Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלואנס VS דאצ'יה SANDERO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מטלבת בין שני רכבים אלה, אני יודע שיש הבדל גדול,

אבל בגדול אני צריך רכב חסכוני בדלק וגדול מספיק להכניס שני כסאות בטיחות ובוסטר מאחורה,

העניין הוא שבמחיר של 70000 +- אני יכול לקנות פלואנס 2012 דיזל עם 100000 קמ +- ובדאצ'יה אני

יכול חדש....

אשמח לקבל קצת דעות על מנת להחליט...תודה רבה

פורסם

תלך לאולם תצוגה של שתי החברות ותביא כסאות ותבדוק אם זה מתאים.

הדאצ׳יה היא סופר מיני שמבוססת על פלטפורמה צרה יותר, ולגן פחות סביר שזה יכנס שם.

הסטנדרו מוצעת אך ורק עם גיר ידני ומנוע טורבו קטנטן (0.9 ליטר) תלת בוכנתי. זהו מנוע מעט מחוספס ורועד, יש השונאים אותו כי הוא רועד וזמינות הכוח פחות מהמצופה ממנוע טורבו, ויש שאוהבים אותו כי יש לו אופי.

הרנו משתמשת במכלולים אמינים ומוכחים של רנו (EDC+DCI) המנוע טוב ויכול להחזיק הרבה קילומטרים. גם צריכת הדלק טובה.

פורסם
שלום,

אני מטלבת בין שני רכבים אלה, אני יודע שיש הבדל גדול,

אבל בגדול אני צריך רכב חסכוני בדלק וגדול מספיק להכניס שתי כסעות בטיחות ובוסטר מאחורה,

העניין הוא שבמחיר של 70000 +- אני יכול לקנות פלואנס 2012 דיזל עם 100000 קמ +- ובדאצ'יה אני

יכול חדש....

אשמח לקבל קצת דעות על מנת להחליט...תודה רבה

בסנדרו סטפווי ניתן להכניס שני כיסאות ובוסטר. במרכז המכירות בפ"ת אנו מדגימים זאת עם כיסאות ברכב.

פורסם
תלך לאולם תצוגה של שתי החברות ותביא כסאות ותבדוק אם זה מתאים.

הדאצ׳יה היא סופר מיני שמבוססת על פלטפורמה צרה יותר, ולגן פחות סביר שזה יכנס שם.

הסטנדרו מוצעת אך ורק עם גיר ידני ומנוע טורבו קטנטן (0.9 ליטר) תלת בוכנתי. זהו מנוע מעט מחוספס ורועד, יש השונאים אותו כי הוא רועד וזמינות הכוח פחות מהמצופה ממנוע טורבו, ויש שאוהבים אותו כי יש לו אופי.

הרנו משתמשת במכלולים אמינים ומוכחים של רנו (EDC+DCI) המנוע טוב ויכול להחזיק הרבה קילומטרים. גם צריכת הדלק טובה.

המנוע לא מחוספס, דווקא זה הוא ממש בסדר.

המנוע כן רועד בעמידה, שזה צפוי כיוון שהוא רק 3 צילינדרים, אבל זה לא משהו מעצבן (לפחות לא אותי) וגם לא כזה מורגש. חברה שלי לדוגמא לא שמה לב בכלל לדבר הז עד שאמרתי לה. גם לאמא שלי אין מושג בכלל לגבי זה.

בנסיעה המנוע מעולה אבל מתחת ל2500 סל"ד אין כוח והמנוע באמת מרגיש חלש. טוב שיש תיבה ידנית ככה שהדבר הזה נפתר דיי בקלות.

מבחינת גודל, הרכב לא כזה קטן ובהחלא מקווח מספיק. אומנם זו לא פלאונס (בסה"כ סופר מיני מוגבההת אל מול רכב משפחתי בגודל מלא, ההפרשים יהיו מורגשים) אבל יש מרווח. עם זאת אינני יודע כמה מקום יהיו למושבים אבל 3 מבוגרים, 2 רחבים ועוד אחת לא, נכנסים מאחור.

אני מציע לך, פותח שירשור, לגשת לאולם התצוגה ולבדוק. הגובה של הרכב יכול להקל על חגירת ילדים במושבים שלהם ואולי לך זה יציק. בכל אופן תברר.

• תוכן חדש...