא מבין.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

המטרה היא למחוק את המשתמש הלא חוקי שיצרתי ולא ליצור עוד משתמש לא חוקי חדש.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

אבל אין לך את הסיסמא של המשתמש הראשי שהוא המבוגר האחראי באמת.

יוניקס וזה. אין התחכמויות קומבינה.

Then dying is forgetting

פורסם

מצד שני אני מניח שיש דרך שורת המשימות פקודה שמוחקת יוזר

פורסם

אם יש לך את הסיסמא של המחשב (לרוב של היוזר הראשי) אז אתה יכול לעשות פעולות מערכת בשם המשתמש הראשי.

הכוונה תקיש sudo su

אם הסיסמא שאתה מקיש מתקבלת - אולי.

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...