Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבחן דרך - פיאט 500X - כמו כולם אבל אחרת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לעניות דעתי חוסר הנוחות לא נובע רק מגודל החישוקים. זה משהו בסיסי בכיול המתלים,כמובן שגנט 15 עם צמיג בעל דופן גדולה ישפר את המצב אבל אני חושב שהבעיה לא תיפתר לגמרי.

פרט לכך הרכב דווקא התאים לדרישות של אישתי.

• תגובות 307
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הסיבה לכשלון של הפנדה ובכלל של דגמי פיאט היא מדניות התמחור של היבואן.

היבואן מתחיל בתמחור לא רלוונטי של הדגמים.

מה שזה עושה זה הורג את הדגם (וגם את המחירון).

אף אחד לא שקל את הפנדה במחירה הקודם, היא כבר לא רלוונטית מבחינת רוב הישראלים כי היא פשוט לא נכנסת כשיקול בבחירת הרכב. שכחו אותה כי לאורך זמן ארוך היא הייתה פשוט לא במשחק.

צודק.

פיאט 500 החדשה, דגם בסיסי רובוטי ב86 אלף ש"ח. דגם מתוח פנים, ולמרות זאת, על חשבון האבזור שקיבלו במתיחת הפנים, ירדו כמה דברים שהיו בדור הקודם בדגם הבסיסי.

המחיר מעט מוגזם. אחרי הכול מדובר בפנדה מעוצבת. 70 אלף ש"ח לידני זה עוד איכשהו מחיר סביר (למרות שהוא נמכר ב82 אלף ש"ח בפועל, במחיר "מבצע"), לדעתי הרובוטית לא צריכה להמכר ביותר מ75-77 אלף ש"ח.

האבזור אמנם השתפר - יש מערכת מקורית עם AUX וUSB והוסיפו שליטה מההגה, אבל מה היה כל כך קשה להוסיף כבר רכיב בלוטות'? למה הורידו את כיוון הגובה למושב הנהג ברמת הגימור הבסיסית, וכך גם ירד קיט הניקלים שמוסיף לרכב.

ההפרשים במחיר בין רמות הגימור השונות הוא הזוי. רמות הגימור הבכירות מסתיימות באיזור ה120 אלף ש"ח. זה לא שהן כוללות מנוע חזק יותר. בסך הכול כמה פיצ'פקעס כמו ג'אנטים במידה 16, מסך LCD במקום לוח שעונים סטנדרטי, בקרת אקלים, חלון בגג וכו'. על זה לשלם כמעט 50% יותר? מי מת?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לעניות דעתי חוסר הנוחות לא נובע רק מגודל החישוקים. זה משהו בסיסי בכיול המתלים,כמובן שגנט 15 עם צמיג בעל דופן גדולה ישפר את המצב אבל אני חושב שהבעיה לא תיפתר לגמרי.

פרט לכך הרכב דווקא התאים לדרישות של אישתי.

אולי אתה צודק, אבל כפי שכבר ציינתי, אני זוכר 500X אחרת בה נהגתי בחו"ל שגילתה איכות נסיעה שונה לחלוטין והגם שאין לי מושג אילו ג'אנטים היו לה, האכזבה ממכונית המבחן האדומה כאן בארץ, בהקשר הזה, נותנת בסיס להנחה שהם היו קטנים יותר, אולי סתם ענין של לחץ אויר, לא באמת יודע. דבר אחד ברור, התחושה של אשתך לחלוטין מובנת.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

באמצע משחקי השף הייתה עכשיו פרסומת לפיאט 500x, החל מ 105,000 ש"ח!

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה אפילו יותר זול מהמחיר בימי המכירות שלהם שמתחילים מחר

http://www.fiat.co.il/d-say/crazy_sale_may2016/?ref=website&media=web&AttrValue=172&utm_source=website&utm_medium=web&utm_campaign=crazysale

(לא הבנתי את הרעיון מאחורי זה..)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

יכול להיות שהתבלבלתי והיה כתוב 109900? לא נראה לי, אבל זה באמת לא הגיוני כי אני זוכר שאכן היה בסוף את הכיתוב פיאט קרייזי סייל. טוב, כנראה שטעיתי. עדיין, 109900 זה אחלה מחיר שמכניס את ה 500x למרכז הזירה. אני מניח שזה המחיר ל 1600 הידני.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במסגרת חיפושים אחר רכב חדש לחבר, ניגשנו גם לסוכנות פיאט על מנת לבחון את ה-500X.

לצערי נאלצתי לפסול את הרכב עקב 2 סיבות עיקריות:

1. איכות החומרים וההרכבה.

2. פעולת המתלים - אלו מכויילים כך שה-500X הוא כנראה המוצלח מסוגו מהפן הספורטיבי, אך בענייני נוחות הוא בעייתי. המתלים מרגישים חסרי מנוחה ועל כבישים סבירים ומטה גורמים לנדנוד מתמשך.

אני חושב שהבסיס של הרכב טוב, אך יש לקוות כי במסגרת מתיחת הפנים (אם וכאשר) יחזרו לשולחן השרטוטים כדי לטפל בבעיות הנ"ל.

לזכותו עיצוב "שיקי" מבחוץ ומבפנים, מנוע בריא וגיר דו מצמדי.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

לגבי הנוחות העירו פה הרבה.

מבחינת איכות חומרים הוא דווקא בסדר מול המתחרות שלו, לא נופל מרנו קאפצ'ור או פיג'ו 2008.

הכי מוצלח בתחום הזה מבין הקרוסאוברים הקטנים הוא האופל מוקה.

פורסם (נערך)

את זה כתבתי לפני יותר מ שלושה חודשים - לכן טוב ש.. היבואן הלא חכם התעורר.

חבל שלא בזמן, ואחרי גרימת נזק בבז השלילי שנוצר עקב התמחור, ומכירות מועטות.

" כחובב המותג פיאט / אלפא , ומחזיק בהנאה רבה ג'ולייטה ללא בעיות.

נראה לי כי קונצרן פיאט והיבואן בארץ חיים באילוזיה / אשליה קשה, תמחור אחריות ושירות.

,,,

היבואן בארץ, מוכר קצת במחיר סתם גבוה.

מאחר ומוכרים קצת , אין הרבה מוסכי שירות בפריסה טובה.

אין הרבה מוסכי שירות, לקוחות חושבים פעמיים, האם אני מ בת-ים אסע לפתח-תיקווה.

מחיר גבוהה עם 2 שנות אחריות, מדוע, מאחר והרכב עם מכלולים אמינים ואין בעיות - זו עוד סיבה

להרחיב את האחריות, יש לכם דבר טוב ביד.

נראה כי היבואן בארץ קופא על השמרים, או טוב להם במצב הקיים."

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לזכותו עיצוב "שיקי" מבחוץ ומבפנים, מנוע בריא וגיר דו מצמדי.

דווקא מהמנוע התאכזבתי. גם מאיכות הנסיעה.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תוכן חדש...